i wouldn't smile for you

vill vara trött nu, förstår inte varför det ska vaar så svårt för just mig att vara trött på kvällarna, har alltid varit det annars.  men nu är det som det är.. kan inte göra någonting åt det.  idag har joline och jag börjat på vår raket på tekniken (= blir så bra så.. sen har vi dansat foxtrot på idrotten, marcus o jag funkade inte så bra ihop.. hans huve var i ungefär navelhöjd på mig, inte så lyckat. efter skolan drog jag hem och satt av tid framför datorn. sen frågade albin om jag ville med ut o köpa glass.. det ville jag, så han kom och hämta mig och han köpte glass, inte jag (= sen va vi ute o gick lite bara.. sen gick ja hem och joline kom hit, vi åkte o handlade med pappa och sen hem hit tillbaka och rakade varandras ben x]  va ute och gick lite, hämtade min cykel hos mormor o morfar. nu sitter jag i min säng med en toning i håret, kommer förmodligen inte att synas.. men ville bli av med färgen och blir det fint är ju det bara ett plus.. ligger och läser lasses bok nu för säkert tionde gången, fast för första gången på internet dock.    nej nu ska ja duscha o sova, blir en lång dag imorn (=



"Vi svävade över Stockholms öar blänkande i gatljus och jag kände att jag skakat av mig motståndarna, skolväsendet och dom utstakade vägarna. Vi var en egen maffia nu. Inga banker, inga kreditkort, inga register, inga chefer. Vi skulle leva av lust, ångest, passion, kärlek, musik och brustna hjärtan. Vi hade solen i ögonen." - Lars Winnerbäck

just to be with me.

44 dagar kvar (varav 29 skoldagar)  kvar tills skolan slutar
46 dagar kvar tills vi åker till turkiet
56 dagar kvar till jag åker till malta

stand still, look pretty.

mina fingertoppar blöder, har sånna där små irrierande sår som aldrig slutar blöda. anledning? vi hade ungefär trettio glasburkar med ljus i ute när vi grillade i helgen, och nu hade de blåst ner och jag skulle plocka upp allt. smällar man får ta.     idag har jag varit så satans trött o glad. tröttheten beror nog mest på att jag inte kom i säng så tidigt igår. och glädjen, jag vet ärligt talat inte.. känner mig bara glad. eller gjorde. just nu känner jag mig inte speciellt pigg, skulle bra gärna vilja gråta.. bara sitta och storböla utan anledning, men jag kan inte.. och fråga mig inte varför.. men minns inte när jag grät sist. men jag ska väl inte klaga, men det kan bara vara jävligt skönt ibland, att gråta alltså [:              funderar på att städa undan i mitt rum som är stökigt som vanligt. men sitter ganska bra där jag sitter nu också.. nån sysselsättning ska jag försöka åtakomma iaf. ska inte sitta framför datorn hela dagen inte. fast iofskomer ju joline hit sen, hon ska raka mina ben x]  jaja, ska försöka ringa till pappa o kolla när han kommer hem så vi kan åka o handla mat, mitt kylskåp har stått tomt ända sen han åkte i torsdag, inte så roligt precis (;


lars winnerbäck
peggy lejonhjärta

glansdagar.

pga av min uttråkning bjuder jag på ännu ett inlägg.. som till största del ska bestå av frågan; vart tog sommarvädret vägen?  förra veckan var perfekt, så bara därför bjuder jag på en bild på joline, under våra glansdagar förra veckan i blinken och avslutar med orden:       livet berusar oss.




SOLONG!

he's not the good kind.

mmmmmormor.. tycker så mycket om na (:  idag har vi, som ja sa tidigare, varit på smyckesparty [: mormor köpte ett halsband o örhängen till mig :P  sen hade vi beställt en vit kläning o lite andra saker som hade kommit =] så nu är jag glad.   sen har jag o joline stått på mana och gjort the skier och ropat på indianer.   

farmor berättade för mig igår att farfar o hon kanske ska flytta till kina i ett halvår för att farfar ska jobba där, usch.. de vill ja inte. tycker om att ha dom på gångavstånd. hoppashoppashoppas att det inte blir nått.. eller det är väl kul för dom, men inte för mig. nej, ska sluta tänka på det. det får bli som det blir.

nej, nu ska ja duscha.. så jag kan sova länge imorn (=

SOLONG!

im the queen of apology..

först och främst så vill jag ägna en rad till zazzelito för hon fyller femton år idag! GRATTIS!


sitter hemma i min säng och tråkar, vet inte va ja ska göra [= ska på smyckesparty till mormors granne sen x] men innan dess har jag inte en aning om vad jag ska hitta på.. funderar på att ta mig en promenad, men det är allt bra tråkigt det också.. speciellt när mobilen inte funkar så man icke kan lyssna på musik. stannar nog här, bekvämast så..       hmm.. tänkte på en sak nyss som jag skulle skriva här, men minns det inte nu.. typiskt mig. det var förmodligen ingenting viktigt, men ändå.  idag har vi valsat på idrotten igen, tycker faktiskt att jag är duktig =P  även om pelle smeker mig rygg lite för mycket ibland.  men vill ha det så får han väl det, så länge han stannar på ryggen.   jocke har gått och blivit konstig också.. vet inte hur jag ska lyckas att utveckla det till något intressant men, tänkte bara informera om läget.  nej, ska avsluta mitt bloggskrivande och göra något annat.

SOLONG!


..bara om hon låg har tätt intill mig.

vet inte riktigt vad jag ska skriva här... kan berätta att jag idag har luggit inne på mitt rum och ätit sånt som jag inte ska. men orkar inte bry om vårt lilla vad längre, idag hade jag tråkigt så jag åt choklad o chips.. det är inte värrre än så.     har också lyssnat igenom massa gammal musik och suttit och funderat [: kom fram till att det endast finns tre män i mitt liv, tre möjliga kandidater till min framtida man, haha.. som sagt så hade jag väldigt tråkigt. okej, kom iaf fram till att johan persson (spelar massa instrument i bla hovet, peggylejonhjärta) för att han är liten o spinkig och för att han spelar piano och munspel som en gud.. dessutom har han redan ett öga för mig. sen har vi ju jesper anderberg (spelar keyboard i the sounds) för att jag inte har någon speciell anknytning till honom utan såg honom på pier pressure och föll pladdask [= för att han är söt som en semla. sen har vi ju mannen med stort m som ni som känner mig redan vet att det är min ultimata drömmake. jag känner honom inte, har träffat honom irl i max fem minuter utan att lyckas klämma fram ett ord. men ändå, så kan jag med handen på hjärtat säga att jag älskar honom x] och jag menar så klart lars winnerbäck.    så om ni nu, johan, jesper eller lars läser min lilla blogg så är det bara varsågod att börja slåss om vem som ska vinna mitt hjärta på riktigt.  haha, sitter och skrattar åt mig själv bara för att jag är så övertröttis.. hatar att vara ensam och övertröttast. men tur att jag har min humor att roa mig med för i det här tillständet kommer jag aldrig lyckas sova.



image24
jesper anderberg


.. kan jag bli den jag var, igår.

sitter ensam på mitt rum och lyssnar på bara om min älskade väntar - nationalteatern för säkert fyrtiofemte gången idag. har så tråkigt.   vill att det ska vara fint väder så jag kan gå ut och göra nånting.  mina ben och jag skulle uppskatta en promenad också, orkar inte sitta still.. men huvet hänger inte riktigt med, så det får bli senare. pratade med pappa nyss också, han var i london.. så nu var det mysteriet löst. dom hade tydligen varit på fotbolls match. han frågade iaf om jag ville ha nått och törr som jag är säger jag parfym [= men har aldrig råd att köpa det själv, så det är bara bra att han är ute och reser så mycket.  joline va här nyss och städade, sen skulle hon till mormor o krister , så hon lämnde mig.    men jag antar att vi träffas sen, brukar bli så.  vill att mormor ska ringa till mig och säga att hon vunnit pengar och att vi ska åka till kd.. vill ha kläder!     och en ny mobil.  och anledningen ska jag alldeles snart ge er.

joline och jag låg i torsdags i blinken och mysade för fullt när det plötsligt, från ingenstans, dyker upp en tvestjärt eller liknande. joline får panik och hoppar upp och sätter sig grensle över mig och sätter knät mitt på displayen till min mobil. vi tänkte inte mer på det. sen när jag skulle byta låt, för vi lyssnade nämligen på musik, så märkte jag att det var nått fel på displayen och inom nära sekunder inser vi att den har blivit krossad och har sprickor över hela.  så ja, vad ska man göra? är nu fast med farmors gamla nokia (= men såg att de hade en billig telefon på expert så får se om min pappa och jag kan komma överens om nånting..  behöver en mobil iaf (=  och tror inte att jag ska ge mig in på att laga min nuvarande heller, köpte den i gbg på mediamarkt så måste skicka den dit och så har jag fått höra att displayer inte är de billigaste att laga heller. 

men nog om det.

SOLONG!

jag måste läka mina sår

Hallilå! sitter hemma hos farmor och pratar sims med edvin, min lilla ögonsten [: ibland iaf, när han är en snäll pojk.. gårdagen var lyckad, grillen gick igång och vi skrattade massor, spelade spel tills vi tröttnade och blev övertrötta. gick ut och kollade lite på city och zaz hade sina teorieer om vad hon skulle göra om det kom en bil och stannade vi vägkanten brevid henne, springa upp i skogen och om de sprang efter skulle hon gömma sig. sagt som gjort.. joline och hon fick för sig att de skulle springa från polisstationen hem till mig (200m max) och rätt som det är så ser vi en bil åka förbi oss anrda som valt att gå och inser att den snart ska åka förbi joline o zaz. och så ser vi en liten svart siluett springa upp för mana i samma sekund som bilen åker förbi och i sekunden efter springa ner och skrika nånting, eller om det var joline och skrek, vad vet jag [=  kom iaf hem och hittade joline och zaz utslagan på soffan.. satt o snackade lite ett tag innan de åkte hem, skulle ha städat ihop allting vi samlat på oss i köket, men så blev det inte. jag ville inte sova själv hemma, var på högvarv och ville inte ligga hemma sömnlös, det är allafall anledningen jag ger er. gick iaf hem till farmor vid tolvtiden och somnade direkt. nu måste jag snart gå hem och ta mig an köket som ser ut som motsatsen.. vi får väl se när jag får tummen ur.  

kväll blir till natt och tankarna för stora.

blir inte så ofta jag skriver här längre, tiden räcker inte till.. har inte sysslat med så mycket intressant under veckan ändå, luggit i blinken o ätit mjukglass bara dagarna i ända. torsdagen betod utav nationella och besök på älv.. var ju inte precis som annkatrin hade berättat.. hon sa att vi skulle få bestämma saker (= men de fick vi inte. vi fick iaf cola, provsitta stolar och rita på datorn. men tillbaka till nationella provet i matten. förstod inte ett skit av det där med att dra en slutsats om tärningen. liksom, vadå för slutsats? nej, hur jag än vred och vände på det så fick jag inte fram en vettig anledning till att en tärning är som den är.    idag kommer det brudar hit, vet inte hur många vi blir dock.. men det ör ju alltid roligt med dom iaf. ska grilla o ha kul! ser verkligen fram emot det, även om vädret inte riktigt är som jag vill att det ska vara.  i värsta fall får vi väl sitta inne och käka. sen får vi se om de stannar över natten, eller om de åker hem.. skulle inte precis säga nej till sällskap av dom inatt. händer så mycket konstogt när pappa inte är hemma (somvanligt).. vet inte ens vart han är, farmor pratade om eskilstuna medans farfar sa london. aja, han  kommer väl hem om nån dag så får väl fråga ut honom då (:

jag saknar stina.. känns som om det var flera veckor sen jag träffade henne, men så är det förmodligen inte, kommer inte ihåg. får hoppas på att idah o petter tar sig in till hagfors snart så att jag får snosa lite =P

nej, nu ska jag klä på mig och gå ut och städa lite, så i kan sitta ute ikväll.. sen får vi se vad det blir..

SOLONG!

not even for a second, would i lie to myself

mitt internet krångar hela tiden, orkar inte med det.. men, får väl skylla mig själv när jag gått och blivit beroende igen. igår va joline och ja ute hela dagen, usch va gött det var. anna kom hit och vi var fortfarande ute. sen spelade vi brännboll med pontus, anton, elin, emma, david, ellen och olivia :D vet inte hur det gick för ingen orkade spela klart.. skulle prova att leka dunken, men allihop tröttnade snart. typ åtta kom sofi in, vi gick till ica och hyrde film (the wicker man) och köpte lite grejer.. drog hem till mig, kollade på erik och mackan och sanningens ögonblick, sen gick vi ut ett tag.      när vi kom hem tillbaka skulle vi titta på filmen, men vi somnade en efter en.. tror att det bara var joline som såg klart hela.    vaknade på morgonen en väldig smärta i ryggen, inte van att dela säng med en anna och en sofi.  vi kollade iaf klart på filmen, den var bra! sen gjorde joline och jag bacon och mos och anna och sofi gick hem.   joline och jag gick och köpte mjukglass, fikade med idah o petter. träffade mormor och hon fråga om vi ville med till kd. klart vi ville... kom hem därifrån typ halv åtta. fick mig lite skor, och lite andra saker.  väl hemma tog jag mig en promenad och fick skavsår på båda fötterna, jätteskönt.

usch va jag vill sova nu!  /

and put a smile on my face

inte skrivit här på ett tag.. haft mycket annat för mig.. eller så har det krånglat så jag har inte kommit in på det =)
i onsdags hade vi nationella i engelska, fantasin tröt som vanlig så valde att skriva enn liten solskenshistoria om min dator och jag. på kvällen var joline och jag ute och gick.. i torsdags var jag och städade på mitt såkallade jobb. sen gick jag ut och gick med tony i många timmar. fredag, igåralltså. var hemma efter skolan, städade och tvättade massa. sen gick jag ner till farmor och snosade med stina och laddade ner musik till idah och petter. joline kom dit och vi hade planerat att sälja nötter, men efter två nej av två gav vi upp och gick ut och gick en kortis. sen gick vi hem till mittt.. skulle gärna berätta vad som hände, men det är sekretessbelagt och jag har tystnadsplikt. tack gud för läkarboken. idag har min pappa och jag vart i karlstad. var där en timme för tidigt så vi fikade med munk och dom, minns inte vad dom hette. nathalie och nått (:  sen gick vi till tingvalla och lyssnade på nån tant som pratade om språkresan i två timmar... sen gick vi till mitticity och åt mat. sen åkte vi hem.. mer än så var det inte.   nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska klä mig i för nånting. ska på fyrtioårsgrillfest. inte ett dugg pigg på det faktiskt, men man får väl offra sig (:  imorn blire mys.. hopppas jag ;D

små lätta vingar, som jag lätt skjuter undan.

jag har ett hem under täcket som ingen har ryckt, jag har det varmt och tryggt. jag har en lampa vid sängen. där har du varit på flykt, från den svåra terrängen. det skulle aldrig ha gått, när vi stått på så olika ställen i livet, men tiden gav oss lite grann ändå. vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner, som vilka vänner som helst, vilka människor som helst. ungefär, du kan säga kär. jag har ett hem bort i skogen, snårigt och svart, där har du aldrig vart. där faller löven om våren. där har jag gjort mig en kvart, i dom djupaste snåren. vi skulle aldrig ha mötts, när vi fötts på så olika delar av världen. men en fjäril flyger mellan oss ibland. vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka, som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst. men ändå, vi ses igen vi två. så kan vi sjunga tillsamman om en längtan som aldrig blir still, för alla oss som aldrig vet vad vi vill. det finns en sång och en dröm om en lycka så öm. för oss som alltid ska till att fånga en fjäril. det finns en skugga bland träden, där vi kan ses, där kan det tas och ges. där har vi nånting tillsammans. där är skogen rätt gles, där finns ljus lite varstans. det är en underlig plats, där vi satt på så olika prov med varandra. två världar ska krocka varje gång vi ses. vi kan kalla oss kära, det är svårt att säga, men vi vill vara nära som vilka kära som helst, vilka världar som helst. eller hur? det måste va nått strul. det går en vind genom skogen, nånting hörs därifrån, det blåsee till över ån. nånting fladdrar i vinden. ingen väldig cyklon, men det biter i kinden. det borde aldrig ha blåst, om vi låst. om vi stängt om våra olika världar, en fjäril längtar alltid ut igen. små lätta vingar, som jag lätt skjuter undan, som jag lätt förringar, som vilka vingar som helst. vilka känslor som helst. rationell, vi kanske ses ikväll.så kan vi sjunga tillsamman om en längtan som aldrig blir still, för alla oss som aldrig vet vad vi vill. det finns en sång och en dröm om en lycka så öm. för oss som alltid ska till att fånga en fjäril. som vill fälla vingarna ut över världen, en fjäril flyger mellan oss ibland. vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka som vilken lycka som helst. vilken fjäril som helst, vilken kärlek som helst, hur som helst. så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still för alla oss som aldrig vet vad vi vill. det finns en sång och en dröm om en lycka så öm, för oss som alltid ska till.. att fånga en fjäril.

<3


.. och suga liv i din halspulsåder.

orkar inte anstränga mig i skolan längre.. sitter bara av tiden, utan att göra ett enda dugg. blir så lett på mig själv, men ändå. orkar inte lägga ner energi på att höja mig i nått.   tror att det är cirka 39 skoldagar kvar tills vi slutar, om inte mindre.. vill verkligen att det ska gå fort.

idag hade vi bad. jobbigt, blir ju trött som bara den av att vistas i vatten i tjugo minuter eller vad det blir. efter skolan gick anna, sofi och jag och köpte present till mormor. sen gick vi och solade.  sen hamnade vi på telehuset med varsin baguett. gick sen hem till mitt och vände och gick en promenix. stannade i blinken och joline kom dit, satt där i nån timme och sen gick vi hem.   

är pigg och uttråkad och har ingen aning om vad jag ska göra för att orka sova (: inte sitta här antagligen.

gonatt /

don't kill me tonight

 helgen har vart grym, vill inte att den ska ta slut..  

fredag: va hemma och drygade hela dagen, duschade typ sju ggr eller nått för att det var så kallt. senare på kvällen åkte jag hem till tony och satt där.. halvsov och kollade på någon grymt invecklad film på svt1.  kom hem och bråkade med pappa, men ingen av oss orkade vara arg så vi började bara skrattade ist =)
lördag: anna kom hit, vi hade kommit på att vi skulle gå och sola.. men sen kom vi på att sjukhuset brukar vara stängt på lördagar, så det skulle förmodligen vara låst.. men det stoppade inte oss.. tänkte att vi kan ju iaf gå dit och kolla. och visst var det öppet.. men då kom ju nästa problem, vi fick inte igång det.. anna låg där som en liten sill inne i solariet och hur många knappar jag än tryckte gick det inte att få igång..  pengarna tog slut så vi bestämde oss för att gå och fika och växla till oss pengar. men halvägs till telehuset ringde pappa och va sur och sa att jag var tvungen att komma hem och äta, skitkonstig var han.. gick iaf hem till farmor och åt mat, hem och hämtade mera pengar och tillbaka till sjukhuset. nu funkade det iaf. efter det gick vi och fikade, sen till dompan och sen hem om jag inte minns fel. joline kom hit ett ag, gick en kort promenix. sen skulle vi kolla när annas buss gick hem, då ser vi att den går över exär och att det skulle ta typ en timme. så då stannade hon kvar hos mig ist. låg uppe och var övertrött hela natten( läs; till halvtre)
söndag: anna och jag gjorde pannkakor till frull, i brist på annat. sen låg vi och sjöng kärleken är evig tills hon åkte hem. då gick jag till farmor och åt.  joline ringde så vi tog en promenad.. satte oss vid bänken nere vid wanjas/madson.  pelle kom och var dyngrak, och konstig. var väl helt okej ett tag, han fick väl sitta där och va konstig om han vill. men sen började han va konstig, sa typ att vi var gay och frågade om vi ville ha knark och grejer. skrek saker efter nåra utlänningar. sen gick han mot oss och vi reste oss och skulle gå därifrån. men då tog han tag i joline och ryckte till så att hennes merflaska flög bort i stöll. hon tog sig väl lös och vi gick därifrån.. och rätt som det är så kommer merflaskan farandes i luften jämt bredvid oss.. då har pelle kastat den där efter oss.. jag skrek nånting efter honom och det var inte mer än det.. men det var jobbigt, blev lite nervös ett tag.( pelle heter egentligen något annat XD)     sen gick vi iaf hem till joline och bakade och lyssnade på michael jacksson (: sen åt vi ostfralla, pommesblabla och jordgubbar, sen gick jag hem men gick dirket ut och gick i en och en halv timme.. gött att rensa huvet lite. oj, vilket långt inlägg det blev.. men hade iaf kul när jag skrev det.  nej, nu ska jag försöka göra mig redo för att sova.. är trött som en gris.

en av allla dom.

snart kommer anna hit, då ska vi sola =) sen vet jag inte vad som händer.. blir väl något kul antar jag!

försökte göra om bloggen lite förut, gick faktiskt bra, men datorn stängde av sig hela tiden så jag trötnad ganska snabbt, så det får bli detta orginella utseende tills jag får tag på en annan dator :) 


(/ 

i stor brist på sysselsättning...

.. gör jag dessa överskattade frågor och lyssnar på lordi



 SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? -
 ja.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? -  har inte prova båda, så vet inte.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? -  nej, det tror jag inte.
4. När hade du sex senast? - minns inte
5. Har du/haft en kk? -  sofi har.
6. Har du kört oskyddat nån gång? - oskyddat vadå?
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? nej, eller en gång i trean.. ångrar mig än (:
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - det har jag säkert
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nej?
10. Haft sex på fyllan? - vilken fylla?
11. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? -  yesbox
12. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet? - nej
13. Somnat gråtande pga kärleken? - nej, inte vad jag kan minnas
14. Varit på en blind date? - varje dag
15. Varit otrogen? - nej..

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? - j
oline är min bästis
2. Är du ofta med dina vänner? - ja, we are the benchwarmers.
3. Vad brukar ni hitta på? - äta brago med pepparsalami
4. Bästa minnet med nån vän? -  he!
5.Säg namnen på några riktigt bra vänner? - behövs inte.
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - nej, brukar agera postis per
7. Har du hatat din bästa vän? -  jo, alltid.

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? - d
illu
2. Sov med dig i samma säng? - farmor (:
3. Du delade ett riktigt skratt med? -  mig själv förut när jag spottade på joline
4. Du gick på bio med? -  vet inte.. måste va när vendela och jag såg rosafilmen för ett år sen (:
5. Du höll i handen? - anna, när hon hjälpte mig upp från golvet.
6. Du gick på stan med? - joline
7. Delade en pizza med dig? - joline
8. Du ringde? - joline här också.
9. Skicka ett sms till dig? -  anna
10. Du kramade? -  joline

med ena foten över kanten.

blev ingen promenad med sandra igår.. var ute en sväng själv ist.  kom hem och bråkade massa med pappa för att han inte har beställt pellets, har varit  tolv grader varmt hemma hos mig större delen av veckan, inte allt för bekvämt.

har extremt tråkigt just nu, har ingen aning om vad jag ska hitta på.. blir väl förmodligen en promenix tillslut, har inte fanatsi till nått annat.   idag hade vi prov, buddismen. svårt så in i helvete.. men försökte väl skriva så mycket jag kunde. godkänd blir jag väl iaf, så får väl nöja mig med det.  sen skulle vi på det första spadtaget av nya skolan.. såg dock inte spadtaget eftersom jag inte orkade stanna kvar hela timmen. sen gick joline och ja till l-store, joline skulle köpa sig ett linne.  sen satt vi på mana ett tag..     

jag vill bara göra någonting. vad som helst. hatar att ha tråkigt.    


//

cover it all up with lies.

blev promenad i snöregnet igår ändå, jävligt gött faktiskt.. fast ingenting jag skulle vilja göra igen, var väldigt kallt.
mötet igår gick fint,känns välfigt nära nu..

idag har jag haft utvecklingssamtal, pratade typ i fem minuter sen började bm prata med pappa om nån jan eller nått.. men, det störde inte mig, kom därifrån snabbt.. ska lägga in lite musik i mobilen nu och ta mig en promenad igen.. ska ut och gå med sandra ikväll, men hinner en innan tror jag ( =    solong.

i guess im gonna give up

tråkväder. kan det inte bara vara vårvarmt ute.. så kanske man skulle kunna gå ut lite. men gud är väl antagligen arg på mig och vill inte att jag ska ut och röra på mig (=    ska på möte om skolresan sen, får se om vi kommer fram till nånting vettigt.    usch, har så himlans tråkigt så funderar på att ta en promenad trots vädret, blir förmodligen inte så, men suger lite på det iaf.                      nej, plikten kallar, behöver mat (:

i love the rain the most.. when it stops.

har precis varit ute och gått, eller kom väl hem för en kvart sen eller något.. vanliga tråkiga vändan. pekås, hagforsvägen, blinken, storgatan, villavägen, reningsverket, skålviksvägen, hem..  eller idag gick jag hem till mormor, hade beställt lite grejer som hade kommit (= stannade väl där i en halvtimme eller nått.

när jag kom hem idag, satt pontus och viktor (aka my name is onas) vi köksbordet och såg pillimariska ut. gick upp på mitt rum och skulle sätta på tvn, då hade dom dragit ur varenda kontakt i mitt rum och i sängen hade dom slängt ut alla mina underkläder och sprutat tonvis med tanthårspray på.. väldigt mysigt att veta att onnis har vart bland dom och rotat tycker jag.      

sitter och väntar på att jag ska få titta på klass 9a.. har en hemlig förälskelse på johan eller vad nu den blonde heter.. sen blir det förmodligen scrubs.. eller om det fortfarande går, tycker det har varit lite väl lite sånt ett tag :)
usch, är inte ett dugg trött.. när jag vill vara det.      

///


image22
lars winnerbäck


i don't care if monday is blue.

tråkigttråkigttråkigt. men kul =) vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. tänkte ta mig en promenix, men vet inte om jag orkar med den vanliga vändan runt hagfors.. fast det finns inte så många andra ställen att gå på .. tyvärr. aja, hittar väl på nått..


image15

bjuder på en bild på dyngbroder som underhållning just nu.

there's a lot of things to do before you die

kommer inte ihåg när jag sov i en sån där hård säng senast.. i thailand möjligen.. sov alltså inte speciellt bra inatt så idag var jag ganska så trött, men det gick bra ändå.. slutade ju en timme tidigare, inte för att det gjorde någonting.. blev ju inte direkt nån skillnad.    lagade iaf mat när jag kom hem, förmodligen det godaste jag nånsin gjort.. sen gick jag en promenix, när jag var nere i sättra ringde joline och sa att hon satt och väntade på mana, så gick dit.. satt där och pratade strunt ett tag. sen gick vi hem och åt min goda mat igen (= kollade på bilder på datorn och sen gick hon hem tilll sitt.  sitter och kollar på häxdansen nu, jävligt bra faktiskt :P  aja.. ska försöka att somna tidigt idag, så gonatt!


so i try to laugh about it

idag har det förmodligen varit världens längsta dag.. kändes som om jag passade stina i en vecka eller nått, men det var kul.. hade mycket roligt åt henne (: iofs så är hon inte speciellt krävande, hon satt typ och läsate veckorevyn i en halvtimme knäpptyst..tills jag fick panik på att hon var så snäll och började pussa på henne, då började hon skrika (= väldens bästa barnvakt? ja!      joline och jag gick och åt pizza, spenzor är jävligt påfrestande och jag orkar inte hålla mig för skratt.. han är kär i min pappa på nån konstig vänster.. jaja, sen skulle vi kolla på nån film, lake..nånting, men det hackade så vi kollade på erik och mackan ist. kom sedan på att jag inte vågade sova ensam hemma (igen) så drog ner till farmor och farfar där jag nu sitter.. tur att dom har skaffat sig bredband, för här visas det bara golf på tv.n.

joline och jag, som inte skulle till byn, slog våran nötskal ihop och kom på cirka försent att vi kanske skulle följa med till byn ändå... lite panik eftersom vi hade bestämt oss att vi verkligen inte skulle det.. anledning? vet ej!  ringde iaf till sofi och kollade om vi kunde åka med dom, men det kunde vi inte.. så ringde tilll idah och frågade om hon kunde skjutsa oss.. och det kunde hon! petter hämtade oss och skjutsade oss ut i bushen till åleby. gjorde oss iordning och så.. och sen stack vi, mötte upp sofi utanför och ja, resten var inte så viktigt.. inte föregående heller kanske, men.. aja! det var kul, så oplanerat som det bara kunde bli, men lyckat ändå..


just nu vet jag inte vad jag ska göra, vet inte om jag har nån större lust till att sova heller.. är trött som bara den, men sängen jag har erbjudits är inte den mjukaste(av två världar?).. ett litet internt skämt som joline brukar laga till, den gamla haggan! antagligen vill jag inte heller sova för att det är skola imorn, och det är någonting som varken jag eller migsjälv orkar.. ge mig turkiet, födelsedag, malta och sommarlov nu! fast heöst inte skolavslutning då.. hur nu det ska gå ihop.. nej, nu börjar det bli allt för tramsigt så.. solong!

Lägger upp lite bilder på stina.. mest för att att hon är söt och ännu mer i brist på sysselsättning (:
 

  1.                                2.                          3.
 4.                                5.                           6.

1. saga o stinis häromdagen
2. saga och stina för nån vecka sen.
3. stina poserar, nspiration antikens grekland eller något liknande.
4. stina på väg mot ett bekvämare liv
5. en aning bortkommen pappa och stina
6. stina.. ja, bara stina.


nu vet man ju inte så mycket om dom

stina sitter bredvid mig och slår på tangentbordet.. hon är så söt, ser ungefär ut som en tandlös toker (: stina kom hit typ kvart över åtta imorse och ska vara kvar till halv fem. mysigt. hon börjar bli uttråkad nu så ska ta oss en promenad till farmor..


now when it's raining more then ever..

tråkigt, är uttråkad som en pappkartong.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. pappa och jag har vart ute och åkt bil lite, hade llika tråkigt båda två.. skjutsade pontus till adam och jag passade på att springa in och kolla om sandra var hemma, det var hon ej..  idag har hela tjocka släkten vart här och firat pontus.. mycket folk, men tjänade mig iaf fyra hundra kronor (= dom tyckte att jag skulle ha ''fickpengar'' när jag skulle till byn.. som jag inte ens ska, men jag sa inte nej : )   funderar på att ringa till joline och kolla om vi ska umgås nånting kanske... får väl se vad tiden utvisar.. hatar att ha tråkigt, vill verkligen göra någonting..

pappa är lett på mig också för att jag inte vill gå i kd.. kom inte ens in, vad jag fattade.. jävligt konstig lapp tyckte jag. han tycker att jag ska passa på att komma härifrån när jag får chansen.. men jag vill gå op med joline och sofi, så är det bara (:  jaja.. ska avsluta... slut!


sometimes i feel i got to run away..



idag fyller pontus år... 13!  usch, tycker han ska va liten och rund som han var för typ.. tio år sen.  haha, fan va länge sen det låter, tio år. börjar väl bli gammal antar jag.  haft nationella idag, sista saker där var skitsvårt, tyckte jag iaf. men det går nog bra. sen har jag inte gjort så mycket mera, vart hos joline och hämtat grejer.. och städat hela halva huset.. ska väl snart  åka och handla och laga mat tror jag, är så himla hungrig.    vet inte om joline kommer hit sen, hon sa att hon ville äta med oss ikväll men sen stack hon till karlstad för att spela guitarhero.. och det kan ju ta ett tag. vi får se, annars finns det väl ganska mycket att se på tv ikväll. aja, får se vad kvällen blir för något spännande.


det är tanken som räknas ändå

är extremt trött.. skulle helst bara sova, men nej. kommer bara vakna inatt och inte kunna somna om.. inge vidare roligt det heller.  idag tog vi spexkort, allting gick fort.. och det blev bra.. hoppas jag. blev lite kaos i klassen.. men aja.. nu är det gjort iaf. var till annsofie sista timmen.. pratade om allting och inget, var riktigt gött faktiskt. 

har precis varit ute och gått med sandra, var skönt att träffa henne igen och höra lite om vad som händer med henne (:   vet inte vad jag ska göra nu, titta på tv eller nått.. solong

tack för virvlarna i håret

känns helt konstigt att det redan är onsdag.. allting går så fort, men det är väl skänt det också, då kommer vi till turkiet fortare. har aldrig längtat efter något så mycket som jag längtat efter det. men det går väl fort hoppas jag (=

idag har joline och jag burit en bänk mellan idrottshallen och skolan, varit till domus och köpt blommor och raggat blomkrukor på lärarrummet. sen har vi bråkat med tomas för att han är livrädd för berörning, ungefär iaf.. mest bråkade vi för att joline tog hans gröna sak som han hade tagit från andreas.. som andreas hade fått i sin kalleanka tidning och för att tomas ligger sked.   vi har också packat och letat efter massa saker till kortet imorn. fixat klart allting nu iaf, så det blir väl bra förmodligen (:  sen har vi ätit pizza och lakritspuck.. tog en liten spontanpromenad och pratade om livets mening.. satte oss och gungade vid södra ett tag innan vi gick hem..
nu ligger jag ensam i mitt tomma hus som vanligt.. och som vanligt lika less på att vara ensam, men det finns väl folk som har det värre.. så ska väl inte klaga. nej, nu ska jag kolla på scrubs innan jag somnar.. solong!

RSS 2.0