Innan klockan slår en sista gång.

Lördagen var kul.  Amanda, Joline, Sofi och jag satt hemma hos mig och drygade oss. Fotatde massa konstigt och promenerade i regn. Måste verkligen göras om. Amanda och Sofi sov här och fick delta i nattens kaos (;  Idag har vi varit ute på skyltsöndagen. Sofi, Anna, Erika, Amanda och jag. Elinor hängde också på efter en stund.  Det var kallt men mysigt. Pannkakor på telehuset. Fyndade Cd-skivor på ekorren. Bl.a. Hansons julskiva, underbart!   Annars har dagen bestått av Tvtittande. Nu väntar sömn. GONATT!

SOLONG!


Say it anyway.

Jag har världens tråkigaste liv, för stunden iaf.  Tittar på PotC just nu med min bror, fredagen blev inte roligare än så.  Funderar helt ärligt på att sturnta i att se slutet och gå och lägga mig ist. Tråkigt men gött. Migrän har stört mig hela dagen, så jag förtjänar det nog. Men det är ju bara det där.. att sova själv ni vet (:    PUSS

SOLONG!


You know it doesn't count.

Ibland hatar jag min mormor. Inte hatar henne, men hatar vissa saker hon gör.  Idag tillexempel när jag skulle gå ut genom dörren på skolan skriker mormor från andra sidan kapprummet. ''Hejdå Ann-Louise!'' Jag reagerade inte så mycket på det, jag är van att folk kallar mig för det. Och sen skriker hon ''Oj, jag sa fel. Det blir ju så, mamma fyller ju år idag. Du har väl inte glömt att mamma fyller år idag?''  HUR FAN SKA JAG KUNNA GLÖMMA DET?   Jag blir så jävla arg på henne när hon står och skriker i korridoren om att min mamma fyller år. Visst det är ingen big deal. Men hon gör alltid så. Det handlar alltid om att mamma är död. Varje gång jag är ledsen så är det självklart att jag är ledsen över mamma, inte för att jag har haft en dålig dag eller för att jag bara känner för det. Självklart inte. För det är så synd om oss och speciellt om Saga, för hennes mamma dog. Det är bäst om alla får veta. Jag ska gå och berätta för alla hennes lärare  smyg så att inte dom säger nått som kan göra henne ledsen. Men vet du mormor, jag har klarat mig fint. Jag är helt säker på att livet hade varit mycket lättare om mamma hade funnits. Men jag överlever, det finns folk som har det tusen gånger värre än jag.


Där ingen aldrig varit förut.

Och ännu en dag har passerat. Jag tycker dagarna bara går fortare och fortare ju äldre man blir. Tillexempel, sommalovet när man var sju-åtta år kände som en evighet, medan det nu är slut på en blink. Ja, det är väl ingenting jag kan göra någonting åt antar jag. Det bara är så. Dagen har bestått av pizzalunch med Joline, skrik inne på skoltoaletten pågrund utav glädje och förtvivlan. Vi visste inte riktigt hur vi skulle reagera. Dock var det false alarm, vilket vi nog redan visste från början. Kvällen spenderades framför tv:n och nu hade jag faktiskt planerat att sova trots sovmorgon imorn. Det finns ingenting anat som lockar mig mer just nu iaf.  Skulle ju dock inte säga nej till någon att sova bredvid. Det kvittar egentligen vem, bara nån. Hade tänkt fråga min bror, men kom på att han flåsar så jävla mycket när han sover så det fick va. Nej, nu ska ja avsluta. Fan, det är ju redan onsdag imorn. PUSS

SOLONG!


I'll be right back.

Det verkar som om varenda jävel har fått julhysteri. JAG HATAR JUL. Det enda som är bra är lussebullar och julklappar.  Helt ärligt, hade det inte varit för att få och ge bort(ja, faktiskt) julklappar så hade jag lätt spolat ner julen i toaletten på Värmullen iår.  Och nästan, nästa, nästa... Förlåt om jag trackar ner på underbara julen men.. jag är en sur och tvär jävel, jag har alltid varit och kommer alltid att vara.

Jag har tråkigt, och jag hatar jul. Jag ligger i min säng och väntar på att Wicke ska bli klar med sin läxa, jag tror vi ska deeptalka, det verkade så på honom. Idag har jag städat, bakat, tvättat och lagat mat. Ganska kul sätt att spendera sin lediga dag på, right?  Nej, jag känner mig grymt negativ nu, så tror jag avslutar detta och tar ut det på Wictor.. OM han nu blir klar nån gång.   Sug min att du bor i Lund, du uppskattar iaf min humor.

SOLONG!


We slept.

GONATT och SOLONG!


With tired souls.

Godmorgon. Twilight. Det finns inte ord som kan beskriva hur underbart bra den filmen var. Jag ville inte att den skulle ta slut. Och nu vill jag se den om och om IGEN!  Jag vill ha en vampyr som Edward! Jag vill vara kär på riktigt. På ett sätt var den grymt jobbig att se, satt med en grämande känsla i bröstet, hjärtklappning och gråten i halsen så gott som hela filmen. Jag antar det var för att man så gärna vill ha det som dom har.  Nej, jag ska försöka släppa filmen nu och vänta på att jag får se den igen. 

När vi kom till filmstaden igår så möts jag av att någon kastar sig över mig och skriker: SAAAAGAAA! Jag blev livrädd, vafan blire?  Lyckligtvis var det bara Vendela som lyckats få syn på mig i folkmassan. Albin och jag gick sedan till hemköp och köpte Ahlgrens bilar, lantchips och dricka innan filmen började.  Och som sagt, den var underbar. Enda minuset var att Albin pratade hela filmen, högt om dom mest ointressanta sakerna. Typ: jag vet inte vart jag ska ha armen?  Aja, jag överlevde väl. När filmen var slut skulle vi ha åkt till Vendela ett tag men så blev det inte. Istället åkte vi till McDonalds. Mest för att vi behövde utnyttja deras toalett. Köpte även med oss milkshake och hotwings. Sen bar det av hemmåt.

Idag vet jag inte vad det blir, ska försöka plugga och städa lite. sen får vi se vad det bliver.  Ha en bra dag!

SOLONG!

With tired eyes.

Sitter hemma hos farmor som vanligt. Precis varit ute och gått med Stina i tre timmar. Hann också med ett stopp hos mormor och morfar. Ikväll ska jag se Twilight med Albin i Karlstad. Puss.

SOLONG!


With tired minds.

Hemma från begravningen. Den var fin, om man kan säga så? Insåg på hemvägen att jag inte hade någon att komma hem till, så följde med farmor och farfar hem. Det är piss, jag vill att det ska bo massa folk i mitt hus, fast när jag vill va ensam.. så kan ja bara skicka iväg dom.  Jag är riktigt uttråkad och trött. funderar på att faktiskt gå hem och ta mig en lur. Är i stort behov av en kram! Vi får se vad tiden utvisar. Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, vore kul att slippa sitta hemma och mögla. Iaf helt ensam. Äru ledig kan du ju höra av dig.  PUSS!

SOLONG!



 


One more look and I forget everything.

Godkväll! Sjunger Abba som en liten lemur just nu. Det låter hemskt, det vet jag.. men jag blir glad (: Idag har vi informerat nior om vårt älskade omvårdnadsprogram. Efter skolan har mormor och jag rensat källaren hemma hos henne. Har packat ihop alla grejer som är mina och tagit med dom hem.  Jag har varit duktig och sorterat och packat allting noga så det ska bli överlätt att packa upp när om och när jag flyttar.  Imorn är det dags för begravning, någonting jag grämer mig väldigt mycket för men som jag samtidigt väldigt gärna vill gå på. Säga hejdå till Jessica.   Nu ska jag sova, innan jag deppar ihop. Puss

SOLONG!

Sorg och glädjerus.

Jag storbölar och behöver tänka på annat. därför snodde jag dessa av SNOS.


Kompisar:

1. Vad skulle du göra om din bästa vän svek dig? Skrika på henne.
2. Har du flera bästa vänner? Ja, det tycker jag nog.
3. Vad heter den som du känt längst, och ännu är kompis med? Sandra Larsson o Vendela Sundell.
4. Vem av ditt kön känner du minst i din klass? Alissa i guess.

Familj:
5. Vad heter din mamma? Ann-Louise.
6. Har du syskon? Ja, den lillebror.
7. Heter dom: Han heter pontus.
8. Är din pappa rik? Nej, verkligen inte.
9. Är du de minsta barnet? No, jag är äldst
10. Saknar du dina föräldrar någon gång? Saknar mamma dygnet runt.

Skola:
16. bästa läraren? Lisbet.
17. sämsta läraren? Magnus, han kan varken lära ut eller va trevlig.
18. Vem är din No:lärare: har ingen sånn.
19. So:lärare? Ingen sånn heller.
20. Matte:lärare? Henrik Eriksson.
21. Språk: Engelska.
22. Vad heter din/a mentor/er? Gun Söt-Bull.
23. Är du nöjd med din klass? Fullkomligt.
24. När är det den/dom senaste dagarna för dig? Hm, igår eller imorn tror jag.
25. Nöjd med ditt schema? Ja, inte fredag dock.

TVÅ ALTENATIV - ett svar
26. Katt eller hund? Hund
27. Fotboll eller innebandy? Gränsbrännboll.
28. Kaffe eller mjölk? Kaffe med mjölk.
29. Godis eller frukt? Hmm, beror på tillfälle.
30. Öl eller cider? jag vet inte.

vad gör du?
31. Just nu? Skrattar åt mitt patetiska liv.
32. Om fem minuter? Ska jag stänga av datorn hade jag tänkt.
33. Om en timme? Sover jag sött.

Det är dig som jag älskar, det är dig jag vill ha.

Fan pappa.  
Om du bara kunde tänka efter.


Är du lycklig min vän?

Sitter ensam hemma hos farmor. Har i oräknerliga timmar försökt få ihop en halvbra svenskauppsats.  Men tyvärr, så blir det inte alls så bra som jag hade hoppats på. Har även Vom uppsatsen kvar att fixa, ska bara skriva ihop den till en bra text.. Men det verkar bli knepigt det också. Just därför drar jag ut på det lite extra, skylle på hunger och plötsligt sug efter 34 omgångar harpan. Ha en bra kväll!

SOLONG!

På en tivoliplats i ett cirkuslandskap.

Godkväll!   Jag ligger i skrivande stund i min säng efter en vaken natt följd av en hård dag. Ingen vidare bra kombination.  Idag har jag guidat en grupp nior från Ekshärad runt på min älskade skola. Ganska töligt, intressenivån var grymt hög och dom släpade absolut inte fötterna efter sig. (:  Nejdå, ska inte vara sån. Jag är speedad, beror säkert på det.  Efter plugget mysade jag med min mormor och sen sprätte jag runt lite hemma och pysslade. Typ vattnade blommor och sånt. Ja, jag var och är fortfarande uttråkad.  Har nu läst klart alla bloggar på bloggkoll och tänkte avsluta med att göra nedanstående ''frågor'' som jag snodde av Anna. Tyckte dom var lite mysiga. PUSS


Jag lyssnar på...
Lägg bena på ryggen - Möra-Per
Du mår bäst när du... Skrattar tillsammans med mig.
Den bästa krogen heter... Hmm, återkommer med svar senare i livet.
Jag pratar... Fort och otydlig svenska.
Mina bästa vänner är... Ganska roliga ibland (:
Min första riktiga kyss... Som jag anser räknas, fick jag för exakt två år sen.
Jag avskyr när folk frågar... Sånt jag inte kan svara på. Annars är det kul att bli utfrågad.
Kärlek är... Jävligt komplicerat.
Jag är hemligt förälskad i... Pojkar med långt hår och trasiga jeans.
Min mobiltelefon är... Trasig.
När jag vaknar på morgonen... Önskar ja att jag var duktigt och typ tog en promenad.
Innan jag går och lägger mig... Ska jag avsluta detta.
Just nu tänker jag på... Att imorn är det tisdag, sen onsdag, torsdag, fredag helg.
Homosexuella är... GAY
Blondinbella är... Tölig, men jag läser henne ändå.
Jag vill verkligen... Sommaren ska komma snart
Ikväll ska jag... Inte göra så mycket mera.

SOLONG!

Ingen har sett det, men alla förstår.

Jag är lycklig ända ut i fingrar och tår. Jag har av en slump lyckats hitta min Möra-Per skiva. Jag har letat efter den i flera år, och nu kom den bara fram.

Idag har jag varit i Karlstad med mormor, morfar och Uffe. Köpte mig bara foundation och mormorstroser. Nu ska ja sova, PUss.

SOLONG!

With flowers in my hair

Sitter hemma hos farmor o farfar. Hade tänkt få lite skolarbeten klara, men håller just nu på att fixa en skiva ist. Stina är här och myser, vi ska ta oss en promenad sen. Ikväll kommer älsklingsbrudar hem till mig, hoppas på många skratt.    Ha en bra dag!

SOLONG!

All I want is you.

Godmorgon!  Feber och huvudvärk, inte alls kul.  Ligger hemma och har tråkigt, har iofs inte ork att göra någonting heller.  Ha en bra dag!

SOLONG!

The monkey on your back is the lates trend.

Idag har jag färgat mitt hår. Och käkat thaimat. Fläskfile men curry, kokos och basilika närmare bestämt. Sen åkte jag hem till Anna i uddeholm och vi tog oss en promenad till Edebäck och tillbaka. Det var väldigt gött, även om det var kolsvart och det kom massa mystiska bilar. Eller en iaf. Jag ska nu bege mig upp på Mana för samkväm med Joline.  Puss

SOLONG!

If you were a winter I know I'll be the snow. As long as you are with me when the cold winds blow.

Godmorgon!  Precis vaknat efter en välbehövd natts sömn. Har soviit grymt bra inatt. Behövde det efter veckor av dålig sömn.  Idag ska jag bege mig till Munkfors. Önskar jag inte behövde, men min utväxt kräver lite ny färg.  Ska alltså till frisören och färga håret. Men ska fixa till mig lite nu, innan mormor kommer och hämtar mig.   Ha en bra dag!

SOLONG!


Och vad har du bestämt?

Jag behöver tänka på annat, därför delar jag med mig av lite onödigt fakta om migsjälv. Avgör själv om ni vill läsa.



Fem saker jag önskar jag kunde

Befinna mig på flera platser samtidigt.
Spela munspel så vackert att Johan Persson fick tårar i ögonen.
Få pengar att räcka till mer och mycket längre.
Skriva poesi, lyrik eller böcker, kunna måla, fotografera eller någonting annat estetiskt och tjäna pengar på det.
Cigarett-partytricket.


Fem saker jag önskar jag hade

Musikaliska gener.
En kåggamoj affisch.
En halvnormal familj.
Självklara MVG:n i alla ämnen.
Ett eget hus som bara var mitt.



Fem saker jag saknar

Att vara liten, okysst och leka med vattenballonger i smyg.
Turkiet med nioA
Mamma
Att vara kär på riktigt för första gången.



Fem saker jag ska sluta med

Vara envis och vrång.
Ta människor för givet.
Be om ursäkt för allt.
Att inte ta skolan på allvar (+strunta i idrotten)
Ligga inne hela dagarna med blicken fäst i taket.



Fem saker jag hatar

Att jag alltid ska göra saker i sista stund.
Att ag alltid längtar hem, även om jag varit hemifrån i en kvart.
Att göra någon besviken.
Att planera.
Att Lasse W har blivit gnällgubbe.



Fem saker jag älskar

Mina nära och kära.
Att vara spontan.
Snacka skit utan att få ut ett enda piss utav det.
Att förändras till det bättre.
Att gå utan mål.



Fem saker du inte visste om mig

Jag är livrädd för katter, fåglar och grodor.
Jag står på tå när jag duschar.
Jag drömmer om att bo i en liten sunkig lägenhet på en trång gata i Paris.
Jag har en förkärlek till att vistas på kyrkogården sena kvällar.
Jag har fyra vanliga täcken och ett dubbeltäcke på mig när jag sover.



Du är lugnet som en söndag sprider ut på alla torg.

Du predikar lika brinnade om glädje, som om sorg.
Lika självklart spricker isen, som en frusit till en gång och du spelar skådespelet gång på gång.
Men har vi lärt oss nånting alls?
Det är nätt och jämt att vi kan älska i betong, och
lika hårt som dina änglar sjunger vackert,
stramar glömskan runt min hals.

Jag tror att jag från början hade tänkt bikta mig i detta inlägg. Men jag tappade tråden någonstans på vägen och skre istället ner låten jag sjungit på sen jag vaknade i morse. Mormor ringde nyss och frågade om vi skulle hyra film. Men kom i samma veva på att solstorm gick på tv så vi ska titta på den ist. Blir perfekt. Efter det blir det nog en långlång promenad så jag kommer hem lagomt till läggdags.. på så vis, hinner jag inte städa idag heller.  Igår beställde farmor och jag julklappar till mig. Beställde halsduk, farfarströja, örhängen, bh och mormorstrosor. Hoppas bara att allt finns inne!  Tänkte här under sammanställa en liten önskelista, mest för att jag inte vill ha sånt jag inte vill ha XD   lilla prinsessan, var det inte så`?   nåja, ENJOY!

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket - Bok, som jag inbillar mig att jag ska läsa.
Den där Abba-samlingen - Bara för att Abba är Guds sjunde gåva till jorden och för att den är ball att ha.
Svarta herrstrumpor - Hatar att köpa det själv.  
Badkar - kvittar hur det ser ut, bara det är ett badkar.
En kamera av nått slag - Min blev ju stulen i sept.
Ett munspel i dur - OM jag skulle träffa någon som kan spela, så kan den personen spela för mig.
Strumpbyxor - I alla färger.
Husvagn - Jag ska bli Svensson
En svart/grå/grön herrcykel från 1940-talet - Min blev stulen.
Biljett till AD/DC i Globen -  Pappa lovade att häcka vid datorn och beställa när dom släpptes. Han tröttnade och åkte till goflbanan ist.
HankyPanky bralet - För att dom är sjukt snygga och oerhört sköna.
Calvin Klein Secret Obsession - Den luktar cocacola o whisky. Behöver ja säga mer?
Alla LW skivor - förutom dom sista två.
En mossgrön herrcardigan i stl XL - Alltid velat ha en, aldrig hittat nån.
Svartvit randig cheapmonday topp - Svår att förklara, men jag ska ha den!

Det var allt jag orkade skriva nu, ska bege mig till mormor. Hör väldigt gärna av er på mobilen.

SOLONG!


Seperate is always better when there's feelings involved.

Godmorgon!   Trots att jag sov en halvtimma längre än jag brukar såär jag redan klar, fyrtio minuter innan skolan börjar.  Egentligen skulle man väl göra nått nyttigt av den tiden, typ gå en lite längre väg till skolan, halvstäda lite.. eller nått sånt. Men jag orkar inte vara duktig och seriös nu, som vanligt.. Idag ´har vi idrott och jag ska vara med. Det har jag lovat jag lovat mig själv, ska inte strunta i det längre.. iaf inte idag. Fast det beror egentligen på vad vi ska göra, är det någon form av lagsport så tror jag att jag stuntar i det. Jag funkar inte i ett lag. Im a loner öm ön säger.  Nog om det, ska packa ihop mig och gå hem till joline och stressa henne lite, det kan hon behöva.  PUSS

SOLONG!

You've been bored, just like me.

Jag har svårt att hålla mina små blåa ögon öppna.   05.22 började min kära älskade guddotter skrika imorse. Hon var inte glad.  Lyckades iallafall sova korta stunder fram tills klockan var halv nio. Då orkade jag inte längre. Så ja, jag är extremt trött nu.  Men vill inte sova. Den här helgen blev allt för kort och jag vet itne om jag orkar en hel veckan i skolan just nu. Iofs, vi är lediga på onsdag.  Nej, nu ska jag sova.

SOLONG!

Do you remember the time, when we fell in love?

Du slutar aldrig att göra mig besviken.  

Gårdagen var kul. Drack glögg tillsammans med Idah, Petter, Marie, Irene, Mattias, Louise och Björn. Mysigt. Fick även chansen att än en gång bikta mig. Imorse följde jag med hem till Petters pappa och sen åkte vi till farmor och farfar för att fortsätta fira farsdad. Min egen pappa dök dock inte upp, inget ovanligt iofs.  Sitter nu och spelar harpan. Lagomt kul för en söndag. Bara jag som ser fram emot att gå till skolan imorn?  Hoppas ironin framgick. Ha en bra kväll!




SOLONG!


Jag orkar inga flera ord.

Jag ska snart åka till Stina, Idah och Petter i Åleby. Orkar inte vara hemma ensam. Blir så himla drygt. Idag var det ju som sagt öppet hus på skolan. Vilket stundvis var ganska tråkigt. Sandra och jag fotade oss med Markoolio. Eller, en Markoolio av papper, men det blev fint iaf. Ja, jag lovar.. jag ska lägga upp bilden. Nån gång!   Annars har jag varit hos mormor och biktat mig och varit ute lite. Nu väntar jag bara på att få åka, har så himla tråkigt. Nåja, ni får ha en rolig lördagskväll. Hör gärna av er på mobilen.   Puss.


SOLONG!


In loving memory

Sitter just nu hemma i min säng tillsammans med Emma. Hon nördläser nån tidning och jag.. bloggar.  Ikväll var vi ute och käkade med Amanda och Sofi. Kyckling blev det för min del. Dock blev alla lite störda i magen av maten, vet inte riktigt vad som var fel. Annars idag har jag skolat och lite sånt. Jobbigaste dagen idag med sex lektioner så är mycket glad att den är över. Ska ju dock till skolan imorn. Har öppet hus. Och som ''Cool'' elevrådsledamot ska jag sitta på en stol hela dan.  Sällskapet är ju iaf bra så får hoppas på en lyckad dag. Nu ska jag socialesera mig lite mer Emma innan jag stupar.  Pusss.

SOLONG!

You really making me feel

Jag är trött. Gramatikprov och en inlämning svenska som jag inte ens börjat på, ska va inne imorn.  Jag känner mig stolt över att jag faktiskt i någon vecka satsade på MVG i alla ämnen. Nu, när jag gett upp för länge sen, kan jag inte förstå hur jag kunde tro någonting sådant om mig själv. Jag har alltid varit den som gjort så lite som möjligt. Pluggat i skolan, men aldrig hemma. Jaja, jag har klarat mig hyffsat ändå, utan att plugga ihjäl mig.   

Imorn ska vi ''balla'' männskor i elevrådet fotas för skolkatalogen. Jag är taggad. 

Nu ska jag sova. Puss.

SOLONG!

It all belongs to you

Datakunskap.   Ganska långtråkigt som vanligt.  Hade turen att klara av uppgiften relativt snabbt, så nu kikar jag runt på massa streetstyle sidor.  Den här är min favorit.    Vet inte riktigt varför dock.     Snart är det lunch, sånt gillar jag!   HA de bra !

SOLONG!

Kom genom tiderna tillbaka.

Skulle avansera min pannkaka lite, det skulle tydligen bli mycket tjockare och luftigare. Självklart, så ställde jag in den snett i ugnen så ena halvan blev knäckebröd och den andra gröt. Men det gick faktiskt att äta ändå, smaken blev densamma. Humöret ligger på botten, försöker muntra upp mig själv genom att lyssna på 1985 - Patrik Isaksson. Jo, jag vet.. det är lite halvtöntigt att lyssna på honom.. Men låten får mig, för att vara poetisk, att älska att vara 16 och att bli livrädd för att bli vuxen. Dessutom är jag hemligt förälskad i den långhåriga rebellen med ljusa slitna jeans. Det pirrar lite extra i magen just när han sjunger det. Även när han sjunger ''En arena fylldes, förväntningarna brann''. Tänker på när jag var tolv och var på min första stora konsert. Gyllene Tider på Eiravallen. Jag hade gul ögonskugga, för mycket hårspray och kände mig mer vuxen och dubbelt så snygg än vad jag egentligen var.     PUSS



Ljusa slitna jeans
En långhårig rebell
Min tonårsvärld var fylld
Med förortsromantik
Här fanns allt man kunda få
Och lite till

SOLONG!

Genom vatten, eld och svåra tider.

Har nu bestämt mig för att faktiskt skriva ett normalt blogginlägg. Gick precis in på bloggkoll och såg att det var 110 nya inlägg, så har mycket roligt läsande att se fram emot.. Hoppas jag.  Idag har jag besökt metropolen Munkfors, also  called Unkfors. ( Bokstaven M på skylten ''Munkfors Köpcentrum'' har slocknat. Ja, resten fattar ni.) Skulle informera niorna om elevrådet på Älvstranden. Tänk vad intresserade dom verkade vara.. Efter en timmes tjat om skolan, trivsel och allt vad det var åkte vi äntligen hem till Hagfors. Läraren släppte av mig vid nöjes där Joline väntade. Vi köpte farsdagspresent, chips, cola och choklad. Inne på nöjes träffade vi en rolig prick som Joline hade turen att få med på film.. Han hade magväska och typ bad om att få köpa ut ciggaretter till oss. Oturligt nog fick vi lov att lämna honom efter en stund, men han tyckte vi va snälla iaf. Vi begav oss sedan hem till Joline för att titta på Johan Glans. Sen drog vi runt på Hagfors innan vi skildes åt. Nu har jag precis gjort en pannkaks smet, ska göra fläskpannkaka. Men först, ska jag läsa bloggar. Puss.

SOLONG!


You tried to tell me what to do.

Jag har ingenting vettigt att skriva för tillfället (Har jag nånsin haft det?) så just därför; Gonatt!

SOLONG!


I wish these walls could talk.

Måndag morgon och nya tag. Det ska bli bra, right?

SOLONG!

She was kissing my face.

Dåligt med uppdatering under dom senaste dagarna. Anledning? Kaos.  Gråt, skratt och skrik har avlöst varandra. En underbar person har somnat in och lämnat kvar en stor saknad för många i min närhet, även för mig som såg upp till henne och hennes vilja och styrka. Jag har träffat släktingar och rivit upp gamla minnen, både på gott och ont. Jag har saknat min mamma något så outhärdligt. Jag har insett vilka fantastiska människor jag har runt omkring mig och hur mycket jag saknar vissa personer jag förlorat. Det har varit ett helvete, men nu tänker jag inte deppa mera.

Ja, det här blev verkligen ett biktinlägg. Men från och med nu, ska jag inte gråta mera.

SOLONG!


Snart drömmer jag om dig.

Varför ska livet vara så in i helvete orättvist?

Jag har inga vapen att ta till.

RSS 2.0