I've seen sunny days that I thought would never end.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag sitter hemma hos Victor, lyssnar på James Taylor och är sugen på fläskpannkaka (; Försökte övertala Sofi och Amanda idag att vi skulle käka det på fredag, men dom ansåg att man ska äta ''god mat'' på helgen. När blev fläskpannkaka äckligt?  Jaja, nu ska jag återgå till bloggläsande och mensverk. Hare gött!

SOLONG!


THE THOUGHT ALONE IS KILLING ME RIGHT NOW.

Filmen var inte bra alls. Men just för att den fick huvet på andra tankar och för att sällskapet var toppen blev kvällen inte alls misslyckad.      

Ja, samma sak varenda jävla kväll, varenda jävla dag. Jag vet att det finns folk som har det tusen gånger sämre än jag, men jag hade mitt hemska för knappt fem år sen och jag kan inte förstå varför jag ska behöva må så här än idag.  

Tack, för det stöd ni ger mig..

SOLONG!    fuuuuuuckeeeeeeersssssss!

För en mor som sjukna in och för ett barn som aldrig kom.

du för omkring ett år sedan


du för omkring 2 år sen


du & en bästa vän


du som busig


du som fotograf


du som liten


en dag du minns
None

en konstig bild


en bild som väcker känslor
None

en plats du saknar


någon du litar på


någon du saknar


någon du älskar


någon som betyder mycket


någon som ger dig inspiration


någon du tycker om


något du vill ha


dig själv nyligen


något som är viktigt för


dig själv som lyckligast


den du alltid har roligt med


den sista bilden på mottagna filer


I can be your long lost pal.

Idag ska jag på bio med Idah, Petter och Jessica. Ska se förhandsvisningen av Rallybrudar. Hoppas att vi fått bra platser bara. Nu ska jag stilla min kaffeabstinens och försöka ringa Madde. Ha en bra kväll!

SOLONG!


For sticking two together cause we don't know how.

Brist på uppdaterande under helgen. Har haft händerna fulla. På fredagen åkte jag till Karlstad för att hälsa på min kära vän Vendela. Nåra av hennes klasskompisar var där så umgicks med dom så gott jag kunde. Minns inte så mycket av kvällen dock. Kommer ihåg att jag vakna på golvet, gick upp och la mig i Vendelas säng, ringde Victor, sen började jag skaka och allting snurrade. Från och med det och att jag satt nere köket nån timme senare och åt tefat minns jag bara ''Försök att andas med mig Saga''. Jaja, det är över nu.. Men just sånna attacker som jag kan få, önskar jag inte ens de personer jag tycker minst om.  Ska inte babbla om det, men ville bara säga tack till Vendela, Martin och Åsa för hjälpen. Himla glad att jag slapp vara ensam.  När jag vaknade på lördagen hemma hos Vendela gick jag ner och käkade frukost och kollade på Madicken. Efter en stund kom även Vendela ner. Vi cyklade in till stan, drack kaffe och köpte present till kusin Ester. Vi skildes åt, hon åkte till jobbet och jag cyklade tillbaka hem till henne. Åkte med Idah och Petter hem sen. På kvällen kom Zazza, Sofi, Anna och Joline hem till mig. Vi käkade och snackade massa skit. Skönt att få träffa er igen, synd att inte Linn kunde vara med bara. Idag har jag umgåtts med Victor, varit på kalas och så. Soft söndag med andra ord.    Nu ska jag sova. Gonatt!

SOLONG!

In middle of in between.

Sitter i Karlstad hemma hos Vendela.  Vi ska snart dra in till stan för en kaffe. Låter supermysigt i mina öron i alla fall!
Ikväll kommer mina brudar hem till mig, saknar dom så mycket.   Ha en bra dag och TACK!

SOLONG!

I just run away in my mind.

Gokväll kära bloggläsare. Min farmor ska bjussa mig på förhandsvisningen för filmen ''Rallybrudar''. Jag blev mycket glad!  God mat gjorde vi också. Sitter nu och filar på gästbloggsinlägget. I need some inspiration!    Tror detta blir dagens sista inlägg, så gonatt!

SOLONG!


Every minute of every day.

Precis kommit hem från Victor. Har egentligen tusen saker att göra. Bara sånt där tråkigt, typ vika tvätt o sånt. Just därför blev jag extra glad när min farmor ringde och frågade om vi skulle laga mat och umgås ikväll! Jag tycker så mycket om henne. Självklart släppte jag allt som hade med tvätt att göra och är påväg ner till henne. Familjen går före allt, inte sant?        Ha en bra kväll!  

SOLONG!

Wanna see you on your baddest behavior.

Hemma vid.   Insåg när jag klev innanför dörrn att boken måste vänta. Städa får gå före. Orkar inte börja bara. Det känns som om det enda jag gör är att skriva att jag städar, tvättar, lagar mat och så vidare.. Men iofs, det er ett av mina få nöjen här i livet. NOT!  Men någon måste göra det och det blir oftast jag, så är det bara. Nu var det löst. Skulle bli hemskt glad om någon kom hit med lite chips till mig. Helst gröna lantchips eller dillchips (=  Nej, nu ska jag börja.. Ha en bra dag!

SOLONG!

Until there's nothing at all.

Skolan och datakunskap. Alldeles för tråkigt för att jag ska ha ork till att göra vad jag ska. Passar därför på att blogga eftersom jag annars inte tycker att jag hinner. Är för upptagen med att ha tråkigt och göra ingenting. Humor. Är inne på dagens andra av tre lektioner. Vill bara hem. Behöver kaffe. Inga pengar och kafeterian på min fina skola tar inte kort. Lev i nuet vafan! Nej, ska inte vara sån.. Men det skulle vara grymt mycket lättare om dom skaffade sig en kortläsare. Hatar kontanter.  Ska egentligen skriva källkritik. Men som sagt, det är allt för tråkigt. Idag ska jag hem och göra kaffebonge. Behöver minst en halv tiolitershink, ja.. men andra ord, fem liter, för att kunna vakna upp och bli en normal människa. Ska också skriva gästbloggsinlägg, handla, laga mat och läsa mycketmycket ur min bok. Ser fram emot min spännande eftermiddag.

Fasar inför fredagen och dess jobbiga lektioner. Funderar på att vara sjuk, men kommer bara missa massa och det är nog inte värt de. Efter plugget drar jag till Vendela och slaggar över där.

Nej, nu blir Mange aggresiv.. Antar att det är bäst jag gör det jag ska.

SOLONG!

My baby, don't mess around, because you love me so.

Jag sitter ensam på mitt rum och sjunger ''Hey ya''. Är inne på dagens tredje kopp kaffe och kunde inte må bättre. Kunde inte vara mer lycklig. Tror faktiskt jag vaknat på helt rätt sida idag. Igår började skolan igen efter långhelgen. Tisdag är soft dag, så det gick fort. Har bara tre lektioner då. Efter skolan drog jag hem, lagade mat. Lyckad wok såklart. Tvättade och läste lite. Sedan frågade Emma om jag ville med ut på promenad och det tackade jag självklart inte nej till. Den blev inte speciellt lång, men det dög. Vi gick sedan hem till mig och kollade lite på youtube och på maltabilder. Sedan kom Victor och hämtade mig och vi åkte hem till honom. 

Ska snart hoppa i duschen och göra mig redo för skolan. Ska på elevrådsmöte först och måste gå och snacka med Gun innan. Så hade tänkt gå dit tidigare än nödvändigt. Hatar att sitta hemma och ha tråkigt, så kan lika gärna sitta där.

En fråga, heter det jag var tvungen eller jag var tvingad?  Tanken slog oss igår att tvungen kanske bara var nått man sa här i skogen.

SOLONG!


En elegi för alla sorger den där hösten handla om.

Dålig uppdatering idag. Huvet är fullt och det har inte känts som om jag har haft någonting att skriva. Inatt kom Victor hem till mig, himla skönt att slippa sova ensam. Vaknade runt nio och låg och drog oss till två, inge bra alls. Har varit alldeles för trött hela dan pågrund av detta. Jag åkte sedan med mormor och morfar till gammelfaster Siv och grattade henne på födelsedan. Käkade alldeles för många bullar och drack lite för mycket kaffe, så min mage har plågat mig sen dess. Den gör ont.  När vi skulle åka hem fick morfar för sig att han skulle stanna ungefär trettiofyra gånger och filma landskap. Upp i berg och ner i sanden på rådastrand. Jag blev riktigt irriterad, jag menar.. Man åker förbi samma sjöar och samma ''vackra'' landskap varje dag, varför ha dom på film? Jaja, dom skjutsade iaf hem mig till Victor så umgicks lite med han.

Har precis haft deeptalk med pappa och gråtit mot hans axel. Jag vill så gärna va liten igen, iaf att allting skulle vara som när jag var liten.  Men jag vet att det inte är möjligt. Det är så jävla piss att varje gång jag känner mig helt jävla underbart lycklig, när det känns som om allting är så bra som det bara går. Då får jag dåligt samvete. Dåligt samvete för att jag är lycklig och glad när min mamma är död. Det är helt sjukt och jag vet ju egentligen att varken jag, mamma eller någon annan mår bättre av att jag deppar..Men ändå, blir jag såhär. Och jag babblar bara massa skit nu. Men nu har jag iaf biktat av mig ännu en gång, för er och för min pappa..

Jag tror att jag egentligen borde vara hungrig nu, men av någon anledning är jag inte det.. Kan någon säga mig varför?



SOLONG!

Love's gonna get you down

Idag har jag käkat lunch hos farmor och farfar med pappas syskon med familjer. Ungefär 16 personer varav hälften barn som springer runt och skriker. Det tar hårt på en. Efter mat och kaffe lånade jag farfars mp3 och drog ut på promenad. Ensam eftersom ingen vill följa med mig. Jag gick och gick och tänkte inte direkt på var jag var eller var jag skulle. Och så helt plötsligt åker en moped förbi och jag blir livrädd, hörde den ju inte pga hög musik. Då iaf inser jag att jag är i geijersholm, så kom på att det kanske var dags att vända tillbaka. Gick hem till mormor och morfar, men där var ingen hemma så la mig och kollade på tv tills dom kom hem.   Umgicks lite med dom och sen drog jag hem till farmor o farfar och käkade.   Nu ligger jag bara hemma i min säng som jag gjort hela helgen. Tråkigt!  Hade iaf tänkt vänta tills klockan blir över tolv innan jag går och lägger mig, vi får se hur det blir.   Gonatt sålänge iaf.

SOLONG!


Nya möten, nya intryck, nya svek.



Jag ger inga löften i rädsla för att inte kunna hålla dom.


I don't wanna be somebody else.

Mitt humör är kasst, jag sitter ensam hemma framför datorn för andra kvällen i rad. Mitt uttråkade jag tar livet av mig. Blir bara deppig när jag sitter själv hemma o inte har en aning om vad jag ska göra. Ska inte klaga och bikta mig i min blogg, men kunde bara inte låta bli.        OCH som en räddande ängel fick jag just sms av sötisnisse, blev genast mycket gladare. 


So what, i'm still a rockstar.

Jag sover alldeles för mycket. Är trött dygnet runt o det är inte kul alls. Försökte få med mig min pappa ut på promenad så jag skulle piggna till lite. Men det ville han inte. Ska fråga farmor sen.  Idag vet jag inte vad det blir, hade iaf tänkt förbjuda mig själv att ligga inne själv hela kvällen. Jag är öppen för alla slags förslag, tack (:  Pratade med Madde länge i telefon igår kväll. Himla roligt, saknar henne massa!  Nej, nu ska ja duscha o fixa iordning mig så jag vaknar, tror jag ska följa med pappa och Jenny till golfbanan (:

SOLONG!


Don't stop until you get enough.

Ligger hemma och softar i min säng. Lyssnar på Michael Jackson och suger i mig massa godis. Underbart!  Egentligen hade jag tänkt att sysselsätta mig och min sällskapslösa kväll med att läsa lite ur boken som vi läser på Svenskan. Riktigt bra faktiskt. Språket är så där gammal och mysigt. Jane Eyre heter den, om någon skulle vara intresserad. Men just nu lockar datorn mig lite mera.   Idag har jag umgåtts med mormor och morfar en stund. Jag tröttnade ganska snabbt och drog hem till mig. Senare kom Victor och hämtade mig, så umgick med han.. Och nu ligger jag här. Efter mat, kvällspromenix med Pontus, pappa och Jenny och hade snart tänkt att ringa Joline. Ha en bra kväll!

SOLONG!

You've got a friend.

Det har varit dåligt med uppdaterande dom senaste dagarna, har haft mycke i huvet.. Ungefär. Kan ju snabbt återberätta mina dagar, så ni är med på noterna igen ;D   Torsdag var jag själklart i skolan oså, drog hem och städade litegranna. Senare kom Victor och hämtade mig, vi handlade och åkte sen hem till honom. Lagade mat, käkade, gick en promenad oså. Igår var det också skola, men struntade i dom två sista lektionerna och åkte till Vendela i Karlstad istället. Grymt mycket roligare. Vi bakade, fikade, färgade ögonfransarna o ögonbryna, käkade mat och snackade skit. Jag har saknat henne så mycket. Kom hem från Karlsatd ungefär 21.00 och då drog jag till Tony. han var inte alls tråkig, som jag skrev i förra inlägget.. han hade bara ingenting att säga mig.  Idag vet jag inte vad det blir,  ska försöka städa lite osen kanske jag följer med mormor och morfar och kollar när ''Anders kommer hem''.   Nu ska jag iaf skriva klart gästbloggsinlägget.   Ha en bra dag!

SOLONG!

Hur stor blir hans intäkt om höjningen är x hundralappar?

Jag är hos Tony. Han är tråkig!  Av någon konstig anledning flög orden; Gå hem, förbi i mitt huvud!

SOLONG!

När du talar till mig om natten.

Uttrååååååkad.  Sitter ensam hemma och har absolut ingenting att göra. Hungrig är jag också. Sitter och skriver lite på veckans gästbloggsinlägg. Men är inte nog insatt, så det blir inge bra. Funderar på att fixa nått att äta, svälter snart ihjäl. Ha det fint!

SOLONG!

Oh you make me dizzy.

Ja, kvällen bev inte riktigt som jag hade tänkt. Pappa och jag cyklade till skolan för att gå på ''föräldrakvällen'' men när vi kommer dit märker jag att jag är den enda eleven där. Hittar som tur var Jossi inne i aulan så vi ger oss ut på jakt efter våra mentorer för att fråga varför som sagt att vi också ska komma dit. Efter många om och men komer vi iaf fram till att dom har fattat fel och att vi inte alls ska vara med. Så vi sätter oss i kafeterian och väntar tills mötet är klart och sen fikade vi med dom andra. Drog sedan hem och käkade med min lilla familj och sedan gick jag till mormor och pratade lite med henne. Efter ett tag kom Victor och hämtade mig och vi åkte runt lite tills för typ en kvart sen då han släppte av mig här hemma.   Nu är jag extremt trött, så ska sova!  GONATT!

SOLONG!

Inte för nära men alldeles för långt ifrån.

Hemma från skolan. Bara torsdag och fredag kvar, det går otroligt fort.  Ska dock tillbaka till skolan ikväll för ''föräldrakväll''. Inte alls sugen på det, men det utlovades fika så jag följer nog med iaf!  Nu ska jag försöka tänka ut vad jag ska laga för mat. Blir förmodligen wok, som vanligt. Ha det fint sålänge! 

SOLONG!

I ask nothing of you.

Jag hade precis städat klart, tagit mina nytvättade jeans och lagt dom i duschen för att blöta ner dom. Nån konstig ide jag har för mig, jag blöter ner dom och har dom på mig tills dom blir torra, dom sitter så satans skönt då. Jaja, tillbaka till ämnet. Jag gick iaf runt med mina blöta jeans på mig och det blev riktigt kallt, vi har ju som sagt ingen värme hemma. Kom då på den brilijanta iden att jag skulle blåsa på dom med hårfönen. Står där och blåser och blåser men ingenting händer. Så jag liksom trycker hårfönen mot benet för tänkte att det kanske skulle gå fortare då. Och efter ett tag ser jag ett mycket lyckat resultat. I någon sekund. Sedan börjar hela hårfönen låta jättekonstigt och bli varm. Och så bara blixtrar det till i hela hårfönen och jag kastar i väg den så att sladden åker ur. Efter en stund vågar jag gå fram till hårfönen och ser till min stora förskräckelse att den smält. Min röda hårfön som jag avgudar. Så nu vet ni det, man ska inte trycka en hårfön mot ett par blöta jeans xD

SOLONG!

We'll go dancin' tomorrow night.

Jag sliter hårt, har lyckats halvstäda halva huset sedan jag kom hem från plugget klockan två. Okej, jag kanske har sysslat med lite annat under tiden också, men jag har iaf städat .Men kom nu till det tråkigaste av allt, mitt eget rum. Vill inte, men måste verkligen..Det var allt för länge sen. Det är saker överallt och jag har ingen aning om varför dom är här. Tillexempel så ligger det ett rivjärn på golvet som jag använde till någonting för några veckor sen. Jag måste lära mig att plocka undan efter mig. Det ska bli mitt nyårslöfte och jag ska hålla det den här gången. Nej, ska städa klart nu.. har precis laddat kaffebryggarn så det är bara att slå på den när jag är klar. Längtar.   Ha det bra!

SOLONG!


There they play the right music.

Godmorgon!  Trött och halvirriterad efter att motvilligt tvingats ur sängen av mig själv. Inge kul alls. Det är ju inte så farligt när man väl kommit upp, duschat och fixat ordning sig, men innan dess..  Idag väntar en muntlig redovisning som jag inte alls är förberedd på, det får gå som det går. Det serveras också fisk i skolan, vilket gillas enormt mycket.  Jag antar det är mest därför jag går dit idag, för maten. Annars hade jag lätt struntat i redovisningen och stannat hemma.  Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bege mig mot skolan. Ha en bra dag!

SOLONG!

Cuddle up baby, move in tight.

Dagen började med en oanad sovmorgon, alltså jag försov mig. Men jag hann, fick dock skippa frukosten och det gillas inte. Skolan gick fort och när vi slutade klockan fyra ringde jag mormor och frågade om vi inte skulle åka till Karlstad. Självklart ville hon det, så vi drog iväg runt halv fem. Åkte till bergvik först för att leta efter ett par skor till mig. Hittade dom som jag så länge väntat på, provade dom och dom satt perfekt..  Men sen skulle jag bara kolla lite mera och då hittade jag självklart ett par till. Beslutsångesten. Det andra paret, mckängor, var lite för små, men dom var också lite finare än snörkängorna. Lyxproblem. Mormor och jag kom iaf på att vi skulle åka in till Duvan och kolla om dom hade dom i en större storlek där. Kilade in på Din Sko först innan och vad hittar vi där? Jo, exakt samma sko fast 650 kronor billigare och perfekt storlek! Så det blev alltså mckängor, denna gång iaf. Mormor köpte även fejkuggs till mig, supersköna!   Innan vi drog hem så åkte vi till Burger King.  King wings, pommes o milkshake, as usual.   Ne, nu ska jag faktiskt ta och sova lite. Gonatt!


SOLONG!

Is it the truth or is it only talking?

Har precis cyklat med min bror till nöjes och tillbaka, han skulle lämna in en film. Jag tror det tog oss cirka en halvminut. Blev sjukt anfådd iaf, märks att man aldrig haft någon form av kondition. Orkar inte lägga ner tid på det, så ska väl inte klaga. Men det vore ju inte fel att kunna gå upp för en trappa utan att bli svett. Inte sant? Nog om det, min kväll bestod av umgänge med min pappa faktiskt. På senare tid har vi till och med kunnat konversera med varandra uppåt en timme. Känns skönt måste jag säga. Får väl se hur länge det håller i sig. Funderar faktiskt på att sova snart, har inte riktigt bestämt mig ännu. Gonatt sålänge iaf!


Bjuder er idag på en bild på.. ja, mig. Med blomma i näsan i mitt absoluta esse på Malta.  ENJOY!


SOLONG!

Jag såg bjälken i ditt öga.

Jaha, söndag igen.  Känns piss, orkar verkligen inte med en vecka i skolan just nu. Behöver lov! Idag har jag varit på sättragården och intervjuat Solweig. Det gick fint, massa konstigt gammal folk överallt bara. Har även varit i Gumhöjda och kollat läget, lika dött som vanligt.  Nu väntar jag på pizza och att något ska spräcka min oplanerade söndagskväll!
Ha det gött!

SOLONG!

You make me happy.

Sitter ensam i ett tomt hus. Uttråkad och kaffesugen. Släktgolfen var kul, även om jag bara kände ungefär fem personer av fyrtio. God mat också!  Kallt är det också, har ingen värme hemma.. Och det börjar kännas nu när sommarn är slut.  Måste komma ihåg att påminna pappa om att fixa det, fryser ju ihjäl här hemma.  Nej, nu ska jag åka till victor. Ha en bra kväll!

SOLONG

Prayer for the weekend.

Snart drar jag till goflbanan, känner inte alls för det. Menmen, det brukar bli kul. Har helt klart roligaste släkten iaf.  Annars är lördagskvällen ännu ofrivilligt oplanerad. Inte alls kul, men det löser sig säkert (:    Ha en bra lördag!


Jag och Madeleine på marknad i Skoga (:

SOLONG!


I still need you but I don't want you now.

Godmorgon! Precis vaknat efter tolv timmars välbehövd sömn. Hade tänkt att ta mig upp ur sängen så fort som möjligt, måste tvätta. Min garderob gapar tomt. Idag bär det av till Råda. Har en traditon i min släkt på farmors sida att ha en golftävling i september. Närmare bestämt idag. Ska dock inte spela, insåg för många år sedan att golf inte var min grej, hur mycket jag än försökte. Men ska iaf vara med och äta och se på prisutdelningen efteråt. Nej, nu väntar en riktig lördagsfrukost. Ha det bra!

SOLONG!

Månen stod i zenit över ån.

Jag försöker vara positiv till kvällens förlust, hellre på topp i allsvenskan än på botten av elitserien. Inte sant? 

Har blivit ett lite uppehåll på ett par dagar nu. Kan iaf berätta att jag på torsdagen begav mig cirka trettio mil hemifrån i Tonys sällskap för att se den första matchen av de två finalmatcherna. Till Norrköping närmare bestämt. Tråkigt att åka buss i minst åtta timmar, men jag tror att det var värt det. Det var riktigt kul, trots förlust. Kom hem klockan 03.15 på natten, somnade inte förens klockan närmade sig fyra och 06.15 imorse ringde mitt alarm. Jag har inte varit allt för pigg idag kan jag ju säga.  Men det vände tillslut och när det drog ihop sig för den andra finalmatchen, hemma som tur var, var jag riktigt pigg.  Jag har skrikit sönder min hals under dessa två dagar, det gör ont så in i helvete. Nej, nu ska jag försöka sova. Gonatt!

SOLONG!

P.s. Nytt gästbloggsinlägg ligger uppe hos Maddes Mode.


All the time we spent together.

La da da de da da da da.  Det är ungefär det jag har sjungit idag. Konstant. För er som inte ser vad det är så kan jag berätta att det är introt på låten '' Be My Lover -  La Bouche ''   Underbara nittiotal!  Skolan idag var pisstråkigt. Min klass och våra lärare kom inte överens alls. Vi har fått som enskild uppgift att skriva om ett äldreboende och sedan redovisa det muntligt och skriftligt, till nästa onsdag. Vi drog lott och jag ska skriva om Sättragården. Tur att gammelmoster jobbar där så jag kan fråga henne!  Efter skolan idag cyklade jag hem till mormor o morfar. Och vet ni?! Morfar har köpt en bil till mig! :D  Jag frågade honom om han ville övningsköra med mig för några veckor sen och han är oerhört stolt över det. Så nu har han köpt en bil som tydligen skulle vara lättare att övningsköra i och som jag sedan skulle få. Han är för go! Sen gick mormor och jag till annes och hon köpte foundation till mig. I'm so spoiled! Vi fikade även på Telehuset. Nu ska jag ta mig en promenad.

SOLONG!


Before you change your mind.

God morgon!  Vaknade för cirka en halvtimme sen. Sovmorgon, inte alls fel! Börjar klockan kvart i elva idag och har förmodligen bara en lektion. Hoppas på det iaf. Håller på att göra kaffe nu, så tänkte blogga lite medans jag väntar på att det ska bli klart. Sen blir det brakfrukost och tidningsläsande i en timme innan jag drar till skolan.  Ha en underbar dag, det tänker iallafall jag ha!  

SOLONG!

I'm about to lose control and I think I like it.



Bjuder er en bild på min vän Madeleine när vi var på marknad i Skoga.

SOLONG!


It's like she's in another world.

Uttråkad. Ont i ryggen. Trött. Så, nu har jag klagat nog för idag. Funderar på att gå till sängs snart, men jag vet inte. Sitter ganska bra där jag nu sitter och lyssnar på Bob Dylan. Vet inte hur det kommer sig att jag lyssnar på just honom. Det bara blev så. Kan inte riktigt avgöra om jag tycker att det är bra eller inte. Det spelar väl inte så stor roll heller för den delen. Nu skriver jag bara massa strunt känns det som, men jag är som sagt väldigt uttråkad.  Bjuder er här på en del av min och Jolines konverastion på msn, mest för att jag tycker det är kul!   Gonatt sålänge!

´saga säger:

därför du gjorde floater i skolan o skyllde på mjönäs.

jooline säger:

AMEN DUURAA

jooline säger:

därför du åkte perkilator till skolan och sa att du gick..

´saga säger:

därför att du satt i korgen frampå och inte erkände det sen.

jooline säger:

bara för att du tvinga mig att göra det för annars skulle du mata mig med dina fötter

´saga säger:

bara för att jag vet du älskar mina fötter, jag har fått en blåsa om du vill bita lite?

jooline säger:

3500 tigrar kvar - stoppa tjuvjakten. Bli fadder!

jooline säger:

säger jag till det.

saga säger:

Säg ett namn.

jooline säger:

johannes paublous cyntymynopynotlääåbde

jooline säger:

är ett namn..

jooline säger:

det magiska ordet på fyra bokstäver : LIDL

´saga säger:

SAGA

jooline säger:

SAGA ÄR BILLIGT


Lite kul var det iaf!

SOLONG!


När du slutligen faller och ingen står och tar emot.

Väldigt mysig dag måste jag säga. Slutade klockan 13.20, drog mig hemåt och bara tog det lugnt, sov någon timma och så. Tog världens längsta promenad i skogen, underbart! Och när jag kommer hem har pappa lagat lax som är klar att ätas. Ännu mer underbart! Jag är på världens bästa humör nu och jag vet fan inte vad jag ska göra!  Nu ska jag iaf duscha! Ha det bra (:

SOLONG!


Det var lugnt och tyst men knappast underbart.

Sitter just nu i skolan och har datakunskap. Som vanligt krånglar datorerna så vi får inte speciellt mycket gjort, vi surfar mest runt lite. Inte mig emot!  Passar på att blogga lite, Har faktiskt ingen aning om vilka som läser min blogg, men det är kul att antalet läsare har ökat mycket under den senaste tiden. Nej, nu ska jag fortsätta göra ingenting. Ha en bra dag!

SOLONG!

Satyrer vände hem från fläkt och fart.

Fru Bast hälsade på den natten fri från alla domedagsdressyrer, månen stod i zenit över ån. I Dionysos vinkapell satt älvorna och skåla med satyrer och vi hylla vår förgängelsedemon. Det var sommar och du skulle härifrån och jag såg bjälken i mitt öga men sån insikt hjälper föga, när Freja plockat ut sitt honorar .Då vill man skrika börja om och stanna kvar, men vem hör en sådan sliten kommentar? Inga svar. Men stjärnor föll och älvor höll oss fångna i ett avsked under månen. Domedagsprofeter satt och grät och orden om försoning fick sitt liv som aldrig hörts i telefonen. En kyss i Dionysos tête-a-tête, ett snedsteg av förlåt som jag förlät. För månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får
och då går det som det går. Sen vill jag skriva allt jag sett så nån förstår, fast inga toner kan förklara hur jag mår.
Och det blev sent och det blev tyst och när Bacchus hade kysst oss blev du rädd och jag blev stel och du sa allt det här är fel. Men alla älvor höll oss kvar och nu var döden uppenbar vid vårat avsked under månen. Och timmarna vi hade och som gick försvann med tanken bort i dimman. Vi vände innan Venus syntes klart och landa i en säng med valda ord och såg vår sista vargatimme. Satyrer vände hem från fläkt och fart, det va lugnt och tyst men knappast underbart. För är man trött på ensamhet har tystnad mist sin dignitet, nu var vi två men ensamheten gav sig på. Och den anföll med ett tal om allt jag inte kunde få och du såg det men du bad mig inte gå. Men förstå och det vart en sekund av evighet och en sekund av osynliga tårar i Dionysos dissonans. En sekund var klarsynt och förstod att jag var en av tusen dårar som hoppas harmoni och tolerans, man letar så febrilt i älvors dans. Så jag gick hem så konsekvent till mig och mina instrument och sagan fick det slut den skulle ha. Men det var sommar då och natten blev ju bra så det va vackert, men det såg jag först idag. Och när jag vandrar ut ikväll till Dionysos vinkapell och ser satyrer höja glas och älvor dansa i extas, jag vinglar sakta ner till ån och sänder hälsning därifrån till en drottning under månen.


Jag kan bara inte sluta älska den här låten, det går inte ens att lyssna sig trött på den. Texten är så fin och komplicerad o musiken så banal. Jag blir allt för sentimental av den helt enkelt.  Har fösökt få mig själv att gå och lägga mig en bra stund nu, men det går bara inte. Hela jag är uppe i det blå, springer runt och har inte en aning om vad jag håller på med.  Börjar misstänka narkotika eller liknande. Har svårt att minnas vad jag har sysslat med ikväll.   Ja, det kanske kommer tillbaka imorn. Just nu vill jag bara sova, men jag kan verkligen inte lugna ner mig. Det får gå som det går. Ville bara säga gonatt!

SOLONG!

Dancing in chicago.

I want you to want me.
I need you to need me.
I love you to love me.
I'm begging you to beg me.

Tjugo över sju. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra, hade tänkt fixa lite mat.. Men det känns inte som om jag orkar det just nu. Idag slutade vi 11.30, fast jag var kvar i skolan tills 15.15. Kände inte alls för att gå hem. Efter skolan tog Albin och jag en promenad uppe i geijersholmsskogarna. Skönt att gå av sig lite. Nej, nu måste jag fixa lite mat, innan jag svälter ihjäl. Ha de bra!

SOLONG!


Visst vill jag öppna dörrar och nå dig i din dröm.

Godmorgon!  Vaknade för en halvtimme sen, hade inte hört klockan!  Sen stressade jag mig igen morgonens rutiner och är redan klar, gött. Nu hiner jag alltså läsa tidningen innan jag ska gå härifrån :D    Ha en bra dag!

SOLONG!

Darling can't you hear me s.o.s?

Mamma mia, tror att jag hört att den ska vara ''så underbart bra'' för många gånger. Hade nog för höga förväntningar. Den var absolut inte dålig, den var bara inte så bra som jag trodde den skulle vara. Några skratt och härlig musik bjöd den på iaf (:   Promenerade hem efteråt, väldigt skönt måste jag säga. Just nu håller jag på att städa bort helgens stök. Orkar aldrig plocka undan efter mig under helgerna, utan bara släpper mina grejer rakt ner där jag står. Hoppas ni haft en bra kväll :D

SOLONG!


Who will be my rolemodel, now when my rolemodel is gone?

Ska alldeles strax dra på bio. Ska se Mamma mia tillsammans med Joline, Pontus, Mormor o Morfar. Har hört att den ska vara grymt bra, vi får väl se om jag orkar hålla mig vaken.. Är oerhört trött. Har spenderat eftermiddagen hos Mormor o Morfar, alltid mysigt :D   Nej, nu ska jag invänta Joline och vår skjuts. Ha en bra kväll!

SOLONG!

Vit eller svart, kan en lögn vara grå?

God morgon! precis vaknat med en oplanerad söndag framför mig. I brist på sysselsättning lägger jag upp en bild på min otroligt fina kusin Agnes, bilden är dock från skolavslutningen förra året. Jag älskar henne!



SOLONG!

Varenda ärr är kärlek till mitt liv.

Hemma efter en kväll med Tony. Pizza och filmer som faktiskt fick oss båda att gråta. The notebook och A walk to remember. Känner mig lite vemodig efter en kväll i tårar. Ensam hemma som vanligt, tråkigt. Inte för att jag kan påstå att jag umgås med min familj när den är hemma, men det är ju ganska soft att slippa sova ensam. Tror att jag snart ska försöka sova, jag har nog gjort mitt för idag. Gonatt tills dess!

SOLONG!


Letar du efter värme där ett hjärta slutat brinna?

Hemma efter lunch och fika hemma hos farmor och farfar, alltid lika gott! Fick snosa lite med Stina också, hon är så söt. Nu har jag ingenting att göra och jag hatar det. Vill göra något kul ju, det är ju trots allt bara lördag en gång i veckan. Är extremt sugen på singstar och roligt sällskap.. Menmen, det spörs!  Hör av dig om du har nått kul på gång. (:



Bjuder er en bild på min söta farfar och jag på min 15-årsdag.. Saknar håret (;

SOLONG!


if you want my future, forget my past.

Nu ligger nyaste gästbloggsinlägget upp här (:

SOLONG!

Tiden är till för den stunden som är.

God morgon folks!   Det var nästan jobbigt skönt att slippa vakna av ett alarm klockan 06.03. Gårdagens speedway match var underbart kul, final för tredje gången också. Klart Valsarna vinner!  Efter matchen promenerade jag hem i sällskap av Tony och Krille. Vi käkade även pizza på Värmullen innan jag begav mig hemåt.     Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, tänkte ligga och dra mig så länge jag orkar iaf.. Det är inte ofta jag har möjlighet till det. Städa och bli bjuden på mat av någon är också saker jag har planerat in i dag. Ha en bra dag!

SOLONG!

I det nya som väntar dig.

HELG :D   Känns så underbart skönt! Idag blir det kalas hos kusin Agnes och sedan speedway (: Lördagen är ännu oplanerad, det känns gött. Behöver sova och bara ta det lugnt. Nej, nu ska jag duscha och göra mig redo för kalas. Ha en bra kväll! 

SOLONG!

Har du inte levt mitt liv, vet du ingenting.

Som vanligt när natten kryper närmare ligger jag i min alldeles för tomma säng, lyssnar på Nordman och är mer sentimental än vanligt. Gillar inte att blotta mina känslor i bloggen, men det blir oftast så. Jag gillar som sagt att skriva av mig, även om det verkligen blir mer censurerat här än på privata ark. Jag är bra på att vara glad och jag framstås oftast som gladast när jag mår som sämst. Det är konstigt, det tycker till och med jag. Min familj är så jävla fucked up, mer än så orkar jag inte säga. Nog om det. Har spenderat kvällen med Albin, vi kollade på idol o lite sånt. Nu måste jag verkligen försöka sova, det är enklast så. Gonatt!

SOLONG!

Du får göra som du vill men..

Precis varit nere hos farmor och druckit dagens sjunde kaffekopp, det känns i magen.. Tror inte jag tål det rikigt, får väldigt ont varje gång jag dricker.  Nu ligger jag hemma och sjunger för full hals, som alltid! Väntar på att Albin ska komma och hämta mig, vi ska kolla på idol. Ha det bra så länge :D

SOLONG!

Vågar jag stanna kvar?

Ganska soft dag i skolan idag. Svenska, data och en liten stunds matte. Sedan var det kick off. Gjorde nåra tävlingar som jag och mitt lag tyvärr inte vann. Sedan fikade vi, det gick betydligt bättre.  Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, hade väldigt gärna åkt till Nyköping, men så blev det inte. Tror jag ska ligga hemma och bara dega, humöret känns inte alls på topp.   Ha en bra fortsatt dag! 

SOLONG!

Blir du rädd så blunda hårt.

Jag är kär i Håkan Hemlin! Just nu finns bara han för mig! Ungefär. Kan tipsa om låten Ännu glöder solen, den fick iaf mig att börja grina. Det blir nog till att leta fram dom gamla Nordman skivorna jag har här hemma någonstans (: 
Idag har jag sprungit runt på varenda liten millimeter av min kära skola! Har inte suttit ner i mer än fem minuter i sträck, max. Håller på med ett grupparbete och det går inte så speciellt bra för mig och min grupp. Men vi gör vad vi kan och det duger bra, tycker iaf jag. Efter skolan stannade jag kvar lite och drack kaffe med Joline. Sen drog jag hem en stund. Blev kaffesugen så drog till mormor och morfar i hopp om att bli bjuden. Men morfar vägrade göra kaffe till mig, jag drack tydligen ALLDELES för mycket kaffe. Huh?!  Jag dricker max fyra-fem koppar om dan. Mormor blev iaf sur på honom och tvingade honom att ge mig pengar till kaffe i skolan imorn. Jag sa inte nej :D   Gonatt!

SOLONG!

Be mig, så stannar jag kvar.

I'm in love with Nordman. Hans röst gör mig kär x)  Just nu har jag väldigt tråkig, funderar på att gå till mormor och få mig lite kaffe. Gör dessa frågor tills jag har bestämt mig. Enjoy!



10 frågor om dig själv

fullständiga namn? - Saga Maja Louise Johansson
när fyller du år? -  23 Juno
några utsmyckningar på din kropp, isf vad? - Nej, det kan ja inte påstå.
vad har du på dig just nu? - Kläder
vilken årstid är bäst? - Sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Mörabloss med Joline på balkongen i Turkiet.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt sinne för humor.
vad är du bra på? - Snacka i gåtor
vem älskar du mest på denna jorden? - Pontus
sover du hellre själv än tillsammans med någon? Med någon, vaknar helst själv dock.

10 frågor om dina vänner

vem är din allra bästa vän? - Joline
vem vet allt om dig? - Ingen
vem är den roligaste av dina vänner? - Joline
vem är snyggast av dina vänner? - Jag?
vem är mest partyprisse? - He He
vem är den du helst har filmkväll med? - Ingen, gillar inte film.
vem av dina vänner är mest "evil" ? - Vi kallar honom Kjell.
vem röker av dina vänner? - Joline
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Ingen alls.

10 frågor om din familj

vem står dig närmast? - Mormor eller Idah
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ne, snackar knappt me pappa o mamma lever inte så..
vem är farligast i din familj? -  Jag
vem ser roligast ut i din familj? - Stina, hon ser ut som teskedsgumman.
vem är coolast? - Morfar
har ni några djur? - Neföfan-
vem har du mest gemensamt med? - Mormor
vem står för underhållningen? - Idah o Petter i guess.
vem sover du oftast med? i familjen? - Våda sover med?
roligaste kvällen med familjemedlem? - Vi umgås inte.

10 frågor om idag

vad har du gjort? - Vaknade, skolade och hamnade här.
har du varit glad idag? - Ja, stundvis-
har du varit ledsen idag? - Ne.
har du gjort något bra idag? Ringt till hela värmland åt Jossi.
har du slått någon idag? Joline
vad ska du göra nu? Skriva klart detta osen dra hem til nån o dricka kaffe.
har du gjort något dåligt idag? - Ja, massa
vad har du ätit idag? -  Mackamat o Spagetti.
har du duschat idag? - Ja, i morse
är du trött nu? - JA

10 frågor om sex & kärlek

är du singel? - Ja
haft något seriöst förhållande förut? - Ja, det tycker ja nog.
haft sex? - Har jag säkert.
varit gravid? - Inte vad jag lagt märke till.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ne, inte förens jag varit med om det själv.
kärlek eller sex? - Kärlek vafan.
har du varit riktigt kär i någon? - Javisst har jag det.
finns det någon för dig just nu? -  Ingen aning.
hur många gånger har du haft sex? - Har tyvärr glömt bort att räkna, hoppas ni överlever.

SOLONG!


Honey, i'm so in love with you.

Nyvaken och alldeles för trött. Jag ska väl inte klaga, onsdagar ger mig ju faktsikt en tre timmars extra sovmorgon. Men det är fortfarande jobbigt att gå upp. Regnar gör det också, hoppas vi får skjuts till skolan. Nu ska jag käka hoppa i duschen, ha en bra dag!

SOLONG


If you'll be my bodyguard.

Nu väntar snart sömn för min del, är helt slut. Kvällen har jag spenderat hemma hos Tony. Vi käkade thaimat o lyssnade på Nordman. Köpte någonting som skulle vara stekta risnudlar med kyckling, men det var bara äckligt! Som tur var så hade Tony fått extra mat av thailändaren (tror dom har nått på gång faktiskt) så jag fick äta det ist. Tack! Jag camade för folk också, vilket jag tycker är jättekul. Tror att jag uppskattar det mera själv än vad mina campolare gör. Jag är mycket nöjd med kvällen! Hoppas ni haft det bra. Gonatt!

SOLONG!


this is our song

Crappy day!   Känner mig bara ful och orkeslös ungefär, behöver kaffe, men kaffe här hemma smakar skit. Måste typ ta bort kalk från den eller någonting, och det orkar jag verkligen inte. Plus att pappa bara köper Zoega, vilket jag inte gillar speciellt mycket. Nog om det. Idag fick vi reda på att fredagen har utökats med ännu en lektion matte. Jag fattar inte, fredagen var redan så hemsk som det bara gick att bli och nu är den ännu värre. Fredagen består alltså nu av svenska, matte, engelska, svenska och matte, plus en håltimme på två timmar därimellan någonstans. YEY!  Ha en bra fortsatt dag!

SOLONG!


So take this wine and drink with me.

Jag är trött på att vara ensam.
Jag är trött på att tappa andan.
Jag är trött på att skrika mig hes.
Jag är trött på att ligga vaken och stirra i taket.
Jag är trött på att ha förlorat min bästa vän.
Jag är trött på att gråta tills ögonen svider.
Jag är trött på att ingen vågar fråga.
Jag är trött på att sakna.



















Fan, jag hatar det här!
Jag vill inte deppa mer.





Svart eller vitt tycks ha somnat i fåror och skal.

Hemma efter nittio minuters promenad, underbart! Var dock dum nog att ha musik i öronen hela vägen så nu tampas jag med mitt besvärande tinnitus, hatar det. Men antar att jag får skylla mig själv, har inte varit nog rädd om mina öron. Idag har vi provat arbetskläder i skolan, bestämde mig för byxor o tunika i en färg som kallades hallon och en tunika i vitt, som de flesta andra i guess. Dagen har annars varit dryg, så funderar på att faktiskt sova ganska snart.. Känns ganska meningslöst att vara vaken. Vi får se hur det blir. Gonatt!

SOLONG!


RSS 2.0