i miss the ocean when i go to sleep

fredag. ÄNTLIGEN! idag har vi haft sista franskan o so:n innan betygen sätts.. och sista slöjdlektionerna i hela våra långa liv. usch vad jobbigt nära det är nu, skolavslutning, turkland o allt det där. på lunchen idag gick sofi, joline o jag till baguetten o käkade, sen gick vi till nöjes o köpte godis.     efter skolan hade jag planerat att städa, men idah ringde o sa att de var hos farmor o farfar så åkte dit och träffade dom, har saknat dom såååååå himlans mycket.  när jag kom hem därifrån skulle jag sätta igång med städningen, men hmande i sängen med datorn och massa godis, så nu är jag mätt och alldeles för trött för att städa... så får se vad kvällen utvisar (:   

SOLONG!

you're the pretender.

torsdag. torsdag, torsdag, torsdag, torsdag... hmm, på SO:n gjorde vi sju kategorier. leken alltså. och självklart kammade jag, sofi, joline o zaz hem vinsten.. på musiken spelade vi igenom låten nåra gånger o sen sjöng vi karaoke. lunch. franska, gjorde inte så mycket.. bara satt av tiden. dubbelNO, först pluggae vi inför provet osen fick vi göra va vi ville. skrev i lite avslutningsböcker och spelade kort, soft. när vi slutade gick joline o jag och käkade pizza. venezia med ostkant såklart. sen köpte vi glass och gick hem. kvart över sex kom anna hit och hämtade mig, vi drog på speedway. erik o erik kom dit så satt och kollade med dom. ganska ointressant match fram tills slutet. och valsarna vann faktiskt, även om de låg under ända tills sista heatet. och glada blev  vi.      sen skjutsade anna hem mig och nu ligger jag här och funderar på att sova. för imorn är det äntligen fredag!!! och även om det inte alls blev som planerat så känner jag att fredagen kommer väldigt lägligt, behöver helg nu! plus att jag kanske ska träffa idah, petter o stina. usch vad jag har längtat efter dom (:    

SOLONG!

i just wanna feel, free.

allting bara känns konstigt.. som att jag vore jag fast inte. haha, för det där lät ju normalt? kanske inte, men jag tror att jag drabbats av nån sorts schizofreni eller liknande. tvångstankar och konstigt beteende, kan det vara nått annat? hjälp mig isf.                hmm.. känns som om jag inte har så mycket att skriva här längre. mina dagar är långa och fulla av upptåg som jag har svårt att minnas när jag sitter här och knappar på tangenterna. kan iaf dela med mig av den intressanta informationen att jag idag har jobbat, måste börja bli långsammare med städningen, hinner klart på en halvtimme nu och när jag började tog det en timme.. och med mitt mattehuvud räknar jag snabbt ut att det blir hälften så lite i lön. aja, ska väl försöka lösa det på nått sätt. frågan är bara vad om det är värt pengarna att dryga sig kvar på jobbet extra länge? förmodligen inte, är alldeles för snäll för att låta dom betala mig för ett så enkelt jobb också (:

jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla. men jag känner nånting, jag så gott som förtrollad.


it's getting dark, to dark to see...

vår lilla roadtrip varade inte längre än till deje. där var det vägarbete så vi hamna i bilkö. bestämde oss för att dumpa alla konstiga exäringar och gå av bussen o vandra hem.        kom hem för cirkus fyrtio minuter sen.   

hmmm.. vet inte vad jag ska skriva riktigt, känns som om att jag inte vill berätta nått.. allt jag har i huvet passar bäst där, för tillfället iaf.      egentligen skulle jag kanske ta vara på detta fantasilösa tillfälle och skriva om nått viktigt..  fast jag vet ju dock inte om vad.      nej, ja pallar inte skriva blogg nu.. ska ringa o störa nån tills jag blir trött.

SOLONG!
ssssssssuckers.

i don't love you like you love me

nu åker vi till karlstad!! joline är bara lite dryg med att göra iordning sig. vi är lediga av personliga skäl! in your face BM :D nej, ska inte vara sån.. ska ju faktiskt göra pass också. men det ska bli så gött att slippa matte o franc idag. men nu ska ja packa ihop mig och mitt glada humör. vi kommer aldrig hem igen, never never never. hejdå, jag kommer sakna er alla. jag älskar er kamrater.

ALL KÄRLEK ÅT ER FOLKS

SOLONG!

this is the start of something good, don't you agree?

jag är en sån tönt. ligger i min här och skrattar åt guldfiskar, giraffer o ingenting. liveeeeeeet leeeeker och jag är övertrött. härligthärligt. sjunger follow through lite halvtyst, har haft den låten på hjärnan i cirka tre o en halv minut nu, sååå jobbigt.. tur att den är heltokejbra, så jaaa.. nej, va konstigt allting blev. men ville bara berätta att jag är sprudlade glad och det ska ingen få ta ifrån mig nu! vill vara så här tills jag stupar för sista gången. gonatt

SOLONG!


and all the wars will end..

pluggis idag va skönt ändå, himla svårt att komma upp i morse bara man annars vare bra. följde med joline till banken efter skolan (:   joline hade kollat på nått program på tv om anorexia för hundra år sen och då sa dom att en person som hade anorexia bara åt 500 kcal per dag (säger mig inte mycket).. vi upptäckte iaf att var 135 kcal i en chipspåse =O så vi köpte varsin så vi inte skulle få anorexia. intressantare blir det inte tror ja (:   imorn ska joline o jag till karlstad efter andra timmen.. ''personliga skäl'' sa vi till bm. men hon sa att vi skulle ta med oss lapp hemifrån, tror inte att hon trodde på oss.. sanningen är den att jag ska fixa pass och då skulle pappa åkte till kd på morgonen. men jag har teknik och det måste ja va med på så får ta bussen ner efter det. och det är ju inge vidare kul att åka buss själv (: så joline är snäll och följer med mig.. snackar bara massa gojja nu utan sammanhang, men har såå tråkigt. tror ja ska ta mig en dusch osen promenera lite (: 

SOLONG!

colour me your colour darling

en sak stör mig. folk. idag har det ringt folk från alla hörn för att höra hur ja mår... '' ja, jag mår väl bra.. hurså?''  jo tänkte ju bara att det var morsdag o allt. JA JAG VET.    och ärligt talat så struntar jag fullständigt i det också. blir bara så lett när vissa ska ringa och tycka synd om mig bara för att det är det är den 25 maj. visst, jag fattar väl att folk tror att jag blir ledsen oså. och ja det känns tungt. men det gör det väl alltid! och visst jag ska inte sticka under stolen med att en dag som denna inte är jobbig, samma sak med jul, skolavslutningar, födelsedagar o allt sånt där. men det blir ju inte lättare av att folk ringer och påminner mig om att jag borde vara ledsen, pratar bara massa strunt nu men måste få ur mig lite.  känner mig som en gnälligjävlakärring. men jaa.. ville bara ínformera cybervärlden om dagen stora irritationsmoment. tack!

idag har det varit en ännu längre dag, rörig som fan.      bråkat med allt och alla och varit allmänt grinig, förlåt (:  men nu är jag pigg och glad, lagomt till läggdags.. började dagen med att jag fick den brilijanta iden att jag skulle locka håret. när jag satt där efter en trekvart med kramp i armarna o halva håret lockat kommer pappa upp och säger att vi ska åka om en kvart, yey! så det var bara att återvända till duschen och duscha bort alla fina lockar som jag slitit med så länge. farmor, farfar, pappa o pontus och jag åkte till ransäters hembygdsgård. humdramiljoner folk där och jag får panik, passar inte in i stora sällskap med främmande människor, inte i små heller för den delen (:  skulle iaf äta där. ganska tråkigt ställe det där ransäter, pontus och jag försökte liva upp saker så vi snodde varsin affisch. det var inte alls roligt, men jag ville ha en.. och då kunde ju inte han vara sämre.. så nu har jag min alldeles egna lars winnerbäck affisch, vet dock inte vad jag ska ha den till.. vet inte ens vart jag har gjort av den (:  nog om det. när jag vi kom hem tog pontus o jag cyklarna för att åka till mormor. va massa helseriösa militärer ute på hagfors som sköt och lekte som fan. va livrädd och höll på att kissa ner mig varje gång de sköt, vilket var ofta.  men det avr roligt att titta på när de sprang runt där och skrek ''täck mig'' o grejer.    mormor o morfar var inte hemma så jag åkte hem.. joline kom hit och vi gick ut. satt på maniton ett tag osen köpte vi cola. sen gick vi hem tilll joline. hade tänkt att vi skulle klippa ihop o fixa med filmen o shakespeare.. men allt sket sig så det blev inte mycket av det. gick ut och käkade glass ist. satt på bänkarna vid den allmännatoaletten och segade. ringde till albin och sa att han skulle komma och prata med oss. det gjorde han (:     sen gick vi skilda vägar, men vi träffades igen vid tio och gick hem tillsammans. joline bjöd mig på mars och jag tror det var därifrån det glada humöret kom, delvis ^_^                   

imorn är det skolan igen, är såååå skoltrött! vill inte. ska dock bli trevligt att träffa brudsen mina och höra alla smaskiga detajler om helgen som varit (=    själv är jag supernöjd med min, allt blev inte rikigt som planerat.. men oerhört bra ändå. 

men nu ska kudden få sig en omgång. GONATT!

SOLONG!

she is looking just as pretty as the union jack.

söndag morgon o sömnlös. hade tänkt att jag skulle ha sovit iaf till tio idag, men halvåtta vaknade jag och var överpigg.. jaja, det får gå.     igår besökte jag karlstad, träffade mormor, morfar o ulf så fikade lite med dom och mormor köpte en tröja till mig, käkade thaimat och bara kollade runt.. skönt att komma bort lite även om det bara var över dagen.  skulle ha varit på tatueringsmässan, men så blev det inte.. vet inte varför. glömde bort det på nått sätt. väl hemma duschade ja oså, träffade joline en sväng. tittade lite på melodifestivalen o hyrde film, fast så dock bara början.. twotimes.    idag är det morsdag, ska käka lunch med farmor nånstans o sen tror ja joline och jag ska försöka klippa ihop filmen.. vi får se vad kvällen utvisar.    tills dess.. all kärlek åt er!

SOLONG!


vet du vad lycka är så säg det nu.

det har vart en lååååååååååång dag. började med massa snoooz imorse så kom absolut inte upp i tid. stress. väl i skolan gjorde vi ett till nationella i franska och fick reda på det förra, VG! yey.. va glad jag blev. på so:n kollade va på film o lekte lite. lunchen betod av tacobuffe vilket vi tyckte om. sörjde även för att det var sista gången vi åt det i asplunskolans matsal. sen var det slöjd, fick tillbaka mina shorts VG+/MVG- yey!         efter skolan drog joline och jag hem till mormor o morfar, reklamblad åkte upp o det jämfördes.. och allt detta resulterade i att morfar köpte en mobil till mig (: va glad jag blev.. skyndade mig hem, duchade.. pappa o jag hämtade stefan o vi åkte till kd. skulle göra pass men när vi kom dit så var det stängt, så det var bara att åka hem igen. kom hem käkade lite och drog ut på upptäcktsfärd (:      rörig dag helt enkelt, ska bli så himla skönt att sova nu och kunna sova ut imorn.

SOLONG!

vad gjorde mig så förfärligt glad?

21 dagar (varav 13 skoldagar) kvar till skolavslutningen
23 dagar kvar tills vi åker till turkiet
33 dagar kvar tills jag åker till malta
57 dagar kvar till LASSE


jag vill inte möta mörkret


LARsmattiasWINNERBÄCK, jag älskar dig. du gör mig lycklig, förälskad i hela livet och så jävla underbart bra. du ger dagarna lite mer färg, glans och GLÄDjE..  haha, vet tyvärr inte vilken bokstavskombination eller fel jag har. hela hjärnan har bara vridit sig 37 varv runt sin egen axel.     he he..  nej, ska försöka samla ihop mig o min hjärna och skriva nått seriöst.  idag kollade vi på nån film om hagfors på so:n, på musiken var vi för bra så vi fick inte nån tid till att träna så vi sjöng karaoke ist. lunch, nationella i franska.. var svårt fast lätt.. orkade inte anstränga mig, det får gå som det går. på no:n labbade vi och allihop ( aka joline) blev höga på all tsprit som sniffades. svenskan struntade joline o jag i, stället gick vi till minano o käkade venezia med ostkant, den satt förbannat fint.  väl hemma satte jag på musik på högsta volym och var lyckligast i hela världen (just då iaf), minns att jag låg och skrattade för mig själv.. vaknade av att mobilen ringde och då hade jag sovit i nån timme.. det tar hårt på en att ligga o göra ingenting.  gick ner till farmor o käkade lite oså. mycke mer har inte hänt (JO).. kände att det bara blev kaos av detta inlägg, så jag tror jag slutar...

SOLONG!         suckerssssssss!!










så nu står du på din topp o ingen bryr sig.

hejhallå. jag har tråkigt och funderar på att ta mig en dusch osen promenad till mammas grav och kolla så att allt ser okej ut. jag vet inte. tänkte jag skulle göra lite sånna där frågor så länge, för att dra ut på tiden. ENJOY!

FAVORIT
Dialekt: finlandssvenska
Mat: farmors
Låt: just nu : hit me with your best shot - pat benatar
Film: den bästa sommaren.
Tecknad figur: william
Sport: karaoke
Komiker: magnus betner, vet dock inte hur hans eefternamn stavas.
Veckodag: fridaaaay, im in love.
Glassmak: hasselnöt :P
Soloartist: lassssseälskling

FÖR TILLFÄLLET
Humör: uttråkad o smådeppig.
Tanke: saknar idah, petter o stina
Kläder: pappas mjukisbyxer o ett linne.
Bakgrund: på skrivbordet? ja o stina
Känsla: virrig som fan
Tid: 15.36
Bästa sak: det vackratse världen har sett som spelas.
Irritationsobjekt: mensvärk

SENASTE
Telefonsamtal: joline
Mat: venezia med ostkant
Dryck: pepsi
Biltur: hem till migsjälv igår.
Tv-program: fotboll igår kväll.
Spelad låt: det vackraste världen har sett
Köpta klädesplagg: strumbyxor tror ja.

HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej, det tvivlar jag på.
Brutit mot lagen: tydligen inte.
Blivit arresterad: nej
Badat naken: lätt att jag har 
Varit med på TV: vet inte.
Varit med i tidningen: ja, massa gånger.

NEJ TACK
skolämnen: engelska
Mat: blodpudding är ingen höjdare.
Musik: gillar det mesta faktiskt
Dryck: rött vin = konformations minnen
Djur: kattkräk

SAKER
Du gjorde igår kväll: promenerade oså
Du kan höra just nu: lasse o anna stadling 
Du inte kan leva utan: lillebror, idah, joline... massa saker.
Du gör när du har tråkigt: promenerar, städar eller hänger med datorn.

PERSONER
Du kan berätta allt för: vet inte, håller helst det mesta för mig själv.
Du tycker om: de jag tycker om, hoppas jag vet om det.
Du inte gillar: de jag inte tycker om, antar jag vet om det.

och vara nån jag aldrig skulle bli

den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet. och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet. det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna och den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.  och jag somna den natten i tron på att allt var en del, i en kärlekshistoria. men den visade sig dagen där på att jag hade gjort fel, när jag gav dig en gloria. och den stund som jag kände så nära var blott alvedon och de himmelska ben som jag ville förtära dom gick därifrån. kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. graderna sjunker så fort överallt. och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis det fryser nu sakta till is. och natten som kom sov du vaken och drömde om allt, allt som vi kunnat göra. om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt. om nån att beröra. och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken, men själv låg jag tyst i min säng, så frälst av den farliga branten. jag liksom föll över kanten. kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. graderna sjunker så fort överallt. och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis, fryser nu sakta till is. och den jävligaste stunden i livet, var den när du gick. och allt var förlorat. där satt jag med mina brungröna ögon och såg med blåögd blick på allt jag hade förstorat. kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans. för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne nån annan stans. kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. graderna sjunker så fort överallt. och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis det fryser nu sakta till is. kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. graderna sjunker så fort överallt. och här sitter jag och baddar såren med salt, medans allting fryser till is. men den vackraste stunden i livet var den när du kom.       

du får mig att vilja skrika rakt ut.  lasse, du ger mig rysningar längs med ryggraden, bara dududu kan hjälpa mig nu!    livet är en jävla dans på rosor, men det är en dans med fan så svåra steg.

hit me with you best shot

vet inte rikitgt vad jag ska skriva, ligger och halvskrattargråtersover och har inte en aning om hur jag ska bete mig. konstigt alllting bara, men komiskt.. eller nått. ja ni märker ju, hela huvet är bara snurrit på mig (: så jag tror jag skippar allt det: ska bara lägga till ett litet interntskämt som spätttan lyckades klämma in på dagens historialektion :

- gustav wasas söner hette, blablabloo o blablimblong o ...
- sandwish

ganska småkul sådär sista timmen ;D

SOLONG!

and i don't know why..

tralalala, jag är hungrig som en liten lemuur.      men orkar inte äta nått, måste gå till köket och det är alldeles för långt.   idag har vi haft friluftsdag. joline, sofi, jag o zaz tillbringade dagen vid starrkärr. åt mest mat hela tiden. morfar kom och hämtade oss vid halvtvå (= sen var jag bara hemma tills klockan blev sex o jag tog en promenad. när jag kom hem hade pappa lagat mat ( ja, det är sant) så käkade o sen drog jag till utsiktstornet o lite sånt ;D   vid halvelva ringde pontus till mig o sa att jag va tvungen att komma hem för han ville inte va ensam längre.   så nu ligger jag här och överväger att ändå ta mig nått att äta? det blir nog så..

SOLONG!

what katie did

min förkylning fortsätta plåga mig och jag är arg. arg för att min sjuka hals inte bara slutar störa mig och mitt liv, dra åt helvete.     så, nu var det sagt. skolis idag var jobbigt, först hade jag jättesvårt att över huvudtaget bli nog motiverad att stiga upp ur sängen imorse. sen väntade dusch o allt därtill som jag vissa mornar inte har alls lust med. idag alltså. på matten skulle vi ut och mäta hur fort femtio bilar åkte. joline, sofi, zaz o jag hade mycket roligt måste jag säga.  svenska, engelska, lunch, no och slutligen idrott som jag verkligen inte orkade med idag. så istället besökte joline o jag får lilla syrenberså på gärdet och satt där och käkade mars istället.  lagom motion för min del det.  efter skolan städade jag badrummet och lagade mat. eller mat kan jag kanske inte kalla det. makaronies med ost, soya och currry... det var gott. när pappa kom hem åkte vi och handlade inför imorn.  la mig och läste tidningen ett tag sen gick jag hemifrån.   kom hem typ tio och då gjorde jag en sallad till joline och mig.  råkade dock äta en stor del av den så nu är jag mätt och glad... och på tok för pigg för att sova (:   men säger gonatt iaf.

SOLONG!


open up your mind and see like me,

idag har jag städat. köket, hallen o mitt rum fick sig en liten omgång.. det behövdes [= sen ringde farmor och avbröt mig och sa att jag skulle komma dit och äta. det bjöds på köttbullar och jag sa inte nej även om jag knappt åt nånting =/ idah o stina kom dit så pratade med dom. kusinagnes var också där och gick mig på nerverna. hon är söt, rar och supergo, men hon pratar mer än hon hinner med.. om ni förstår vad jag menar. drog hem efter ett tag och väntade in sandra. vi tog oss en liten (läs: ganska lång) promenad och gjorde det vi är bäst på, förutom att äta, snacka skit om allt o inget. skönt att prata av sig iaf. sen skulle hon hem och göra läxer så jag gick och kollade på film ett slag. the hills have eyes eller nånting liknande hette den. såg dock inte hela eftersom jag tänkte va en duktigflicka o inte komma hem så sent.     ligger nu i min stora säng o lyssnar på musik och mår perfekt. vill dock inte somna, är iofs lite sjuk så kanske lyckas stanna hemma imorn. fast då låter säkert inte pappa mig gå ut imorn kväll o det vill jag ju  (=   nej, ska krypa till kojs snart, iaf inte skriva här mer. gonatt

SOLONG!


och nu vill hon falla fritt.

ensam o alldeles för vaknen, vill bara att det ska pipa till i mobilen så att jag vet att inte hela världen har gått och dött under min djupa nattsömn. det verkar inte hända. jag är sjukare än sjukast, näsan är igen proppad med snor så jag inte kan andas, min hals är alldeles öm och det känns som som gothiacup har uppvärmning i min luftstrupe. jag missbrukar ipren, nässpray och halstabletter som aldrig förr och svälter mig själv. mat är ingenting som tilltalar mig just nu. känner mig sprudlande glad samtidigt som jag känner mig deppig. solen, värmen o allt det gröna gjorde mig nykär i förra veckan men det känns som om kärleken o en stor del av glädjen försvann när det helt plötsligt snöade igår.  jag är velig o har tappat bort mig själv. för ett år sen, minns någon hur jag var då? det känns som om jag kände mig bättre då. även om jag är mera jag nu än jag någonsin varit förut. det är kompilcerat. hittade nämligen ett kollegeblock från förra våren igår och det satte fart på tankegångarna. hade skrivit så mycket konstigt då. men jag var bra, skrev så fort jag hade tid över. skrev det som rörde sig i huvet just då. inte så ofta om något allvarlig, bara om känslan o hur det borde vara. skulle vilja kunna skriva som jag skrev då, jag använde ord som jag idag inte har en aning om vad de betyder. då var det det bästa som fanns, att få lägga sig på kvällen och skriva av sig och veta att ingen behöver få läsa det. det var ju inte som att skriva blogg, då vågade man ta ut svängarna och använda dom där orden som är svåra att förklara kort.      jaaa, jag blir så djup och sentimental av allt det här, men jag saknar det jag hade då. jag är inte alls så nu längre, känner mig pinsam är jag sitter där med blocket i knät och ska försöka vara min egen psyklog.. jag mår bra nu, men jag mådde bra på ett annat sätt då, det är så invecklat att det blir komiskt. och jag vet inte varför jag skriver det här heller för den delen.    trötthet o tristess gör en kanske lite mera.. ja, vad säger man.. ärlig, öppen eller kanske modig. jag har ingen aning. jag vet bara att jag ska avrunda detta inlägg innan jag blir allt för poetisk.

SOLONG!



jag i april 2007


så jag väntar, om tiden vill ifatt.

lördag kväll o jag gör ingenting, har precis kommit hem iofs så inte så konstigt att jag inte hunnit sysslesätta mig med nått (:  igår drog ja hem efter skolan o det dröjde inte länge innan sofi o zaz kom hit. jag duscha o va dryg sen gick vi o joline ut och kollade på marken. åkte virvelvinden o allt möjligt. linn o anna kom o sofi åkte hem. vi drog hem till mig och tände en brasa. låg med massa täcken o kuddar o mös ihop oss. pizza hann vi med också.
vaknade sju imorse o såg att det snöade. YEY!  lyckades efter nån timme iaf somna om. vaknade dock klockan tio av att min bror, rååd o jonäs skrek o spelade gitarr. JAG ÄLSKAR MIN BROR.  duschade o så sen kom mormor o morfar o hämtade mig. åkte till domp och sen hem till dom och fick mat. orkar inte äta längre, det måste va nått fel. är iofs förkyld som en grisekno.. men, aja. var där i nåra timmar o sen åkte jag hem. resten får ni hita på själva. sitter iaf hemma i min säng och äter chips just nu. kollar på nån japanesfilm, men somnar nog troligen snart (:

pushed you to fare.

hallå i kojan! jag har tråkigt o inget att göra (tills nu) så gör lite halvpatetiska fråger som jag hittade på linns bilddagboken.. tack så mycket.

TÖNT ELLER IDOL?

[x] har ett/flera smeknamn - oseriösa sådana dock.
[x] är blyg - beror på sällskapet
[x] kan lyssna på samma låt i flera timmar - du gamla fria nord stämmer bra in där.
[ ] kan spara pengar länge - spenderar oftast mer än jag har
[x] har alltid haft en vän - vad jag minns iaf
[x] har gått på simskola - en heeeel sommar
[x] har bra ordning på mina grejer - allting på golvet, DYK!
[x] jag har haft tejp i mitt hår - säkert
[x] kan gråta till filmer/musik - ja, är lite för sentimental ibland.
[x] har blivit sviken av någon - på sätt o vis.
[ ] har dissat någon - håller inte kolla på alla dom där orden så säger nej.
[ ] gillar att sporta - pfff.

TOTALT: 9


UTSEENDE

[x] jag har långt hår - det är ju inte kort iaf-
[x] jag använder smink - det gör jag nog.
[x] har färgat håret mer än 2 ggr - eller slingat.
[ ] tycker att jag är ful - snyggerst, bäst o hårder än järnverk, det är ja de.  
[x] är lång - och ståtlig
[ ] bär alltid mode - nej, det kan jag inte påstå.
[ ] har blandfärg på ögonen - vad är det?
[ ] har Paris Hilton eller nån liknande som förebild  
[x] har färgat hår just nu - eller slingat
[x] har min vanliga hårfärg nu - delvis.  

TOTALT: 6


FÖRHÅLLANDEN
[x] varit kär
[x] haft känslor för nån som inte känt samma sak - fjortiskärleken var inte lätt
[x] pussat någon av samma kön - ojaaaa, massa.
[x] hånglat med en främling - litegranna
[ ] haft sex med en främling - hej hepatit
[x] älskar/saknar någon just nu - som om det skulle vara samma sak.
[x] tittat på solnedgången med någon jag tycker om - så romantisk är jag.
[x] blivit tillsagd av en främling att jag är het - händer mig varje dag :P
[x] hånglat med polare/killpolare
[ ] hånglat med minst 5 st på en kväll - nästa mål i livet tror ja.  
[ ] varit otrogen -  nejfan

TOTALT: 8


ÖVRIGT

[x] jag har mobil - snyggerst
[x] kan mobilnumret till minst 10 pers i huvet -  siffror o jag kommer bra överens.  
[x] kan sjunga när andra hör - det vackraste jag vet är att se dig... (8)
[x] gillar att kolla på tv - men gör det sällan.
[ ] tar droger - snart så
[x] dansat i mitt rum - my coooool
[x] varit på begravning - två ggr tillomed-
[x] hoppat från en brygga - på alla sätt.
[x] döpt en insekt jag hittat - once upon a time..
[x] rullat ner från en pulkabacke - fjoooortis.

TOTALT: 9


POÄNG
: 32

0-16 du är tönt!
17-22 du är normal!
23-34 du är cool!
35-38 du är idol för många!


och det blod som jag trodde var stilla..

jag är ganska så himla faktiskt inte så lite jävligt för mycket övertrött. huvet snurrar och jag har precis kollat på sporten, det är förbannat jävla roligt när man mår som jag gör nu o sitter med snusktankar om lasseman full bakhuvet XD ellur hur? kanske inte, men kunde ha haft. lars, 35 år, kör timmerbil o en general i bakfickan. idividivi o jag kan ha roligt ibland o driva med stackars lilla söta farmor :P

nej nu ska jag vara seriös:
idag har jag putsat fönstrena på jobbet, det var inge kul.. sen åkte farmor o jag till idah, petter och stina och åt  lallås och pratade :P idah tyckte att jag skulle följa med dom när dom ska tatuera sig och göra en jag också. synd bara att min pappa aldrig skulle låta mig (eller skulle han? jag vet inte.. tveksam) har iaf inte frågat honom, men skulle hemskt gärna vilja göra det iaf :P          nej, nu ska jag fortsätta trakassera tony på msn.. jag är foooortfarande övertröttis ;D

SOLONG!


här ibland ruinerna.

vem är i rummet med dig: he he, säger ja inte :D
vem fick du senast sms av: vet inte ;D
vem tänker du på nu: idah
vem pratade du senast i telefon med: albin
vems hus var du senast i: skolan ellur nått.  
vem önskar du var med dig nu: mammelito
vem är din favoritsläkting: idividivi
vem i din skola går dig mest på nerverna: hmm.. vene, olika :P

Var:
var går du i skolan: asplunskolan i hagfors

var är din mobiltelefon: i min ficka
var är din mamma: ingen jävla aning :P
var sover du: i min sköööönissäng.
var handlar du mest: nöjes tror ja
var fick du tag i tröjan du har på dej: köpte den på carling på duvan 
vart åkte du senast bil: ingenstans, åkte bara för åkandets skull.
var i ditt rum är du: sängen

Vad
vad åt du senast: lallås

vad drack du senast: cocacola
vad är det för färg på dina byxor: svarta
vad är den närmaste saken som är blå: min kudde
vad gillar du mest med skolan: mina kåmpisar
vad har du på fötterna:strumper
vad är din favorit färg: vet inte, inte så intresserad av sånt. 
vilken film såg du senast: tenacious d (:
vad hör du just nu: lasseman :P

Har du någonsin
sovit i en annan säng: jajjemän.

tyckt att din kusin är het: nej, det tror jag inte.
sovit naken: japps.
kört över hastighetsgränsen: nej, men på åkt. 
målat om ditt rum: nej, men min lilla stuga :P
dansat framför en spegel: självfallet.
fått hicka: många gånger
dumpat någon: nee, de tror ja inte
stulit pengar från en kompis: vet inte..
hoppat in i en bil med folk du just träffat: ooooja.
varit i slagsmål: jaa.
smugit ur ditt hus: har hänt, kommer hända och händer just nu.
haft känslor för någon som inte känt detsamma: jora, på sätt o vis.
hånglat med en främling: jo, litegrann.
saknar någon just nu: masssssa

bland torra, salta tårar.

bad idag.. aldrig varit på så bra humör tror ja, vattnet, kloret o alla halvnakna människor gjorde mig överlycklig o jag studsade runt in vattnet och simmade runt som en liten bläckfisk. kul var det iaf. sen var det fiskbullar till lunch.. aldrig ätit godare fiskbullar tror jag. vi åt så vi fick ont i magen allihop (= efter skolan åkte anna o jag hem till mig o sofi gick. åt lite lallås och väntade på linn, zaz o joline. sen gick vi ut på hagfors för att film lite folk och så. synd bara att ala hagforsingar är så trååååkiga och inte vill vara med på film. vi fikade på telehuset också (: gick hem o duschade och tog en promenix, vände när jag kom till kyrkogården för det blev för tråkigt.. nu sitter jag baar ensam i min säng och funderar på en kortispromenado till.. är trött, men behöver rensa skallen från massa skit så jag kan fokusera på det som händer just nu (=     pratade med sandra förut, blir förmodligen promenad me henne imorn. usch va jag saknar henne (=

lars winnerbäck



''jag skulle vilja leva livet på gränsen som om det inte fanns en morgondag. skulle vilja leva fullt ut, utan att tänka. skulle vilja vara den som säger; gör allt så ångrar du inget.''

would you die for me?

31 dagar kvar (varav 21 skoldagar) tills skolan slutar
33 dagar kvar tills vi åker till turkiet
43 dagar kvar tills jag åker till malta

she'll be right here in my arms

blir inte mycket internet när solen är farmme och det är över tjuge grader ute, helgen har iaf vart kul.. inte gjort så mycket iofs. lördag kväll satt ja ute o pratade med jocke, tomas, malin o ricky medans ja väntade på joline, och på söndag va ja bara hemma och låg ute i solen. men det har vart mysigt iaf, synd bara att vädret svek idag. solen är väl uppe, men nån vidare värme är det väl inte precis. funderar på att ta mig en rejäl promenad i skogen, är så trött på att gå runt hagfors. sen kanske ja följer med pappa att golfbanan o slår lite, är lite sugen faktiskt :D men men, planerna hinner förmodligen ändras innan dess.. nu blir det iaf någon slags mat hade jag tänkt mig.

SOLONG


open up your heart and you will find love

inte skrivit här på de senaste dagarna.. orkar inte, det är för fint väder och det kryper alldeles för mycket i mina ben för att jag ska orka sitta framför en skärm. sen sista har jag inte alls gjort så mycket. njutit av sommarens soliga dagar som äntligen har kommit (:

idag har joline, ja o albin vart ute och käkat glass, varit vid utsiktstornet och i geijers o kännt på vattnet.. det var kallt (= just nu sitter ja hos farmor o farfar och är uttråkad, funderar på att ringa mormor och fråga om hon vill med ut o cykla ett tag innan jag ska träffa joline igen.

ha det bra! SOLONG

i don't need your arms around me.

har helt fastnat för att göra sånna där frågor som alla gjorde ett tag (= eller kanske gör fortfarande. för mig är det ett perfekt tidsfördriv, så jag säger som jag sagt förut; läs o njut!

TIO ÄR DU.

1. Är du snygg? - nee, snyggerst.
2. Är du fet? - nejfan
3. Är du smal? - de tycker ja nog
4. Är du shoppingsugen? för det mesta
5. Är du rolig? yey!
6. Är du sjuk? när jag känner för det
7. Är du feg? beror på tillfälle
8. Är du 15 år? jaaaa! :D:D:D
9. Är du smart? nee, snyggerst.
10. Är du saknad av någon? klart ja är.  
 

FYRA SKULLE DU

1. Skulle du vilja vara längre? nej, tvärtom (:
2. Skulle du vilja väga mer? nejföfan, det är fint som det är.
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? klart ja skulle.
4. Skulle du dricka dig full nu? nej, jag har inga byxor på mig.


SJU KAN DU

1. Kan du vifta på öronen? nej, men försöker.
2. Kan du slicka dig på näsan? orkar inte prova nu, försöker vicka på öronen.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - nej, ett av mina mål faktiskt.
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?-  jaaa
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? festis
6. Kan dina vänner lita på dig? klart dom kan.
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? nej, den är o förblir orörd.


FYRA ANTINGEN ELLER

1. Pierca tungan elr näsan? tungan ellur mitt imellan näsborrarna, kan inte bestämma mig.
2. Vara seriös eller rolig? bägge
3. Brinna upp eller drukna? brinna upp tror ja.
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar?  far- o morföräldrar

FYRA SVARA ÄRLIGT.

1. Tycker du om någon just nu? jaa, allihopa.
2. Sol eller måne? - spelar ingen roll
3. Vinter eller höst? - vet inte.. bägge.
4. Soligt eller regnigt? soligt


FYRA OM MIG

1. Hur mycket är klockan just nu? 21.18
2. Vart vill du bo? hemma hos nån som aldrig är hemma.
3. Hur många barn vill du ha? fler än jag klarar av
4. Favoritårstid? - sommarn måste de va.


FEM HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Kysst någon? - ja [;
2. Blivit kramad? - ja, det också.
3. Känt dig fånig? haha, alltid.
4. Saknat någon? - ne, orkar inte de just nu.
5. Ljugit? lätt att ja har.

snart börjar nioa. sista programmet, bara de inte blir lika känslosamt som annars för orkar inte sitta o böla hela natten x]

SOLONG!


i will never forgive you, but i won't let you go.

schkoooolan var välbehövd idag, kommer inte klara att sluta. och jag kommer absolut inte klara att inte träffa klassen varje dag. men det får bli snyft o böl när den dagen kommer, nu orkar jag inte.

nationella o bugg idag. nationella var svårt så in i helvete.. svarade på sex sju fråger sen fick det vara bra, förstod ingenting.. men men, det går väl bra antar jag.  efter skolan gick ja hem och städa lite, köket och hallen fick sig en omgång... det behövdes. sen gick jag ut och gick en promenix, fick skavsår vid pekås.. men vrång som jag är så bestämde jag mig för att fortsätta ist för att vända. skulle ja inte ha gjort dock. var så arg på mig själv när jag kommit till folketshus, smärtan vägrade försvinna. men det gick bra, jag kom hem iaf.

sitter o väntar på pappis nu, vi ska handla.. men han tränar som vanligt, så det lär väl ta nån timme till innan han kommer.    vill ut o cykla, vore det inte så enstöring att cykla runt på hagfors själv så skulle jag banne mig göra det.  ska kanske fråga mormor om hon vill med (:

SOLONG!

ett liv i skuggan.

insåg just nu att mitt inlägg ''ett liv i skuggan'' bara bestod av meningen: jag minns inte när jag skrev här sist..
 hade skirivit ett långt inlägg där och nu var det borta, eller är det bara så på min dator?

i know, you have a taste for it to.

lalala, jag är glad idag. ska tipsa om en bra låt som får en på riktigt bra humöör. " Don't look back into the sun - The Libertines"  

jaja, idag har jag mysat med stinis hela dagen. vi har gått promenader och färgat håret på joline.. jag blev så lett på henne ett tag, hon var så gnällig... men det gick bra. albin var tvungen att komma hit och vara social mot mig ett tag.. det går bra att snacka med stina, men hon säger inte så mycket själv. efter ett tag kom joline hit igen och idah o petter hämtade stina. albin skjutsade joline till sättris och mig till mormor o morfar. var hos dem ett tag och hängde på balkongen.  kom hem och städade lite i köket, fast bara lite. lite ska pappfan få göra också.  skulle ha umgåtts med sandra också, men det verkar inte bli nånting.. typiskt oss.  

satt o fundera lite på vilken extremt jobbig musiksmak jag har. skratta när jag ser min nuvarade spelningslista.
when you were young - the killers
fånga en fjäril - lars winnerbäck
don't look back into the sun - teh libertines
paint it black - rolling stones
tennessee - the wreckers
queen of apology - the sounds
who's your daddy - lordi
tainted love - the cure
måste vara två - lars winnerbäck
boys in the band - the libertines
one way or another - blondie
barn utan ben - lillasyster
storebror - laleh
crazy train - ozzy osbourne
careless whisper - wham
my sweet shadow - inflames
dunkla rum - lars winnerbäck
the worrying kind - maia hirasawa
miss murder - the killers
painted by numbers - the sounds

varsågoda för den informationen, lyssningsvärda låtar om ni mot all förmodan inte skulle ha hört någon av dem.

nee, nu ska ja fortsätta skriva och förhoppningsvis bli klar med texten till årsboken.
 
SOLONG!

just because the boys in the band.

stina kom hit för cirkus tjugo minuter, hennes föräldrar hade plaenrat att hon skule sova... men skulle hon vilja sova när hon ska mysa med mig?  neeej. så nu sitter hon i min säng och ser söt ut.. vet inte vad vi ska hitta på idag faktiskt, blir väl några promenader antar jag.

solong!

one way or another.

fick precis redan på att jag ska vara barnvakt imorn!  (=  min älskling ska vara med mig hela dagan imorn.
massa promenader och snos.. hoppas sandra får tid över också, då blir det pizza för hela slanten!

nej, nu ska ja visa min bror hur man städar badrummet, han påstår att han inte vet hur man gör.

SOLONG!


ett liv i skuggan.

vet inte när ja skrev här sist..

why won't you release me.

jag har tråååååkigt, så gör dessa frågor.  läs och njut x]

 Har du:
Gråtit dig til söms: nej, det tror jag inte.
Flippat loss totallt: beror ju på vad man menar (:
Slagit någon: ja, många gånger.
Knarka/provat knark: nejusch
Rymt hemifrån: litegrann en gång
Blivit hämtad av en polisbil: onej
Slått någon vuxen: ja
Supit dig så full att du har däckat: nejfan (:
Bott på fosterhem: nej, inte vad jag minns.
Blivit utkickad ifrån skolan: nej..
Bott på ett psykhem: ja, jämt.
Haft sex: jaha
Badat naken: ojaaa
Strippat offentligt: nej
Gett oralsex: ingen bryr sig?
Ätit en hel tårta: nej, gillar inte tårta.
 


Kläder:
Hur många jeans äger du: sex stycken kanske.
Vad har du för jacka: skinnjacka
Vad har du för underkläder: just nu? svarta troser
Favvorittröja: skoltröjan kanske.
Favvolinne: svarta veromoda linnet.
Vad har du på dig nu?: troser, toffler och skoltröjan.


Smink:
Vad använder du för smink?: olika..
Har du mycket smink?: äger mycket smink eller använder mycket smink?
Favoritmärke?: coop
Kan du gå ut osminkad?: ja, kan kan ja väl.
Är du sminkad nu?: jo, gårdagens


Kärlek:
Har du pojkvän/flickvän?: joline
Vad tycker du om kärleken?: inge fel på den.
Mysigaste att göra min sin älskling?: mysa
Beskriv den du gillar just nu: nee, vadå gillar?
Allmänt:
Röker du?: nej
Dricker du?: ja, jöf.
Går du i skolan?: ja
Favoritsport?: inte så sportig, så ja vet inte.
Kaffe eller te?: te
Knarkar du?: har inte den här frågan redan varit?
Har du svarat ärligt på alla frågor?: nej, bara på denna.


my whole life is a fucked up messs.

*tummenupp* va pigg jag är. har inte sovit nästan någonting på två nätter, det tar hårt på en.. dessutom har jag slarvat med mat o vatten så är snurrig i hela huvet pga det också. igår ringde albin och väckte mig runt ett och frågade om ja skulle med till lesjöfors, nejdu sa ja. sover ju. men sen tyckte jag ganska synd om honom, för att han skulle behöva åka själv i skogen mitt i natten.. så ringde o sa att jag skulle med ändå. klev rakt upp ur sängen på med skorna och ut i bilen, lagomt fräsch [x  kom tillbaka till hagfors jämt innan tre, så vi hämtade upp joline och åkte hem. somnade kanske halvfyra och klockan ringde 06.03. menmen, jag överlever nog.. känner inte ett dugg för att sätta mig på en buss nu i två timmar med mormor.. men hon ska handla åt mig.. så det är bara att spela överlycklig.    nee, nu ska jag försöka packa ihop mig, väcka joline och gå till bussen. 

SOLONG!

lars winnerbäck 

..och lova dig nånting igen.

om ni bara visst hur trött jag är just nu.. och hungrig.   ligger o väntar på att joline ska komma hit och sova brevid mig [x      men det lär nog ta nåra timmar till. vet inte vad jag ska sysselsätta mig med. albin fråga om jag ville med till lesjöfors och hämta nån.. men ja vet inte, han ska nog inte åka än på ett tag så det lutar mer åt att sova faktiskt...
skulle kunna döda för att få nånting att äta nu, vad som helst. är extremt sugen på thaimat (=

idag har jag umgåtts med anna, sofi, linn o joline.. linn o joline kom hit typ två, för vi hade bestämt att vi skulle gå ut och käka då.. men när kommer anna och sofi? halvsex kanske.. aldrig varit så grinig för att jag var hungrig förut.  sen gick vi till nöjes och fixade film som vi tittade på, inte alls bra.. det lilla jag såg av den. sen har vi bara suttit o pratat och så. 

ska passa på att tacka för kvällen och natten igår brudar. hade väldigt kul (= och zazza, jag lovar att jag slog dig på himlen runt hörnet!         

kan knappt hålla ögonen öppna, men vill inte sova.. ska iofs upp sex imorn... men ändå (= sova är ju förmodligen det tråkigaste som finns..

SOLONG!

och nånstans där så blev jag den jag är nu.

lyckad kväll igår? ja
misslyckad kväll igår? ja
va myccket som gick fel.. men vafan, inget jag kan ändra på nu (:

precis pratat med idah längelänge och pratat av mig om allt [=

nej, joline är på väg hit. SOLONG½


RSS 2.0