i feel just like a child

ensam hemma o de känns inge kul.. kan inte komma ihåg när det var bara jag här hemma sist!   men jag överlever väl natten, borde gå bra.   har extremt tråkigt men har ingen aning om vad jag ska göra, slökollar på paradise hotell, segt. 

har jobbat hitills hela helgen och har imorn och måndag kvar innan jag äntligen bli ledig. känns som om jag inte gör annat än att springa runt i korridoren, ringa på dörrar, laga gröt och prata om vädret. hinner aldrig göra nått när ja slutar. fast jag hade väl inte gjort nått om jag hade hunnit heller iofs. imorn ska jag iaf ut lite med josse o jossi efter praktiken o skratta åt folk.. gött för mig att komma ut lite. hö hö. 

ne, de här blev lika innehållslöst som förra inlägget, kommer kanske aldrig bli bättre.. men så rebellisk som jag är så tänker jag börja skriva blogg igen, bara för att jag vill det. o för att jag behöver sysselsättning i mitt underbara liv.  

ggaaaaaaaoooh. håll i mig!


devendra justnu <3 


SOLONG!


all the smalltownpeople with their big remarks

long time no see!  mathilda har tydligen saknat min blogg, tur att någon gör det.  har ENKLIGEN fått internet här hemma, efter snart fyra månader!  fick bara lust att skriva, men fantasin tog slut innan jag hann börja. så.. det får väl bli en annan gång.   

SOLONG!


RSS 2.0