you're so naive yet so.

töli natt!   är helt borta i huvet, trött och sleten. grillade igår med massa folk. skulle egentligen ha varit mys med massa brudar men det slutade inte så. men det var roligt ändå. hade med oss tält dit som vi sov i, fick dock inte sova i mitt eget men fick låna sara o josses som tur var. vaknade sju imorse efter tre timmars sömn och har efter det typ sovit i solen, städat ihop, badat massa och varit hungrig, trodde jag skulle svälta ihjäl där ett tag.   när ja kom hem drog joline och jag till milano och delade på en deg. nu ska jag gå och  lägga mig och försöka sova tills imorn, ska nog ringa vendela först också. och nästa helg, då tar vi det lugnt, eller hur?   gonatt.

SOLONG!

could you be loved

Gomorrn!  Precis vaknat och sitter nu och käkar köttfärssås och maka-maka-rån-er.  igår spelade jag, joline och david minigolf. jag kom så jävla sist, vet inte.. har lite problem med svingen. Efter avklarat spel cyklade vi till nice inn och käkade och sen hem till david. chockfasen säger jag bara om det, tur att han kom ihop sig med mig och joline lite så vi fick ordna upp lite. höll på där i några timmar tills vi stupade. joline drog till tobbe o jag och david skulle kolla på nån dålig film, slaughter tror ja den hette.. såg typ en kvart sen bytte vi till i taket lyser stjärnorna. och jag grinade inte! trodde jag skulle börja storgrina hela tiden, men lyckades hålla det inne faktiskt. filmen var inte alls som boken, tyckte inte ens att den var speciellt bra, bara rörig och jobbig. men om jag inte hade läst boken hade den säkert varit bättre.

idag blire korvgrillning och mys med massa brudar, eller?  nu är mina makaråner slut och jag ska ta med mig datorn ut i solen och göra en bokredovisning, ha en bra dag folks!

SOLONG!

blir du glad av samma rus?

nyss hemkommen och redo för sängen.  
jag, sofi, joline, ida och rasmus skulle dra på speedway förut.. men när vi kom dit blev den inställd. lyckat. sofi drog hem och vi andra drog till dompan, fixade lite gott och satte oss på en bänk nere vid minigolfen. där satt vi och stree i några timmar och begav oss sen till blinken för att gunga. träffade en rolig man och ja.. han gungade på oss. sen drog jag hem. nu blire alldeles strax sängen, är så satans trött.. kul kväll iaf!

SOLONG!

fancy drinks and fifty dollar cover chart.

förlåt, jag kan inte hjälpa det men... JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!

SOLONG!


jag springer bort till indonesien.

det är himla svårt att fatta att om två veckor, är det sista dagen i skolan imorgon. jag ska erkänna en sak, jag vill inte riktigt att det ska bli sommarlov. orkar inte plugga, orkar inte med intregiteter, principer, kanyler, förhållningssätt och andningsapparatens alla latinska namn. men ändå, det känns som om det precis varit sommarlov ju. vad fan ska man göra liksom, jobba, festa osen då?  egentligen har jag mest ångest för att börja tvåan, håller på att bli stor ju. ne, det är lite skrämmande det där. men det kommer bli gött, men jag kommer må helt seriöst såligt av att inte träffa klassen varje dag. tycker vi har alldeles för kul tillsammans faktiskt. vill att den här sommaren ska bli lika underbar som förra, fast utan kärleksdramastrul och med mera fest.. o bättre väder ofc.  jag ber till gud på att han ska göra det lätt för mig. 

idag har jag varit på förjävla bra humör.. har skrattat och löjlat mig hela dagen. blev tillomed utslängd, eller bedd att gå ut iaf, från lektion för att joline och jag skrattade för mycket.   satt och pratade om ord som blev samma sak i en annan ordning, typ en burk cola, en colaburk.. jävligt meningslös disskusion. men så skulle jag säga en korv med bröd.. och det blev någonting i stil med;  en gröv med pörv. och det plus sockerkicken resulterade i gapflabb.. hela dagen.  

nu är jag alldeles för pigg för att kunna sova än på många timmar, har precis kollat på greys och bölat så ansiktet har svält upp. men det var extremt jävla fint, eller?  och nu grinar jag igen.. alltid alltid när den här låten råkar speles, flöt.  det kvittar hur mycket jag har lyssnat sönder den, blir alltid lika sentimental.    

nej, det här blev för långt och innehållslöst.. skulle kunna fortsätta hur länge som helst, men slutar nu.  

SOLONG!


utan ett jobb kommer jag aldrig va ball

im ready for school.. har varit vaken alldeles för länge nu, trots sovmorgon.. vaknade halv nio och var gööörpigg. sitter nu och sjunger och är på världens bästa humör.    nej, hade egentligen ingentign att säga så avslutar med orden;

it's a waste of time.
i can't take it anymore, not for a second time.

simpelt men sant, så sant.

SOLONG!


let me go let me go tonight.

ont i magen, konstig jävla känsla. typ nervöskänsla, fast jag har ingenting att vara nervös för.. inte vad jag vet iaf. idag har jag fixat med mina pappaer till körkortstillståndet, varit på syntest och sånt. nu ska jag bara komma ihåg att skicka in dom. mormor och jag fikade på telehuset förut, plågsamt stelt.. asjobbigt. men jag försöker, hon har ingen anledning att behandla mig annorlunda mot vad hon har gjort förut. när det va färdigfikat åkte ja o mötte joel o vi drog till fritidgården. skulle på möte om sommarkollot. jag och andre fick i uppgift att plocka blommor med barnen, låter kul!   vad jag skulle göra mera har jag ingen aning om eftersom jag knappt hörde vad damen sa, lit tyst ho prat. när jag kom hem drog ja och pappa och handlade, hittade joline på vägen så pappa frågade om hon inte skulle med å det ville hon.   nu sitter jag här och har extremtråkigt, och datorn ska min bror ha nu också.. så jag vette fan va jag ska göra.   det märks.    puss.

SOLONG!

hjärtat slår, det slår skiten ur mig.

nu måste de kommande tre veckorna gå extremt snabbt. för jag orkar inte med skolan. känns bara som om jag sitter där o lyssnar utan att höra, som om jag skriver utan att förstå.   jag är skoltrött, nej det räcker inte.. jag är skoldöd!  idag skulle ja och joline räkna hur många gånger våran dryga lärare var jobbigt.. men vi fick skrivkramp av att sitta o rita streck hela tiden så vi la ner efter nåra minuter. såg nyss nåra extremt fina bilder på mig själv på bilddagboken, fan vilken helg.   ska snart ta mig en powernap framför tv:n osen hade jag faktiskt tänkt få mig lite motion eftersom jag skippade idrotten förut, JAG ÄR EN USEL MÄNNISKA.    ha en bra dag osv!

SOLONG!


make you wanna move your dancingfeet

en sak är helt säkert. ingen alkohol på mångamånga helger framöver. tre dagar utan mat och sömn känns i kroppen nu. tror aldrig jag varit såhär dålig förut faktiskt. vad som hänt orkar jag inte berätta och jag tror ärligt talat inte att nån vill veta. det har varit extremt kul iaf, sjukt men kul! nej, nu ska ja skjuss mä själv på fesking. ha't

SOLONG!

it's time to break it.

dålig uppdatering från min sida dom senaste dagarna, har inte haft ork.   pannkaksproblemet löste sig i tisdags, ida och sofi kom hit och lagade pannkakor åt mig. och dom var extremt goda. igår var det spedde med jossi som stog på schemat, det var kul som vanligt. fick mig ju tallhultskörv också, och det förgyllde ju tillvaron ytterligare. igår skulle jag lägga mig tidigt hade jag tänkt, för skulle upp tidigt idag. men vafan.. då skulle telefonen gå på högvarv ända tills fem imorse. har ju sovit emellan, men vafan.. palla fyllesnack (;  ska aldrig ringa till någon mitt i natten på fyllan igen, påminn mig!  ja, skulle ju som sagt upp tidigt idag för att jag skulle upp o städa, kommer några o tittar på huset snart.   nej, nu ska ja dricka kaffe.   ha en bra dag!

SOLONG!


att somna i varann kommer va det finaste vi gjort.

du kommer aldrig vinna här men ändå är det nått hos dig som gör mig svag
du är så långt ifrån allt jag ville ha, åtminstone trodde jag.  
jag har aldrig tur i spel men om jag blir kär i dig så ber jag dig, att du tar det lugnt med mig.


fick tillbaka den misslyckade matteprovet idag och hade till min förvåning fått godkänt, matteturen måste väl vända snart? har även skrivit prov i el- och brandsäkerhet, och det gick galant!  det var inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara.
slutade för cirkus en timme sen och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska göra omvårdnadsläxan och kanske matten om jag orkar, sen får det bli en rejäl powernap. är sugen på pannkakor, vet inte om jag ska orka laga det, det tar en sånt himla tid. och tråkigt är det också. någon som ställer upp att fixa nåra åt mig kanske?  behöver iaf belöningströstäta nått gott.  belöning för matteprovet och tröst för att vattenfallskillen precis ringde för typ sjunde gången på några dar, ofta att en o samma telefonförsäljningskille ringer flera gånger i rad?  har aldrig hänt mig förut iaf.   tror han vill ha mig faktiskt, men jag spelar svår.    imorn blir det ingen sovmorgon för mig, ska informera hagfors o munkfors åttor om omvårdnad, inte kul!   men klart man ställer upp.   ha en  bra dag folks!

SOLONG!


trying to bring back the days we had once.

min powernap blev allt för lång igår, vaknade efter ännu en natt av mardrömmar någon gång efter halv åtta imorse. orkade inte stressa så drog mig ist och fick i panik klä på mig när pappa frågade om jag skulle ha skjuts vid åtta. aldrig varit snyggare tror ja, håret var i en enda stor trasselknut i bakhuvet och ansiktet sminklöst o blank efter min jävla rengöringsgrej. tillomed gun reagerade på mitt utseende, ''oj, hur ni ser ut!'' utbrast hon när hon såg mig o joline i klassrummet, joline var nämligen också väldigt fager dagen till ära. när vi sen hade idrott så insåg jagatt jag hade glömt skorna hemma, så fick efter många om och men tag i en cykel och cyklade i spöregn hem och hämtade dom. sprang sedan stora varvet i lika mycket iskallt spöregn. sprang på 10.07 vilket jag tycker är extremt bra(:   resten av dagen gick fort, och nu sitter jag här och väntar på att jag ska bli erbjuden nångon form av sysselsättning. får se vad det blir.  planerar faktiskt att försova mig imorn också, timmen extra är värd ett ruffsigt hår (:  

SOLONG!


keep your ears closed, cuz you don't wanna hear this.

jag är sjukt trött efter min natt av vakendrömmar. känns som om jag inte sovit alls. men det har jag ju, men låg typ o sovvaknadesovvaknade i fem timmar innan jag orkade somna på riktigt inatt. drömde om allt möjligt konstigt, men för det mesta ramlade jag runt, och vaknade precis innan jag träffade marken med ett ryck. jävligt jobbigt iaf. men jag antar att det finns en anledning till dessa sjuka drömmar, eller jag vet att det finns det. 

kom på inatt att livet är förjävla underbart. fyfan va roligt det är. det kan ju låta innehållslöst, 16 år, singel, går omvårdnad, hagfors.. men jag tycker nog faktiskt inte att det är det. har gjort så himla mycket roligt hitills det här året, och jag tror faktiskt, elller hoppas iaf, att det bara är uppvärmningen inför sommarens äventyr.   jag vet att jag är djup, men jag är helt ärlig. fan va jag älskar mitt liv.

nu ska jag duscha av mig svetten, käka någonting och ta en lite powernap ända till imorn.  

SOLONG!


fråga anything.

igår var jag ju då till exärad på marknad. det var inte mycket att hänga i granen som man säger. köpte mig lite godis o en munk osen drog jag hem. när jag kom hem hittade jag joline, keith o robin i mitt vardagsrum. där satt dom o spelade familjegeni. hängde med dom i nåra timmar tills dom drog hem. farmor ringde nyss och frågade om jag ville ha mat, och det viile jag självklart så ska snart bege mig ner till henne. sen får vi se vad dagen utvisar. det blir nog jävligt slappt iaf.   ha en bra dag!


SOLONG!


i'll do anything to fill that gap.

gårdagen va rolig! jag, sofi, sara, josse, jossi, emma, sofia, sandra, carro o milllan grillade hos sara. satt o snackade skit ett tag på maten osen drog vi ut på hagfors o hängde. kände att väderet va gött såvi hamnade i en slänt. sen drog vi runt på massa bus, eller ja.. vi drog runt iaf tills vi tillslut hamnde hos sara igen. dock hade som flesta droppat av på vägen dit, så det var bara jag, sofi, sara o josse kvar. låg iaf hemma hos henne och va övertrötta ett tag tills emil, david o lo kom o hämtade oss och tog oss med ut för att leta spöken (;   åkte till lakheden först, osen herrågrden o sist kroppheden. kom hem till sara typ fyra o då cyklade jag hem.  tack för kvällen o natten iaf, det var väldigt kul!  
nu ska jag hoppas in i duchen o fixa till mig lite, sen ska jag väl försöka ta mig till någon som har mat hemma. får se vem det blir.  sen blire exärad.  ha en bra dag m8s!

SOLONG!


Som om vi alltid var tillsammans.

sitter i skolan o har svenska. har precis beklagat mig över att jag inte kommer hinna klart med fördjupningsarbetet o ändå gör jag allting annat än det. naughty.    igår vare speedway med sofi, ida, sara o josse. det var riktigt jävla kul. ida, sofi och jag gick hem sen som horor på vägkanten och hade deeptalk, gött.    idag blire grill hos sarek med klassen, det blir la kul. haregött!

SOLONG!

now the truth is blacklisted.

disskuterar det manliga könet med vendela på msn.. eller inte själva könet, men pojkar, grabbar, män i allmänhet.  vi sitter och ratar dom som fan, alla är lika usla. kom därför att tänka på en sak. alla är ju egentligen lika, bruds som grabbs liksom. man vill ha det man absolut inte kan få,  men sen om man skulle få chansen, allstå skulle få den personen, då är det fan inte roligt längre. först kanske man är glad som fan, och sen blir det tråkigt. jakten är ju det roliga, att typ längta efter nått man inte har. det är så jävla sjukt. det är så himla roligt, för alla.. eller de flesta är ju så här.
nått jag tänkte på bara iaf. och irriterar mig över. och det är komiskt, right?  


SOLONG!


Jag vill vakna i september och inte minnas någonting.

EXAKT!   

idag har jag varit på jobbigt bra humör. exalterad och heläggad från att jag vaknade imorse tills ja, det märks.   ganska go dag idag iaf.  två timmar matte skulle ju egentligen inte vara kul, men eftersom vi inte räknar matte på lektionen så. har prov imorn och insåg förut att jag inte räknat ett enda litet sketet tal på det kapitlet. ända sen vi började skolan efter pratikten har jag max gjort tio tal. det är så jävla dåligt gjort av mig, men jag klarar bara inte av att sitta tyst och stirra i en bok. får väl försöka kolla igenom kapitlet lite, så jag vet vad det är för nått iaf.  ikväll blire äntligen speedway!   har längtat sen i höstas och nu är dagen äntligen här. första hemmamatchen, starten på sommaren. hoppas på vinst ofc, men också en jävligt spännande match, vill ju skrika av mig lite.    nej, nu ska jag kolla matteboken. puss

SOLONG!


cover me with blankets of music, this world is so hard and cold.

tuck me in and rest me in your soft acoustics, rock me and tell me its possible.

idag har jag verkligen inte gjort ett skit efter skolan, legat i sängen o stirrat på tv bara. 
pappa ringde mig förut o berättade att morfar hade ringt och sagt att de fått reda på att vi skulle flytta. trodde verkligen att han och mormor visste det, men tydligen inte. så jag ringde och skulle prata med mormor, vilket inte gick så bra.. visste att dom skulle ta det hårt, men inte så.. fast iofs, det kanske är en större sak nu när dom tydligen inte ens hade en aning om att vi skulle flytta. men som sagt, jag trodde verkligen det. att dom hade en aning iaf.  vet inte varför jag inte berättat nått, ville ju inte säga nått när det inte var på riktigt allvar, men nu när vi verkligen ska, har det bara inte varit läge. fel av mig öm ön säger.   självklart var det första hon frågade '' vad tycker pontus?''  och vad jag tyckte, det brydde hon sig inte ens om att fråga.. en ens en liten vink om att hon undrade. utan ist sa hon sen att bordet i vardagsrummet tillhörde hennes släkt, så det fick inte följa med till kil. kul mormor, tack!   så vad tycker jag?   det kommer bli så satans jobbigt, men det är ju bara ett hus liksom, en sak. det finns flera tusen saker som är värre än att flytta från sitt barndomshem. och plus, så kommer det bli sjukt kul att få ett eget hem, starta ett eget liv o stå på egna ben.   

nu funderar jag på promenad, men tror ärligt talat att jag skippar det idag. tror jag ska ta mig lite glass och fortsätta min tvkväll tills jag somnar.  ha det bra mina vänner, och vet ni? nu har det vänt.. helgen är närmare än måndagen.

SOLONG!

just meditation and peace.

GOMORROOON!   

jag är så satans glad.   anledning okänd.   ännu iaf. 
ska snart bege mig mot skolan, eller ja, jag börjar om en timme.. men i sinomtid, som en person med bra ordföråd skulle ha sagt.  vill bara önska att en förjävla bra dag!   puss

SOLONG!

Look up high and you will find yourself looking down on me.

gokväll mina damer. o herrar, om ni skulle ha hittat hit!   precis varit ute på en promenix, eller ja, kom hem för typ väldigt länge sen. men jag har iaf varit ute.  bibbi sitter nu och försöker hitta på ett nytt smeknamn åt mig, trots att jag säger att jag har så det räcker. föreslog något av mina nuvarande..och det verkar som om han fastnade för donka.   vilket jag själv också tycker är utmärkt. jag antar att han kommer komma på ett nytt inom en snar framtid, som en hämd.. för att jag har kallat honom bibbi och bibb i typ ett halvår nu.   för mig finns inte längre någon albin, utan bara min bibbi.       nog om det, sitter nu och käkar macka. kesosalamimacka tillomed, helt sjukt gott. nu ska jag snart bege mig till min säng för att kolla på satc, tror ja.. vet inte om jag riktigt vill lämna datorn ännu. det märks.    tills vi hörs igen. äxowäxow.

SOLONG!

Första resan härifrån.

jag, saga johansson, underbarnet, den optimistiska pessimisten har helt oväntat blivit förälskad. det är wierd, för det är verkligen inte min stil.. inte alls vad jag brukar gilla. helt annat sound som en tönt skulle ha sagt.  har faktiskt avskytt, och undvikit dessa killar förut. men tror det är min relativt nya vän promoe som lett mig in på det här.  de jag menar är ofc afasi och filthy, och om ni tänker efter så kan ni säkert minnas att jag uttryckt hatiska budord mot dessa män och mot deras typ av musik. jag ber om ursäkt och tar tillbaka det jag sagt. har nog varit lite för cynisk och inte vågat lämna pete doherty riktigt, förens nu då.   

dagen har jag spenderat hos mormor o morfar. har käkat och rotat i deras gamla grejer och samlat på mig ännu mera saker jag inte behöver.  nu ska jag faktiskt bege mig ut på en promenad om min pappa låter mig, han blev sur för att jagvar hemma från skolan idag. även när jag berättade om smärtorna jag fick stå ut med inatt. jaja, jag vet iaf var min cyniska sida kommer ifrån. tror vi säger gonatt sålänge, för säkerhetens skull!  

SOLONG!


skitsamma, hur länge har det pågått?

nu behöver jag en fet jävla stor pizza, men asmycket ost och fem sorters kött.   men nej, har inga pengar alls. tror att jag snart svälter ihjäl o i mitt kylskåp ekar det tomt. och om det skulle finnas nått, skulle jag då orka laga mat? nej!   har snart käkat upp min brors toblerone som jag misstänker att han glömt bort att han äger. hoppas så. men sugen efter ost o kött kan inte ens en underbar toblerone bota. känenr mig helt sjuk, men jag har aldrig haft en craving som denna!     snälla gemig!  



SOLONG!


no need to make commitments.

JÄVLA DREEEET DA!
jag tror oturen har börjat trivas vid min sida faktiskt, skulle inte direkt förvåna mig om han friar till mig snart. det kommer bli jobbigt, men så jävla gött att se besvikelsen i hans ögon när jag säger nej. hö hö, ja.. min igensnorade näsa, min outhärdliga äggstockssmärta och jag har det ganska roligt för tillfället.  vi är övertrötta, förjävligt fula och ja.. oss själva helt enkelt. nej, nu ska jag sluta prata om mig själv i plural och berätta att när jag vaknade i morse så badade jag i blod.    jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. odet var liksom inte mensblod, utan vanligt jävla svenneblod.  så ja, vart det kom ifrån behöver jag kanske inte berätta, och orsaken till detta flöde har jag inte en endaste aning om. Det märks väl om det är nått allvarligt i guess.   nog pratat om mitt underliv, jag har apatråkigt, det finns verkligen ingenting på tv:n och jag behöver choklad o chips.   möjligtvis cola också.  så jag tänkte dra o hyra mig en film,  ni får ha en bra dag!



SOLONG!

im bored, im bored and you know it.

JUST DÄRFÖR:


Namn: dom kallar mig sag, själv föredrar jag underbarnet.
Vad drack du senast: äpplejuice *
Sov du ensam inatt?: jag tror så
Är du singel?: så jävla mycket singel man kan bli.
Har du körkort?: nej, jag har ju inte nått rätt ålder för det än då.
Vad är du rädd för?: fåglar, grodor, katter o älgar..
Vem är i rummet med dig nu? majken kanske?
Biter du på naglarna?: ja, tyvärr
Vem vet mest om dig?: hmm, joline o sofi kanske.
Har du glasögon?: JA :´D
Vilken färg har du på dina trosor/kalsonger?: rööösa.
Vilka andra namn ville sina föräldrar ge dig?: Linnea
Har du brutit mot lagen?: Ja, inte kul!(;
Vem såg du senast på film tillsammans med?: Jolinen tror ja.
Hamnat på sjukhus/akuten?: ja,
Hur löd det senaste sms:et du fick?: Okej (;    från vend.
Vem kramade du senast?: Sofi
Hur gammal är du om fem år?: nästan 22. uscha.
När gick du upp i morse?: typ halv åtta.
När spydde du senast?: valborg
Vill du sova jämsides med någon inatt?: det kan kvitta(;
Föredrar du långa eller korta förhållanden?: hmm, vill säga långa.. men vafan, man är ju bara ung en gång. no need to make commitments.
Vilken är din favoritplats?: vet inte, med nån jag tycker om.
Sover du med eller utan kläder på dig?: utan, eller.. ja, det beror på hur man menar.
Har du sagt nej till sex?: jomenvesst.
Kan du cykla utan händer?: klart som fan
Hur vill du ha ditt kaffe?: svartör än natta
HUr många kuddar har du i sängen?: nio tror ja
Har du åkt buss genom hela Sverige?: inte med en o samma buss, men har tåg/buss-luffat i sverige.
Vad gjorde du igår kväll: åkte bil o promenerade
Hur många hamstrar har du haft: en, han hette ole.
Kan du gå ner i spagat:  nej, har inte lyckats med det hitills i mitt liv faktiskt.
Vad ska du göra i kväll: inte en aning, nått roligt hade vart kul.
Vad ska du göra i morgon: skoool vet jag iaf,
Senaste inköp: cocacola
Senaste film: twilight
Vad har du i ditt fönster: massa damm bara.
Tycker du om att cykla: ja, om det inte är motvind (;
Vem sov du över hos senast: vendela
Vem sov över hos dig senast: hmm, fredrik tror ja.
Vad ska du göra nu: göra klart denhär osen hitta ett nytt tidsfördriv.
Vad ska du göra sen: gå ut o gå, laga mat o   ingenting
Vem träffade du sist: irl: joline, online: meister.
Vem skulle du vilja träffa: morsan ofc,
Vem ringde dig senast: jollibolli.
Vem ringde du senast: sandra larsson
Hur länge sov du inatt: typ sex timmar kanske.
När ska du gå och lägga dig ikväll: vet inte, efter satc antar jag :p
Vad gjorde du för tre timmar sen: va i skolan o käkade korv.
Vad skulle du vilja göra nu: någonting extremt jävla förbannat kul!
Vänner du kan prata om allt med? fatter int fråga
Person du kan lita på till 100% : myself.
Har du badat i år? jajjemän. three times tillomed.
Tidsfördriv? : youtube.
Vad heter du just nu på msn: ´saga
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? joline, för att hon ville komma hit o röka på min trapp.
Hur många syskon: en liten skitbror.
Kär i någon just nu? nej, inte vad jag själv har märkt iaf
Känner du någon som heter likadant som dig? känner o känner.
Har du rymt hemifrån?: Ja, litegrann.
Morgontrött? ibland.
När är du född?: 06.39 23juni 1992
Var bor du?: en trappa upp o andra dörren till vänster
Nuvarande hårfärg?: blonda slingor.
Riktiga hårfärg?: råttahår.
Ögonfärg?: blå
Vad läser du för bok nu? hard luck, jävligt kass.
Har du vänner som aldrig sett din naturliga hårfärg?:  japps.
Humör just nu?: trött o uttråkad, funner på att sova.  
Vad har du för parfym idag?: escada magentism, jolines.
Vill du ha barn?: inte just nu, nån gång kanske.
Hur stort är ditt rum?: för litet för mina sakre o för stort för mig att städa.
Har du tv/dator i ditt rum?: ja/nej
Piercingar?: for me to know öm ön säger.
Tatuering?: nej
Vill du ha en tatuering?: ja, massamassa.
Hur många converse allstarskor äger du?: fyra. svarta, röda, rosa, beiga.
Brukar du vara osminkad i skolan?: nej, det händer typ aldrig.
Skostorlek : om jag vill: 38.



SOLONG!

oh boy you make me feel like no boy could make me feel like you.

i'm bad i'm bad.. and i'm really trying if you haven't notice.   oh god, i would walk in your shoes for all eternity if i had the chance.   if you just would show up behind me, and in short moment look at me as i look at you.      it's wierd, strange and remarkable.     i curse the day when i was born.     like everybody, no one, nobody, usual but still extremly unusual.    my favourite rythm is your heartbeat.    i'm doing thing because of you, things i never ever would have done before.   i'm not the one you think i am, i'm not intricate or difficult, neither boring or a hindrance.      i'm not serious, but if you you want me to be i  would change.   bigtime.       run away, and return when it's time.   those fucking routines of yours.   


jag är övertrött o ångrar mig nått så grymt att jag dissa albin när han ville ha med mig ut på promenad förut. hade iofs käkat korv så jag höll på att spricka, skulle säkert ha däckat nånstans av håll..  men det är väl ingen ide att grubbla över det nu, gjort är gjort.. ellehur?   funnar på att ta mig en promenad själv, men tror jag väntar tills ikväll.. det är lite softare då tycker jag.  stuntade i sista lektionen idag, orkade inte håltimme osen ams. så det fick bli lite frånvaro igen. inte kul, men det får väl bli som det blir.   fick betygen i vom kursen idag också, fick VG och är jävligt nöjd med det faktiskt. tydligen kunde jag ha gjort bättre, blir fan lett på den kommentaren som alla får '' du kan ju mer om du villo lägger ner dig''   jag menar att godkänt är ju bra, det är ju det man behöver veta o kunna liksom.  och VG är ju asbra.    enligt mig då.   funderar på att laga mat, är asmätt men det skulle va kul att göra nått.. blir förmodligen inte så. kommer sitta kvar hör tills jag ska sova ikväll, som vanligt.    ne, detta blev att rörigt. ska ge mig.   pusssss.

SOLONG!


Sen stack min första tjej.

När Jenny på lördagmorgon skulle åka hem till Kil kände jag att jag verkligen ville åka till Karlstad. Så jag följde med henne till Kil och tog efter ett tag tåget till Karlstad. Vendela mötte mig i stan och vi drog till Museéparken och hade picknick med Karin, Malin, Anna o Mirjam. Satt där o fröso spelade kort i några timmar osen drog Vendela o jag hem till henne o fixade tacos. Åkte sen tillbaka till Museéparken o satt med massa filter och myste på bryggan med åtta andra tjejer som jag inte orkar räkna upp (; När det blev för kallt drog vi allihop + två killar hem till Vendela. Jag drog ganska snabbt därifrån och tog halvett bussen till stan där jag hängde ett tag.   När jag kom tillbaka till Vendela så käkade jag, alla gick hem o vi somnade. 

Idag väckte jag Vend vid tio. Vi åkte sen in till stan för att hämta pengar av pappa o äta. Kollade i nåra affärer osen drog vi tillbaka hem till Vendela. Sen dess har vi bara suttit hemma hos henne o lyssnat på gråtmusik tills pappa kom och hämtade mig typ halv sju.  

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir väl sänga tidigt antar jag.. Är helt slut.  Tack för helgen iaf Vendela, det var gött att komma från hagfors lite.. Men det var minst lika gött att komma hem igen.   Man saknar inte sånt som man har, right?  

SOLONG!


Om ni bara visste..

Ordning o reda, lådvin på fredag?  Känner nu att jag inte hade tackat nej till en slöfylla.. Mår extremt illa, så ja.. det hade inte varit fel. Men tror min kväll kommer bli extremt lyckad ändå (;   Idag fick ja tillbaka nationella i svenska o jag fick MVG, mycket gött eftersom jag inte alls var nöjd med min insats. Efter skolan gick jag, Sofi, Josse, Sara, Emma o Jossi till Värmullen o käkade pizza, det var behövligt o gott.  Har precis käkat pizza för andra gången, fast med lillebror, pappen o Jenny. Det var inte lika gott.   Nu ska jag dyka ner i chipspåsen o läsa Klick osen hade vi planerat att se twilight, tydligen finns det folk som inte sett den? O_O   NI får ha en jävligt underbar kväll o natt, för det ska jag ha.  

SOLONG!

When the rain is falling.

Gynatten blire snart, mitt liv tar kol på mig. Först lite facebook o SATC bara (: 
Det är en fråga om ren jävla ärlig fakta, inte sant?

SOLONG!

What more can I say?

Läste gamla blogginlägg i brist på sysselsättning o hittade två som jag minns så jävla väl. Det är bara ett år sen och ändå är allting så satans annorlunda nu. Helt sjukt! 

Tjugoandra maj tvåtusenåtta:
jag vill inte möta mörkret
LARsmattiasWINNERBÄCK, jag älskar dig. du gör mig lycklig, förälskad i hela livet och så jävla underbart bra. du ger dagarna lite mer färg, glans och GLÄDjE..  haha, vet tyvärr inte vilken bokstavskombination eller fel jag har. hela hjärnan har bara vridit sig 37 varv runt sin egen axel.     he he..  nej, ska försöka samla ihop mig o min hjärna och skriva nått seriöst.  idag kollade vi på nån film om hagfors på so:n, på musiken var vi för bra så vi fick inte nån tid till att träna så vi sjöng karaoke ist. lunch, nationella i franska.. var svårt fast lätt.. orkade inte anstränga mig, det får gå som det går. på no:n labbade vi och allihop ( aka joline) blev höga på all tsprit som sniffades. svenskan struntade joline o jag i, stället gick vi till minano o käkade venezia med ostkant, den satt förbannat fint.  väl hemma satte jag på musik på högsta volym och var lyckligast i hela världen (just då iaf), minns att jag låg och skrattade för mig själv.. vaknade av att mobilen ringde och då hade jag sovit i nån timme.. det tar hårt på en att ligga o göra ingenting.  gick ner till farmor o käkade lite oså. mycke mer har inte hänt (JO).. kände att det bara blev kaos av detta inlägg, så jag tror jag slutar...

SOLONG!         suckerssssssss!!


Tjugosjätte maj tvåtusenåtta:

this is the start of something good, don't you agree?

jag är en sån tönt. ligger i min här och skrattar åt guldfiskar, giraffer o ingenting. liveeeeeeet leeeeker och jag är övertrött. härligthärligt. sjunger follow through lite halvtyst, har haft den låten på hjärnan i cirka tre o en halv minut nu, sååå jobbigt.. tur att den är heltokejbra, så jaaa.. nej, va konstigt allting blev. men ville bara berätta att jag är sprudlade glad och det ska ingen få ta ifrån mig nu! vill vara så här tills jag stupar för sista gången. gonatt

SOLONG!




Saknar känslan så jävla mycket, det går inte att beskriva.  Kanske inte är så lätt för er som läser att förstå, men jag får tamigfan gåshud när jag tänker på att jag har varit sådär glad!


SO-fucking-LONG!


If you're still alive when you're twentyfive, should I kill you?

Jag fattar inte hur jag kan vara så himla trött dygnet runt?  Inbillar mig att det typ är pollen eller nått, kanske kanske har jag rätt. Idag var det friluftsdag. Missade som sagt promenaden pågrundav mitt tandläkarbesök så jag fick sitta och titta på volleybollen hela förmiddagen. Drog sen hem och hämtade badkläder för att basta lite med mina söta kamrater. Orkade inte så länge så vi gick och tittade på volleybollen istället, det var kul.   Drack kaffe, duckade för bollar och deeptalkade med Carro mest.. Men vi var iaf närvarande i idrottshallen. Sen dess har jag mest suttit hemma. Följde Joline till Tobbe förut också, tog timmar eftersom vi provsatt varenda bänk som kom i vår väg.  Försökte nu ragga med mig Sandra på en promenad, men det verkade inte fungera. Så det blir väl att gå och lägga sig snart, späckad tv-kväll ju.. Och inge chips har jag heller.. Kanske är lika bra de.   Skulle lägga in en grym låt som jag grinade till hela kvällen igår,´men det funkade inte.. länkar den ist (: 


eugene!

Nej, det blir fan styrkan nu.
SOLONG!

Hold on to your kite.

Gymöra gymöra!   Ska snart bege mig in i duschen och göra mig klar för friluftsdag. Hade oturen att ha en tid hod tandläkaren precis när vi ska påbörja den milslånga promenaden. Fast egentligen hade jag nog hellre gått den där satans promenaden ist för att lägga mig under borren. Men det får la gå.. Verkade som om resterande personer i min klass också hade ursäkter för att inte komma till skolan idag, så vi får la se och jag går dit när jag är klar eller om det blir hemgång.   Det märks.. Får väl lov att säga lycka till till Op-laget, vinn den satans volleybollen nu!   Ha en bra dag!

SOLONG!

i skuggan under ett träd.

Nyss mickat med Madde, jävlar vad länge sen det var.. Skönt att snacka av mig med nån som inte känner personerna jag pratar om xD Hon dömmer mig inte för alla dumheter jag gör.  Jag känenr för att vara extremt seriös idag, därför ska jag göra lite bdbfrågor, lite sysslesättning för mig iaf. Läs, lär och njut! 


Tycker du nummer 4 är snygg?
Anders Lidingö, i min fantasi ser han ut som George Clooney.. Så ja!

Skulle du kunna krama nummer 53?
Keith Aheinen, Lätt!

Hatar du nummer 15 ?
Elin Haraala, nejfan!

Känner du nummer 31 ?
Ida Olsson, ja det tycker jag nog.

Skulle du kunna pussa nummer 47 ?
Lillebror, ofc!

Har du träffat nummer 23?
Faster Idah, klart jag har!

Hur är nummer 75 ?
Nazim Huseynov, en riktigt djuping. Ljuger om sin ålder och pluggar till advokat, det är nått som inte riktigt stämmer.

Har du varit kär i nummer 2 ?
Amanda Bergqvist, det kan jag aldrig tro.

Vem är konstigast av alla kontakter ?
Snygglars!

Skulle du kunna bli ihop med nummer 81 ?
Peo Engström, nja.. tror inte vi skulle funka ihop.

Har du varit ihop med nummer 59 ?
Linn Hultgren, nej, jag har nog inte det.

Har du pussat nummer 17 ?
Emilia Johansson, det kan jag ha gjort.. men är inte säker.


Before i fall to pieces.

Precis vart och köpt mig en chipspåse o powerade. Jag förtjänar det så jävla skarpt! Ska om cirkus en timme åka till Munkfors för färg och klipp. Kommer bli missnöjd som vanligt, men det löser sig nog. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, vill göra nått kul, men så blir det säkert inte.

Läste i tidningen imorse att Skärgårdsdoktorn ska bli film, underbart. Det  är förmodligen den bästa svenska serien som nånsin gjorts.. tycker jag iaf.   Men ni får ha en bra dag!


beirut.

SOLONG!

Just don't let me go.

ett leende under smala ögon och en tystnad som säger mer än språkets alla ord. beröring med en rysning som effekt och nervositet trots nuet av en ny slentrian. mörker och varsamma rörelser, att vilja men ändå inte. kinder, läppar och händer fyllda av kyssar, kärlek och spänning. individer sammanbundna till varandra med armar och ben, men ändå alldeles för långt borta. frustration när kroppar tycks vill krypa in i varandra utan att lyckats. känslan av att alltid vilja komma närmare. timmar, dagar, veckor av svettiga, darrande händer och försiktiga viskningar. små kärleksord som av sammanhanget känns för stora för att förstå. uttryck av längtan och tillgivenhet. ord som förklarar utan att göra sig förstådda. händer som letar sig in i varandra. ögon som tycks kunna se på varandra för alltid.  - 090429 02.35

Nu blir det en promenad för att rensa huvudet.. det behövs verkligen. det känns som om huvet ska ramla av sin plats på toppen av min hals. Får väl hoppas på det bästa.. jag tror att jag faktiskt måste må lite dåligt för att må bra. För att överleva. Inspirationen och fantasin kommer tillbaka iallafall. Just därför måste jag nog må så här ett tag. flummigt inlägg, men sån är jag tydligen. Hare gött!

SOLONG!

Cus he's gonna wash away.

Sjukaste helgen i hela mitt liv tror jag. Torsdagen har jag ju iofs inte så mycket att säga om, men det var roligt så länge det varade.   Fredag en var sjuk, kvällen, natten, morgonen och dagen..  Badtunna, skedraggning, långpromenad med däck på magen, pöjk på ryggen och en lastbilskrok i byxlinningen, skinnymorgondipping, kramar o slagsmål.. Tror fan att det är bäst att jag inte berättar mera, inte här iaf (:  och förresten, varför skulle ens någon orka lyssna på det.. Kom hem för typ en timme sen, tog mig inte hem igår så det fick bli ytterligare en natt i sörbytrakten, dock denna gång hos Idah och Petter. Tänkte att jag skulle ta mig en dusch nu och för andra gången försöka få ur mossan ur håret. Borsta tänderna ska jag göra också, det har jag nämligen inte gjort sen fredag morgon! (Y)  Ni får ha en bra dag! 

SOLONG! 

Hon som alltid har så ont i bröstet.

Gomorron!  Gårdagen var rolig, till en viss del iaf, hade gärna blivit med till byn, men mitt huvud och mina ben kom inte riktigt överens.. Menmen, idag blire nya tag.. hoppas på att det blir lite mera lyckat! Tack för hjälpen iaf. PUSS

SOLONG!

RSS 2.0