for your eyes only

idag skulle vi ha brännbollsturnering, jag strejkade till en början men sen va jag med ändå.. jolin och jag kom på en taktik om funkade. efter ett tsg höll vi på att frysa ihjäl, men vi fick inte gå.. jolin och jag gick ändå samtidigt om det börjar regna och hagla,jag har nog aldrig kännt en sån smärta som den (= vi gick till skolan och klädde av oss, sprang runt där i bara troserna och så.. sen hämtade patrik oss, åkte hem och bytte om och tillbaka till valhall. va där ett tag, sen gick vi ner till skolan. denise och jag hittade en dildo på mana, de va kul tyckte vi (; vi käkade och kollade på när niorna gick till kyrkan.. vi skyndade oss till domp och köpte blommor och sen till kyrkan. kollade där ett tag, delade ut blommor och sen drog vi hem till mig. hämtade min cykel och cyklade runt och köpte saker till ullakarin och carina (: sen åkte var och en hem till sitt.. jag duschade och fixade till mig sen åkte jolin, denise och jag till älvstranden och kollade på revyn (y) efter den så åkte vi runt lite med stefan, hans, dennis och krister, va på värmullen och så.. sen drog jag hem. fredrik kom hit och mysade, han har precis gått (: nu ska jag ställa klockan mycket tidigt så jag inte försover mig imorn och sovasovasova. solong!

choose to be me.

bara imorn kvar nu, de känns.. så himla drygt att vara i skolan nu, bara titta på film och grejer. de går på fuckin långssssssamt. aja, imorn har vi saker att göra hela dagen iaf. skolavslutningen då.. förmodligen så e kvällen helt oplanerad. eller jag ska ju till parken, det är vad jag sa till min pappa iaf.. annars hade jag väl inte fått gått ut nånting (; jag e aptrött och har ont i ryggen som fan.. vet inte vad jag har gjort. för lite antagligen. menmen, idag har joline och jag vart ute på city hela dagen typ. vi skulle köpa bullar, men vi orkade inte äta så många så vi matade gåsera med dom.. komsi gåsera! vi märkte att fiskarna oxå var hungriga så vi matade dom med tuggemi. sen gick vi och köpte två paket med bröd som vi matade fåglarna med.. jag drattade på ändan så jag fick grönt på mina hälar.. sen satt vi bara ute i lusgräset ochg gjorde ingenting. jag har jämt kollat på lost, de ska va uppehåll nu  ett år eller nått, piss.. menmen. solong!

vart e kulan?

snolpöjkeln, malino och jag sitter och nördar oss i datasalen, resten av åttaA skulle kolla på film, men vi orkade inte. malin håller takten med sitt finger och sjunger pink.. nu har hon dampen på jolines axel.. nu blire värre, hon tar i och sjunger för full hals till e-type. aja, joline e sur på mig för att jag inte kan stava. jag e lessen.



jag har dys..
dysk..
dysle...
dyslech
äsch skit samma


 // sagggaaa ( // snoline)

 jaru, malin har ont överallt, jolin säger att hon pökar to much..  äsch, nu ska vi sjunga in the shadow.


saga: haru nån kula åt mig tord?
tord: nejdu, jag har ingen på mig just nu-


lost in the world confusion.

saga johansson har icke varit inne på internet sen torsdag.. ganska starkt gjort ändå. fredag: schkolan och så.. gick ut med joline och fredrik på kvällen, vendela kom ut en tag.. men hon åkte snabbt hem igen.  förmodligen så bestog större delan av kvällen av prat med joline om gamla grejer.. ja minns inte riktit. lördag: fredrik pratade i sömnen så jag gick ut och la mig i solen typ klockan halv tio eller nått. efter ett tag vaknade fredrik. efter ett tag gjorde vi våffler, jag och eva tvingade fredrik att åka och köpa glass till (= när vi ätit åkte vi ner till farmor och åt bacon och jordgubbar. sen drog vi hem till fredrik och åt jorgubbar igen. sen drog vi ut på city.. fredrik åt typ 78 baguetter.. okej, de va tre.. men ändå.  sen gick vi till mormor och åt lallås (=  fredrik drog hem och vendela kom. vi cyklade runt och jag sjöng massa vackra saker. vi träffade joline & denise. joline va mutter så jag sjöng; handen på hjärtat & rytmen av ett regn för henne. vi gick till janos typ och där träffade vi en trevlig karl. vi frågade han om de va han som va strutsen i pelle svanslös, men de va de dock inte. sen köpte vi läsk.. när vi skulle gå tillbaka till denise och vend.. så varom borta, puts väck. konstigt tyckte vi. vi gick till upstairs och pratade med fredrik.. sen dorg fredrik och jag hem till mig ett tag. söndag: vakande kvart över sju av att jag får ett sms av joline där det står, äru vaken? de konstiga var bara att det stog att jag hade fått det halv ett inatt.. aja, orkade somna om efter ett tag kvart i tolv vaknade jag,, drog ut och la mig i solen. sexton nollnoll orkade jag inte längre så jag duschade och drog till fredrik. va där ett tag sen åkte vi hem till mig. drog ut ett tag men de va inte så livat så vi gick hem igen. nu sitter jag bara här och har ångest för det kommande sommarlovet. känner inte riktigt för det, fast ändå gör jag det.. har för mycket i huvet, för mycket i kroppen för  mycket överallt som vanligt jämt nu. illa mår jag oxå.  menmen, om man skullel försäka varva ner lite. solong!

so far from reality.

idag spelade vi kubb. denise, saga, malin & jolin vann ju såklart tre av tre matcher (: vi hade oxå en mycket rolig lektion på no:n.. tack fredrik för alla goda råd (=  på lunchen drog sjöström, hedell och jag och köpte baguetter.. göttmos (: efter plugget gjorde emma och jag makaroner och köttbullar, de va gött.. sen drog vi ut på city.. gick runt och satt på massa ställen.. vi gick och köpte glass på baguetten, då fick vi även varsin baguett, vi blev mer än glada. sen gick vi hem och emma somnade ett tag innan hon drog hem.  då gick jag och jolin på en snabbpromenix.. satt på min trapp och snackade lite. sen kom fredrik hit.. han har precis åkt typ.. så nu vet ja inte vad ja ska göra.. sova tror ja. . solong!

as long as you fuckin stand by me

tisdag: jag och denise kom först på orienteringen.. va va så satans stolta, men vafan.. de va inget vi hade förväntat oss. jag gjorde omprov och denise drog hem till mig och hämtade badkläder. vi drog ner till gata och badade.. jag halkade ner för ett stup och fick panik.. sen moonade jag för hela hagfors, jag orkade inte bry mig bara (: sen drog vi till ica och köpte kyckling, kladdkaka, wienerbröd, saltapinnar, cocacolalight och godis.vi satte oss typ vid busstationen i nåra timmar pratade om allt och myste.. precis som förra sommarn. sen drog var och en hem till sitt. jag gick till farmor och grillade med la familla och sen kom denise och hämtade mig. vi gick typ runt på hagfors denise blev låg och grejer så stog och pratade med mormor ett tag. sen träffade vi dennis. han mobbar mig för nått som jag försöker förtränga, pissjobbit.. fast jag mobbar väl tbk så..  sen drog vi hem.. jag pratade med fredrik på telefon sen somnade. inatt vaknade och trodde de va morron, kollade aldrig på klockan utan gick direkt ner och skulle äta nått.. men då märkte jag ju att klockan va halv fyra, mindre kulde va bara att somna om de. onsdag: typ tolv så åkte jag mormor&morfar till kd.. fick ihop lite saker faktiskt, som jag betalade själv! starkt gjort! mormor betalade bara ett par skor till mig.. okej, två par. men ändå. kom faktiskt ingenting som va svart nästan.. gött. ska ja va ärli så e jag ganska trött på det svarta (:  när jag kom hem gick jag och mötte fredrik, vi va ute på city ett tag, sen kollade vi på lost. nu sitter jag och äter upp mina och denises nappar, hoppas hon inte blir arger på mig. nej, nu ska ja ringa fredrik och sova.. solong!

let go.

ganska okej dag idag, för att vara måndag iaf. skolan gick fint, jolin och jag drog till baguetten på lunchen och alla var glada. efter skolan tog jolin och jag cyklarna till geijers och badade. låg där och solade tills det kom nåra små norska barn, då åkte vi hem igen. käkade jordgubbar hos farmor och sen drog vi ut på city. ''är de playwood i pinnen du har där?'' sen var de meningen att vi skulle äta deg men jolin övergav mig så ja va tvungen att gå hem och sätta mig här. måste egentilgen träna på prov. har omprov på organisk kemi, dretsvårt.. jag fick mindre än ig förra gången.. inget jag e stolt över precis... men jag e så himla trött på skoling nu så jag får dampen. idag har saga ätit följande; smörgås&jöfa, smörgås&vatten, pastapytt&morötter, stor ost&skink-baguett&cocacola, choklad&gifflar&jöfa, jorgubbar&glass, lallås med potatis&kyckling på. ändå så e jag faktiskt sugen på bacon. de e väl nått fel på mig igen.. jag som skulle sluta äta, de gick ju som de gick (= noga. imorn ska ja även på pickenickenick med sjöström&dillu.. de blir väl förmodligen övermysigt som vanligt. men ska sysselsätta mig med nått tills jag tillåter mig själv att sova. solong!


Saga, Joline & Denise


image7

visst känns det som om..

helgen har vart supermysig.
lördag: vakna brevid fredrik, käka på bryggan, exär med fredrik, mormor & morfar, prata med sandra, käka hos farmor, ute med joline och malin, spela airhockey och vinna, spela biljard och förlora. vara övertrötta på vägen hem. ligga och mysa med fredrik och sova massa.
söndag: vakna ensam, ta noböckerna och sola, tröttna, dricka cola hemma hos farmor, åka till fredrik, snika skjuts av solweig till city, gå runt och göra ingenting, träffa vendela, käka glass, gå till talla och doppa tårna, se vendela ramla i vattnet, gå hem till mig, cykla till gata, bada, få panik för att de ligger ett lik i vattnet, få skjuts av vendela hem, umgås med fredrik, sitta i gräset och bli attackerade av löss, prata med denise, äta baguetter med tre centimeter smör på och skriva blogg.  vill inte att de ska bli måndagm jag vill bara ha sommarlov och att varje dag ska vara som denna helg. menmen, inte många dagar kvar nu.. nej nu ska ja ringa fredrik och plocka ut allt ur mitt fönster.. de kommer nämligen främmande folk till oss och putsar fönstrena (: men vi säger så, solong!




vad vi gjort och vad vi vill.

elda på sniglar, doska varandra med ost, smöra fast lallåsar under bord, göra brasor bakom idrottshallen, imitera lars, farbrobarbro och nasse berghagen, smeka varandras stjärtar, äta massa och mobba folk.. de e lixom sånt som vi e bra på.. vissa har talang och vissa inte (: idag var vi på studiebesök.. på järnverket. malin hade lärt sig vissla och gick runt och visslade till sig alla truckar. vi gick på massa smutsiga trappor och sånt och jolin och jag va kungar för att vi visste allt redan (: sen fick vi oboy och sånt. de behövdes. vi drygade oss tillbaka till skolan med tyvärr så missade vi inte mycket av matte. vi käkade, sen hade vi musik.. ulf va besvikne på mig för att jag inte sjöng. han tyckte att han och jag skulle stänga in oss nånstans så jag skulle sjunga för honom. neverinmyfootstep sa ja. här ska de inte sjungas nått. jag mimar och det tycker jag e starkt gjort. efter plugget stressade jag hem. skyndade mig att packa och grejer. skulle till vendela, men jag blev helt konstig så de blev inget. sen kom fredrik hit och gjorde mig glad igen (: ska snart ut med joline och malin, gött.. de blir väl förmodligen kul som alltid. sen imorn drar joline och jag till kd och handlar lite inför skolavslutningen och så.. menmen, nu ska jag byta om och platta håret.. solong!




denise & saga

image5

RSS 2.0