På ett sätt som bara kärlek kan.

Gokväll!    Imorse var jag på frukostmöte.. vilket inte var alls stimulerande. Det var bara jobbigt. Gott kaffe iaf.
Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, det gick fint.. hade tydligen jävligt mycket frånvaro, vet inte hur det kan komma sig?  Jag kan inte komma på att jag har varit borta så mycket.. Men tydligen hade jag det.   Pappa tyckte att jag var dum som inte hittade på ursäkter när jag ville gå hem, så att jag inte skulle få ogiltig frånvaro.. Trodde han skulle bli lett.   Efter det har pappa och jag krattat och hållt på i trädgårn.. Höll på hela kvällen igår också, men det verkar inte hjälpa.. Vi får väl iaf försöka göra det bästa av vårt lilla ruckel, så kanske nån vill ha det.   Vill verkligen flytta nu, får panik på det här huset.   Skulle ha gått ut på promanad hade jag tänkt, men det började regna.. får se om det sluta så jag hinner gå innan PR..
Nu ska jag iaf sluta skriva här.  Ha det gött!  

Och.. btw, valborg? 

SOLONG!

Kan ej hitta några fel.

Gårdagen var mycket rolig måste jag säga. Jag, Joline, Sofi och Albin käkade tacos och kollade på House of wax.. Sprang fram och tillbaka till ica för många gånger för att köpa allting vi glömt. Vi spelade också lite GH och försökte få igång vattenpipan, men den ville inte med sig för tillfället.  Gick o la oss skapligt tidigt och vakande när vi trodde klockan va typ tolv men insåg att den var tio i nio. Vi käkade tacos på balkongen, matade femtio fiskmåsar och kollade på en film till. Dubbel 8 tillochmed. När vi skiljdes åt gick jag till mormor och morfar där jag spenderat dagen. Mest på edras balkong för att kolla på allt folk som tagit sig ut i det fina vädret.  Efter Robinson kom Albin o hämtade mig och vi åkte till Gata och badade.. Det var svinkallt men vi skyndade oss tillbaka till bilen och värmde oss. Men då kom vi på att vi skulle bada en gång till, och det gjorde vi.   Sen drog vi hem till honom och kollade på det sista av SGPsammandraget och nu kom jag precis hem.   KOnstigt inlägg det blev nu, men jag är extremt illamående och ska därför nu sova. GONATT

SOLONG!

Frosten har byggt bo i hennes hår.

Gokväll!   Idag har jag varit på styrkan och varit duktig. Skadade mig dock lite, men det ska jag nog inte berätta om. Jag har också umgåtts med Fredrik, vi promenerade på stan oså.  Pappa o jag har precis käkat kycklingsallad, grymt gott.. Ska snart ta med mig mina ben ut på en promenad. Måste fördriva tiden lite, tills satc börjar.   Nedan har jag min spelningslista, jag tröttnar inte, fast jag lyssnat på den om och om igen i typ en vecka. ENJOY!

Johnny Flynn - The Box

Mystery Jets - Young Love
Laura Marling - New Romantic
Devotchka - The Clockwise Witness
Simon Norrsveden - Utan ett ord
Timo Räsinen - You shook me all night long (AC/DC)
Beirut - Carousels
Noah And The Whale - 5 Years Time
Pete Doherty - Salome

SOLONG!


Why did I have to make those same mistake.

EJEJ..

Jag är ekstreeeeeemt overtiredoch jag ska dra till styrkan, och föressten.. knappan byx öpp säj.  

SOLONG!


I will love you in reality and dreams.

Det är vid tillfällen som detta jag vill försvinna, en månad eller ett år, utan att någon skulle märka det.
Det är vid tillfällen som detta jag vill komma tillbaka och märka hur saker kan förbli oförändrade.



pete doherty!

SOLONG!


You don't have to be James Dean

Idag har jag käkat mjukglass med Albin, det var väldigt kallt ute faktiskt, även om solen va framme.  Ska snart åka till Sofi och grilla mig en kotlett med Joline.. Och Sofi såklart.   Får se om vi stannar hela natten, kan mycket väl bli så.  Ska pavka ihop mig och vänta på min skjuts (=    Ha en bra kväll!


Beirut, baby!

Att ensam kärlek få.

Hektisk vecka mina vänner..

Torsdag. Grillade hos Sofi först.. Vi tvingade oss att sitta ute även om det var svinkallt, bara för att. Vi drog sedan vidare till Sara o kulade oss. Åkte runt på lite olika ställen och spökade oss, roligaste natten på länge faktiskt. Trots kaos (;

Fredag. Började hos Marie och for sedan vidare till Udde. Emma och jag delade strumpbyxor o kallade oss för kasslertwins. Tro bara att det var vi som tyckte det var extremt roligt, men vi fick iaf reda på att det faktiskt finns folk som tänder på sånt. Natten var riktigt rolig, minicykelrace o tatueringar som fortfarande inte har gått bort..

Lördag. Plågade mig igenom en släktträff och drog sedan till Louise och hade inflyttningsfest, det var riktigt roligt.. Trots att jag inte stannade där jag skulle vara särskilt länge. Träffade på Ricky ute på ett tak och han fick utstå mitt sopkvastsvåld. Men giss da? Det var faktiskt roligt. Vi hamnade tillslut, efter långa bilturer och lägenhetsbesök, hemma hos Jonas där fyllefrossan gjorde att jag somnade.

Söndag. Lillebror hade kalas här hemma. Han fick golfklubbor, varför vet jag inte? Vi åkte till Råda för att prova dom och jag var bäst, onaturligt bra. När vi kom hem åkte jag till Elinore. Vi gjorde oss iordning och gick till Dalen för förfest. Lyckat? Nej.  Gick iaf till Folkan och jag tog mig in. Men när jag skulle betala så orkade jag inte. Så jag drog hem. Extremt nöjd med helgen. Önskar jag hade bilder, men så är inte fallet. Men jag antar att det finns någonstans.

Måndag. Sov ikapp helgen och åkte till sen till Kil. Hängde med pappa o Jenny ett tag och sen tog jag tåget till Karlstad. Utan biljett, utan att betala.. det gick fint. Träffade Nazim, skulle ha vart på bio men jag hade ingen lust så vi åkte buss i nån timme ist. Vid halv elva kom Åsa o hämtade mig o vi åkte hem till Råtorp o väntade på att Vendela skulle komma hem från Munket.

Tisdag. Kollade på tv i typ fyra timmar innan Vendela vaknade. Vi tog oss en promenad till stan för att käka på BK, kollade lite i affärer osen hämtade pappa mig o vi åkte hem. När jag kom hem umgicks jag lite med Fredrik, hade mensvärk och somnade jävligt tidigt.

Onsdag. Jag var bara hemma, käkade pizza med Joline o mysade. Det var behövligt.

Torsdag. Sandra o Robin hämtade mig nån gång efter nio och vi åkte till Boda borg med lite annat folk. Vi lottade in oss i lag och gissa!! Mitt lag vann. Jag, Olivia och Gusten vann med våra 17 stämplar över Johan, Jocke o Jennies 13 och Sandra, Robin och Siris ynka 8. Jag var mäkta stolt! Det varen riktigt lyckad dag. Johan, Olivia, Jennie, Sandra och Jag åkte till Karlstad på hemvägen där det blev lite spontan handling.  När jag kom hem åkte jag till mormor för att fira henne.
 Vid halv tio ringde Fredrik och frågade om jag ville med honom, Jocke och Fredrik ut och leta spöken. Det ville jag.  Åkte först till Väse, men det var inte alls läskigt. Sen åkte vi över Karlstad till Kil och träffade nån jävla sekt som lurade ut oss på en åker full med gödsel. Kom iaf fram dit vi skulle men det var också en flopp. Somnade sen i bilen hem. Stannade och tittade i Myra på dom där mentalsjukhusen o i Udde vid herrgården. Men det var inte heller så lyckat. Kom hem typ två och somnade gott.

Idag har jag och Joline myst i solen och käkat mjukisglass. Va ute och handlade lite med mormor och morfar o käkade hos farmor o farfar. Har även suttit och skrikit i vent och sett Joline äta en Calzone.. Mer än så har inte hänt. 

Imorn hoppas jag på grillning, men det verkar köra ihop sig. Hör av dig om du har lustatt fixa det åt mig. Nu ska jag ta igen all facebooktid jag missat under veckan. Ha det gött! 

SOLONG!




Let's kill ourselves a son.

Idag gick jag hem lite tidigare, åt för mycket prinskorv i matsalen så att magen höll på att sprängas. Ikväll ska vi till Sofi och grilla, harsett fram emot det hela veckan (:   Sen tror jag att vi´ska till Sara, om inte som dumpar oss för byn vill säga. Det märks. Nu ska jag städa som jag har skjutit upp hela veckan, det behövs verkligen.   Känns som om jag har planerat upp mig för mycket nu, fest idag, fest imorn, släktträff på lördag, kalas på söndag, karlstad måndag till ons. Men det blir nog ett underbart lov tror jag.  Ha en bra dag o kväll!

SOLONG!

Why don't you just walk away.

Godkväll (:   Det känns som om jag aldrig är hemma nuförtiden. Hemma nån timme ibland bara. Det är egentligen inte så, antar jag. Idag har jag sytt om en klänning som jag hoppas på att få använda till helgen.  Sen följde jag med dom till domp och köpte mig marsipan som jag har varit sugen på i mångamånga veckor. När jag kom hem kom Jan o Berit hit så satt o tjöta med dom i nårga timmar innan dom åkte hem. Har inte träffat dom på aslänge, dom bor en bit bort. men nu hade som tydligen varit i Exär och köpt en potatissättare?  Ja, ingen aning om vad det är.. men de hade vägarna förbi iaf (:  Sen blev jag och pappa sugna på nachotallrik så vi lagade det, vilket var mycket gott (:   Nu ska jag snart gå upp på mana för att hålla Joline sällskap när hon röker sin sista officiella cigg, hon ska nämligen sluta. På riktigt.  Idag har jag fastnat för en låt, kan inte riktigt avgöra om den är dretbra eller sugerhårtdålig, lägger in den nedan.   
Imorn är det sovmorgon. GÖTT söger jag till det och HEJDÅ säger jag till er. 



SOLONG!

Du sa vi kommer vinna allt.

Idag hade vi uppsatsskrivning i aulan. Satt mellan 8 och tjugo i elva typ.. Det var drygt, sen slapp vi engelskan så Joline, Sofi och Jag drog till telehuset för fika. Jag åt årets första mjukglass, det var inte så gott.. det ska va Kaffestugan (:  Sen drog Joline o jag hem till henne ett tag. Sitter nu med en tom godispåse framför mig, borde egentligen städa klart eftersom jag inte hann klart igår, men det är så satans tråkigt. Vill hellre ta en promenad.. Kanske, kände ganska jobbigt det också. Ikväll blir det strykan iaf, det har jag bestämt. Nej, nu pratar jag massa strunt. Hejda!

SOLONG!

Morgonens bullrande tystnad mot din trumhinna.

Jag är apaaaatröttt. Skulle vilja skrika rakt ut av trötthet, men har liksom insett att det nog inte hjälper.  Idag fick vi tillbaka provet i medicin, VG+, det satt fint i självkänslan. Efter skolan, drog jag till mormor och morfar där jag bjöd mig själv på mat och en Sofis mode. Eller, mormor bjöd.  När jag kom hem hade pappa börjat rensa ut hela huset, tydligen hade nån ringt som ville kolla på huset.  Min bror ballade ur och har tystnasstrejkat hela kvällen.. Ja, det går bra, det gör det. Jag har precis lånta ut min tv till honom, får se om det lilla fjäsket funkar. Nog om det, ska snart gå och  lägga mig. Gonatt (:


fellililix.

SOLONG!

Och ett löfte spricka.

Har precis kollat film med Joline, My Little Eye hette den och den var asdålig.   Förbereder mig för en liten powernap nu, känns behövligt.



SOLONG!

The world is a circle.

Jag måste faktiskt erkänna att jag har mått bättre.. Jag tror aldrig att mitt huvud har varit så tungt förut. Gårdagen var iaf väldigt rolig, vet dock inte hur och varför jag hamnade där jag hamnade.  Men det är oviktigt, ska försöka ta mig till nöjes hade jag tänkt, min mage skriker efter chips (;   Ni få ha en bra dag!

SOLONG!

Bortglömda känslor, raderade tankar.

Hej. Precis tryckt i mig en halv grillpizza, underbart :D  Ska snart hoppa in i duschen eftersom jag inte hann det imorse, känner mig grymt fräsch. Ikväll tror jag det blir någon form av tvåmansvaraalldelesfördjupfylla, känns som om det skulle sitta fint.. Känns sjukt att jag sitter inne när det är så himla fint väder, men jag orkar bara inte.. Tänkte bjuda er på låten jag lyssnat sönder under veckan:
 



Simon, underskattat namn egentligen.  Himla fint (:   Fast det kanske har med sammanhanget att göra.

SOLONG!

Vi glömmer aldrig bort vem du är.

Godmorgon på er. Har precis dragit mig själv upp ur sängen, ska iväg till körskolan vilken minut som helst. Känner mig lagomt fräsch efter mina få timmars sömn inatt, men det får väl gå ändå. Ska kila nu, Ha det bra!

SOLONG!

I know that you know that I care about you.

Äntligen hemma efter en hel vecka i skolan. Och jag är på ett underbart humör!   Sitter här och sjunger snapsvisor som Jolinen sjöng för mig idag på engelskan. Hittade nämligen en typ 300sidor tjock bok med det i. Och ja, de liksom sätter sig på hjärnan. Annars har vi idag gjort matteprov, vilket inte gick så bra. Men jag tror att jag fick godkänt iaf. Peppar peppar.. Ikväll ska jag och Joline på bio, Kenny begins tillochmed, vilket jag har sett fram emot sen typ i höstas :D  Men nu ska jag göra kaffe och sätta mig ute i solen. Tror det lät som ett vuxenpoäng va?  Jaja, ni får ha det bra!

SOLONG!


RSS 2.0