And your shoes are untied but that's what I love best

Godmorgon!  Jag är oerhört rastlös,har ingen aning om vad jag ska hitta på. Efter att ha spenderat hela gårdagen liggande känner jag att jag verkligen vill göra någonting. Vad som helst, bara jag slipper sitta hemma ensam. Om nån vill hänga, kan ni väl höra av er. OK?  Hmm, bestämde mig förut för att jag inte skulle ligga längre än till ett, får väl se om jag orkar hålla det. Tänkte ta mig en promenad. Har inte rört på mig på sjukt länge. Och styrkankortet jag fick har jag inte ens aktiverat, pappa är sååå stolt!  Det får bli ändring när skolan börjar. Är vädigt sugen på att sola, skulle va gött att lägga sig en halvtimme i ett varmt solarium. Men vi år se hur det blir med den saken.     Självklart när jag skulle lägga in bilderna från kameran igår så hade jag fått rätt sladd, jämt lit lett.   Jaja, ska nog ta den där promenaden nu. Ha en bra dag!

SOLONG!

You're to cheap to pretend.

Det har varit knapert med bloggadet under lovet. Men jag har haft fullt upp (:  I fredags åkte Sofi, Amanda, Vendela och jag till sörby och kollade film med Jocke, Gusten, Johan och Jonas. The Ruins hette den och den var så bra att jag somnade. Handlade om några som var fast uppe på ett gammalt tempel tillsammans med några köttätande växter.  Jag tror dom dog allihopa tillslut. På lördagen åkte vi plus Sandra till Karlstad, shoppade oså hela dagen, sa hejdå till Vend och for hemmåt igen. Den kvällen spenderades också i Sörby. Spelade Tv-spel och lite sånt. Idag har jag legat ensam hemma hos mormor och sjukat, inte alls kul.   Nu grämer jag mig för att sova ensam. Har bara sovit ensam i min säng en gång det här lovet. Var ju hos Vendela först och sen har Vendela, Amanda och Sofi så gott som bott här. Vilket har varit jättemysigt. Vill helst ringa till någon av er och be er komma hit, men jag ska klara av det här ensam!  Nu ska jag äntligen lägga in alla bilder från kameran på datorn, har inte haft någon sladd förut. Kanske kommer någon sammanfattning av december i bilder, om jag orkar (;   PUSS!

SOLONG!


It will give you a lift.

God morgon! Amanda och Vendela ligger fortfarande och sover i min säng. Orkade inte ligga kvar, det var så jävla trångt.  Gårdagen var kul! Vi började hemma hos Oliva i Sunnemo, sjöng Lips och lite sånt. Sedan bar det av in till Hagfors, Hade tänkt prova att gå in på folkan, men insåg när jag kom dit att medelåldern var fyrtio så jag struntade i det. Alla andra gick in och jag spenderade kvällen med Johan. Åkte runt och skjutsade folk oså. Tack för kvällen allihop!  Idag vet jag inte vad det blir, det märks. Ha en bra dag! 



SOLONG!


If this is called living, don't count me in.

Snart är julen över (;   känns gött, då är sommaren närmare. Igår kväll kom Vendela hit och räddade min julafton, vi skulle ta oss en promenad men hamnade hemma hos henns farmor och farfar, det var jättemysigt (;  Ikväll ska vi och några andra ut och kalasa. Sunnemo blev det nog tror jag (;   Ha en bra kväll (:  PUSS

SOLONG!


Turn into a deeper blue.

''God jävla jul'' Idag ska jag inte klaga och tracka ner på underbara julafton. Tillochmed jag fick ett sting av julkänsla när jag vaknade och såg att gud gett oss ytterst lite snö på den stora dagen. Igår tillgringade jag kvällen i Åleby, spelade buzz och fick julklappar med familjen. Fick ett halsband, örhängen, pyjamasbraller och en tröja.  Imorse kom pappa upp och väckte mig och skrek '' Vafan ska du sova bort hela julafton, klockan är halvett!!'' och jag flyger up ur sängen. Kul skämt pappa, jättekul. Klockan var då bara halv tio. Nu på morgonen har jag fått lite julklappar av min käre far. Närmare bestämt, NY yankees mjukisbyxor och tröja, styrkan kort och plånbokkalender. Allt som jag önskade mig, så nu vet jag inte riktig vad jag skulle kunna få som skulle slå det (;   Nej, nu ska jag hoppa i duschen. ska åka om bara en timme och har knappt vaknat. Ha en bra dag!

SOLONG!

I've see sunny days that i thought would never end.

Gårdagens kväll spenderade jag hemma med två filmer. Försoning och Chocolat. Försoning trodde jag skulle vara en riktig snyftare, men det var den inte. Den var bara invecklad och konstig. Chocolat har jag sett tusen gånger minst, och den är alltid lika bra. När filmerna var slut, satt jag med datorn i knät och det började låta väldigt konstig från undervåningen. Jag tänkte inte så mycket på det, mitt hus brukar ju låta konstigt.  Men så låter det precis som om någon går där nere, och jag är ju ensam hemma.. Så jag ringer Joline och pratar med henne medan jag går ner och kollar läget, ingen där. Så vi la på och jag satte mig i min säng med bena i kors och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Rädd var jag fortfarande så jag kunde inte släcka lampan och gå och lägga mig. Sa jag satt bara där. Och så börjar det låta igen. Väldigt, väldigt konstigt. som fotsteg och som viskningar. Jag var helt säker på att någon var där. så jag börjar storgrina, och tänkte att nu ska jag dö. Hade inga pengar på mobilen så jag kunde inte ringa till någon. Skickade sms till Albin att han skulle ringa, men det gjorde han inte. Så skickade ett till '' Jag kanske dör om inte du ringer mig nu'' och då ringde han. Pratade med honom ett tag och lugnade ner mig, tänkte gå ner och kolla igen.. men vågade inte. Så tänkte bara gå och lägga mig och hoppas på det bästa, men det tyckte inte Albin var en sån bra ide. Så han och Tony kom hit och kollade, men ingen var här. Vågade ändå inte sova hemma så han skjutsade mig till mormor.  Hahaha, jävligt pinsamt.. Jag brukar inte bli rädd sådär, mitt hus är ju konstigt.  Nu ska jag duscha och fixa iordning mig. Ikväll ska jag till Åleby för uppesittarkväll (:    Ha en bra dag!

SOLONG!

En gång till och lite till.

Hallå i lådan!
Helgen har varit perfekt. På freg åkte jag ner till Karlstad för att hälsa på Vendela. Vi bara vara hemma hos hemme på kvällen och snackade skit. Sen tog vi oss en promenad in till stan och tog halvett bussen hem. Ganska rolig bussresan, var nära på att få en spya i nacken. Men som tur var så blev det inte så. På lördagen jobbade Vendela så jag gjorde stan. delvis med pappa och Jennie och delvis själv. Jag tog sedan bussen hem till Vendela. När jag kom dit åkte jag och Martin till IKEA och sympatiåt kladdkaka. Sen hämtade vi Vendela på jobbet och åkte hem. Senare på kvällen kollade vi film med Vendelas polare Sebastian och Anton. Igår kom pappa och hämtade mig på morgonen och vi åkte hem. Amanda kom hem till mig, vi städade och handlade.  På kvällen kom Emma, Joline,Sofi, Sara, Josse, Ida och Jossi. Vi käkade och snackade skit. Tack för kvällen, den var kul. Amanda Emma och Sofi sov över, men Sofi försvann under natten.  Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar, ska snart äta fiskbullar :D  Ha en bra dag!

SOLONG!

Don't judge me like you judge everyone else.

Amanda har precis återvänt till sitt Gustava och jag ska alldeles snart lägga mig bland mina nytvättade täcken och sova riktigt jävla gott. För imorn, är det sista dan och jag åker till Vendela och stannar tills på söndag!  Gonatt!



SOLONG!


Waiting for you is one long sleepless night.

Ah buh buh buh buh Ah buh buh buh buh Na na na na Ya ya.  Ungefär så låter tonerna som just nu strömmar ur min mun. Sitter hemma i min säng väntar på att orken skakomma tillbaka. Började städa nyss, men sen började jag sjunga, upptäckte att jag inte kunde texten, kollade den på internet och fastnade.  Lätt hänt!  På tal om det. Jag fick MVG på provet om Socialtjänstlagen. Jag är så stolt.



SOLONG!

I'll behave like you wish.

DONE! Äntligen är novellhelvetet klar. Och jag kan sova och drömma om min Benjamin som jag på något sätt lyckats förälska mig i under den tid jag skrivit om honom. Det är konstigt det där!  Haha, övertrött är jag också så det är nog alldeles perfekt att gå till sängs nu och förbereda sig för årets sista riktiga skoldag. GONATT!

SOLONG!

If i was a man I would be president.

Sitter och försöker göra klar min novell, vilket inte går alls bra. Tror det får bli en paus snart och ett besök hos mormor och morfar. Måste försöka fixa åttio kronor tills imorgon så jag kan åka till styrkan. Vi får se hur det går. Idag började vi ett, skulle på allergiföreläsning. Men den var så tråkig att jag och Joline gick och käkade pizza ist. Sen dess har jag suttit här i min säng med datorn i knät och knåpat på min novell. Den måste bli klar idag och just nu känns det hopplöst. Det är väl bäst jag fortsätter. Ha det bra!

SOLONG!

That's how easy love can be.

Huvudvärk. Jag orkar inte vara vaken längre tror jag, fast jag egentligen skulle behöva. Vore skönt om novellen blev ganska så klar idag så kan jag bara skriva rätt den lite imorn. Men jag tror inte det blir så. Kudden är verkligen lockande just nu. Glömde förresten bort att berätta att jag varit hos optikern idag, och ÄNTLIGEN ska jag få glasögon. Jag har väntat å den här dagen hela mitt liv och nu har den kommit. Så har med mig glasögon hem som jag ska välja mellan, fast tror jag ska ta mig en tur tillbaka till Domus och kolla igenom utbudet igen. Jag har alltid haft svårt att bestämma mig (:   Nej, nu ska jag försöka skriva i en kvart till iaf. GONATT.


Deborah Harry.

When I had you to myself, I didn't want you around.
SOLONG!

As easy as one, two, three.

Hejhallå!  Hur e läget? 
Igår umgicks jag med Amanda. Startade dagen med Styrkan, fortsatte med varsin halvtimme i solarium och kyckling på Värmullen. Kvällen avslutades med att åka bil med Robin i ett par timmar. Besökte Råda, Ekshärad och Gustava där vi kollade på fina hus och sådant roligt. Blev dock åksjuk och somnade litegrann, men jag tror inte annan än jag led för det.  Jag åkte sedan hem och somnade med detsamma.  Idag har jag hunnit med att vara oerhört förbannad på M för att han är så jävla störd i hela huvet, kollat på innebandy, gått rundvandring med Nationella rådet, blivit beundrad för att ''du kan ju allting'', pluggat och tränat med Amanda, käkat fläskpannkaka och städat. Jag är så himla duktig. Nu ska jag skriva min novell som jag inte ens börjat på. Piss. Funderar seriöst på att ta nån jag skrivit förut och lämna in. Men mina ögon är nog alldeles för blå för det, kanske? Just nu lyssnar på på Michael Jacksson, Don't stop until you get enough för att vara precis. Det är så bra att jag nästan blir lite pilsk.  Nej, jag måste börja med den nu. Ha de bra!

SOLONG!

Faster then a million dollar.

Reklam igen. Vet inte ens varför jag plågar mig med att vara vaken. Är trött ju och har dessutom sett filmen fem eller sex gånger innan. Har precis tvingat i mig en banan, ska lära mig att äta det innan nyår hade jag tänkt, det ser så jävla gott ut. På jul iår ska jag även lära mig att äta sill. Förra året var det lax och året innan det tvingade jag i mig janssons men lyckades aldrig fatta tycke för det.  Intressant?    Idag gjorde Gunnar min dag. Jag mötte honom när jag skulle gå hem till kusinerna förut. Och vi hälsade på varandra och han stannade, så det gjorde jag också. Brukar inte stanna och prata med honom längre. Men han lägger iaf en hand på min axel och säger. Ha en bra söndag, trevlig vecka.. Lägger av världens leende och går.   Han är för go.   Nej, nu börjar det igen. GONATT

SOLONG!

He's giving it his best try.

Pluggorken försvann för länge sen. Får köra husmorsknep ist. Sova med böckerna under kudden och plugga med mössa och ha mössan på mig när jag skriver provet.  Har legat i soffan hela jävla eftermiddan, vill verkligen ut och gå.. men min fot krånglar som vanligt.. Får se om jag lyckas bestämma mig för att strunta i foten och gå ut ändå.  Tänka gå och köpa morötter eftersom jag helt plötsligt fick ett akutsug efter det.  Min hunger kanske har börjat fungera igen?  Ikväll blir det wallander. PUSS



SOLONG!


For me to know and for you to find out.

Det känns som om klockan är natt nu, men tyvärr så är den inte det. Vill bara sova.  Jag har ingen aning om vad det är för fel på mig, jag orkar inte äta. Jag som alltid varit den som ätit mest, dygnet runt. Jag är ju förfan kungen av nattmackorna. Men nej, tror min kropp har bestämt sig för att självsvälta sig. Vi får se hur det går med det där.   Kom precis på att vi har prov imorgon så måste nog börja plugga på det nu, känner mig helt vilse på ämnet. Så det är vad det bli nu, musik och SOL-plugg.   Ha en fortsatt bra dag!

SOLONG!


The moments that never came true.

Gomorron!   Jag har precis käkat frukost bestående av chips och mineralvatten.  Idag ska jag på tioårskalas hos Edvin. Hafdfe tänkt promera dit så jag antar att jag måste börja göra mig iordning snart om jag ska hinna.   Igår var Amanda och Sofi här. Vi satt och snackade och åt godis. När Sofi åkte hem ringde Gusten och frågade om vi inte kunde komma till gärdet, så det gjorde vi. Stannade inte alls länge för Amanda skulle hem till Gustava. Men det var kul.   Nu ska jag duscha, ha en bra dag!   

SOLONG!


Before I forget.

Natten tills idag var det alltså lussevaka som gällde. Hade riktigt jävla kul måste jag säga. Även om massa konstigt folk kom och gick hela tiden så var det roligt. Jag var faktisk en av tre som inte sov en enda sekund den natten, det måste ju förklara en del.  Jag har bara lyckats sova en och en halvtimme idag på dan, men känner mig inte alls trött, har bara ont i hela kroppen. Så jag tror att sängen ska besökas mycket snart.    Imorn ska jag hänga med Amanda.   Gonatt!

SOLONG!


And i can not feel love.

Godmorgon!  Precis vaknat efter några timmars sömn. När jag kom hem hade  pannan stannat så det var ännu kallare än vad det brukar och kylskåpet var ekotomt.  Jag tror jag måste ta mig en sväng till nöjes om jag ska överleva dagen utan att svälta ihjäl.  Om natten och vakan berättar jag sen, väntar på bilderna (:   Ha en bra dag!


SOLONG!


You're always gonna walk away from me.

Hjärtat slår hårdare och hårdare. Varje känsla förstärks, mitt leende blir till skratt, ett nederlag till gråt och min nervositet till frossa. Jag hatar dig för att jag saknar dig så mycket.


Well, it's the only life we know.


bara för att hon är den snyggaste jag vet.

And Sid was not that vicious, he killed his little mistress.
Oh yeah, oh yeah.
And Johnny is not that rotten, in case you have forgotten.

Ovan är låten jag sjungit största delen av kvällen och jag kommer förmodligen göra det tills jag somnar. Riot heter den, med The Sounds.  Idag skulle vi fotas, mina kusiner och jag. Kaos. Det tog en timme tills vi hade fått en bild där alla tittade i kameran, Visserligen var majoriteten av barnen söndergråtna och snoriga, men det fick duga.  När jag kom hem började jag städa lite, men orkade inte speciellt länge.  Min älskade bror har tagit över tv:n så det blir inge Grey's ikväll. ska försöka sova tidigt ist (:    Ha de bra! 

SOLONG! 

08.18

Gomorron!  Jag har förmodligen aldrig tidigare sovit så skönt som jag gjortn natten som varit.  Sitter och väntar på att Amanda ska komma hit o hämta mig, vi ska till strykan.  Efter plugget idag ska jag och alla mina barn fotas, låter det inte kul så säg? Ironi.  Ha en bra dag!

SOLONG!

Någon som jag inte kan sluta titta på.

Halvtittar just på DH. Provar nya brillorna jag lånat hem, får se om huvet blir bättre. Dom är grymt smutsiga bara och jag orkar inte göra rent dom. Har varit på möte med utvecklingsgruppen idag, jävligt drygt. hade sån jävla huvudvärk att jag kanppt minns vad dom sa. Det var ju lite halvpinsamt när dom bärjade fråga mig saker och jag inte ens visste vad vi pratade om. Men jag var smidig som vanligt.  Efter plugget var , som jag sagt tidigare, hos optikern. Tydligen har jag ett tierdeye. Alltså ett öga som inte riktigt hänger med XD ''Har någon nånsin påpekat att ja.. ditt öga sticker iväg lite?''. Nu sitter jag alltså med världens fulaste glasögon på näsan och ska ha dom i en vecka.  Vi får väl se hur länge jag står ut.  

Kvällen har kag spenderat i Åleby hos en pussugen Stina. Massa mys blev det, hon tycker så mycket om mig (; Och jag henne förståss. Nu ska jag packa inför morgondagen. Gonatt!

SOLONG!

Stackars hon som har det bra.

Sitter i skolan. Har egentligen slutat men väntar på Amanda ska bli klar. Hon ska nämligen med mig till optikern. Sen ska vi till banken, fixa present till kusin, Amanda ska klippa sig och sen ska vi till styrkan. Vi får väl se hur det går med den sistnämda. Femti spänn på att jag backar ur. LÄTT!  Nej, nu ska jag hämta mina saker och sätta mig vid skåpen och glo på folk. Ha en bra dag! -

Kom och utmana mig inatt.

Läste på Vendelas blogg nyss om Twilight.  Jag kan verkligen inte släppa den filmen. Varje gång jag blir påmind om den eller tänker på den får jag liksom ont i bröstet. Det komiska med det hela är att precis innan jag såg den så satt Joline och jag och snackade skit om den. Om att folk som läst boken och redan sett filmen var helt konstiga som höll på att töntade sig om att den var så himla bra '' JAG ÄLSKAR EDWARD'' typ.. Den kan ju ändå inte vara så bra, right?  Men som sagt, det är flera veckor sen jag såg den och jag kan fortfarande inte sluta tänka på den, vilja vara med i den och sluta vara kär i vampyrjäveln.   Har ni inte sett den, se den nu! 



SOLONG!


Det tar på mina nerver.

Gokväll! Har äntligen tagit plats i soffan. Jag luktar svett och solarium, är hungrig och vill helst bara sova.  Förutom skolan så har jag idag besökt sjukan. Fick sitta och vänta i en timme innan jag äntligen fick komma in till läkaren. Han konstaterade iaf vad som var fel med mig och sen fick jag gå hem. Sen åkte pappa och jag till optikern och apoteket.. Nu ska ja banne mig inte ha ont i huvudet längre. Sen kom Amanda hit, vi gick till Sättragården och solade varsin halvtimme. Grymt gött faktiskt. Sen gick vi till mormor och hämtade min klänning som hon sytt om åt mig och sen hit för att plugga (:  
Nu ska jag titta på Boston Tea Party och sen blir det dags att sova.  Gonatt!




SOLONG!

I need you, more than anything darling.

Trodde att förra inlägget skulle vara det första och sista idag, men icke. Kände att jag behövde ett till (:   Hela jag är lycklig! Det var väldigt länge sen jag kände såhär!  Jag känner mig nervös o har fjärilar i magen. Och det värsta av allt.. Jag kan inte komma på en rimlig anledning till denna känslovåg. Jag kan inte sitta still även om jag är sjukt trött. Sov inte alls bra inatt, min källare är varm (;  Men inatt får jag sova i min egna säng, ensam dock.. men jag är väl ganska van i guess.  VAD ÄR FELET?   jag känner mig till och med glad över att jag ska till skolan imorn. För jag och Emma ska äta pepparkaksdeg efteråt. Jag tror iaf det.  Nu äter jag farmors hembakade bröd och sjunger ''Shout at devil''.   Hm, vad kan jag mera skriva då? Jag vet inte.  Wallander börjar snart så jag ska väl avsluta detta onödiga inlägg. Puss!


Av en slump och utan direkt anledning gav den här bilden mig nyss dagens längsta skratt XD

SOLONG!


En mot en, tills morgonen kommer.

Väntar på att Erik och Mackan ska börja, det var himla länge sen jag såg det. Idag har jag hängt lite med Joline. Kollade på ''Dead Mary'' som var kasskasskass. Helgen har gått grymt fort, men har samtidigt varit väldigt kul. Nej, nu ska jag skynda mig att duscha. Gonatt sålänge.


Jag saknar Malta!

SOLONG!

Men lämna mig inte bunden.

Amanda, Sofi och Elinor ligger i mitt rum och sover.  Själv spenderade jag natten i källaren (; Gårdagen var rolig, många skratt blev det. Vi började med att äta sjukt mycke frukt, jävligt gott var det. Men sen övergick vi till chips och spel spelande. Spelade Juliaspelet och min hemliga beundrare var Marius,  han är söt.  Nu hller jag på att svälta ihjäl. Ha en bra dag!

Allt annat är ett misslyckande.

Det blir inte mycket bloggande längre. Jag har varken ork eller tid känns det som. Men nu hade jag tänkt slänga iväg ett litet inlägg innan jag somnar. Ska nämligen upp imorn och mitt huvud klara inte många minuter till i vaket tillstånd. Idag struntade jag och Amanda i sista lektionen och gick till sjukan. Skulle kolla om det var nått fel på mitt huvud. Men tyvärr så var mitt fall inte så akut så jag kunde inte bara komma dit och tro att jag skulle få hjälp bara för att jag hade lite ont i huvudet. HALLÅ, du kan väl förfan inte veta hur ont jag har? Och HALLÅ, dra balla i grus kärringjävel. Nog om det, vi gick sen till telehuset och fikade lussebullar och kaffe. VIlket var välbehövt. Sen gick vi och kollade på lite kläder och jag köpte mig en klänning (:   Ikväll har jag umgåtts med Albin. Vi gick från mig hem till honom, jag höll på att dra mig i varannan minut ungefär, så jag har sträckt mig i låret. När vi kom till honom tog vi bilen till valhall där jag köpte mig kaffe och vi kollade på en period hockey. Sen åkte vi till Nöjes och skulle köpa godis. Då står det på dörren att kortläsaren inte funkar så vi går till Nordea, men där funkar inte bankomaten så vi fick gå hela vägen till swedbank. Stannade och pratade med nåra Albin kände där innan vi gick tillbaka till nöjes. När jag ska gå ur bilen utanför mig så trampar jag givetvis snett och halkar och blir liggandes på vägen, tror jag bröt armen XD Nu var iaf vinterns första vurpa avklarar, vilket känns gött.. den är alltod värst.

Imorn ska jag bege mig till Karlstad med farmor och farfar, det blir ikea och bervik en snabbis innan vi måste åka hem igen för att farmor och farfar ska se på golf på tv:n Jippie. På kvällen kommer det några brudar hem till mig, jag ser väldigt mycket fram emot det ska ni  veta :D    

Nej, nu ska jag duscha och borsta gaddarna innan det är dags att sova. Gonatt sötmunkar!

SOLONG!

I love you more than beeing seventeen.

Sitter och väntar på att brothers and sisters ska börja. Är oerhört trött, som vanligt.  Idag har jag varit i Åleby med Farmor. Hälsade på Stina, Idah och Petter och var i Jessicas lägenhet och hämtade lite väskor som jag skulle få. Sen har jag bara varit hemma.  Vet inte vad det är för fel på mig. Jag har haft huvudvärk i mer än en vecka, det typ trycker som spänningshuvudvärk. Jag mår illa, pissar och dricker hela tiden. Plus att jag känner mig konstant hungrig, fast när jag ska äta så vill jag bara spy. Ja, farmor misstänker järnbrist. Själv tror jag att det bara är nått jag inbillar mig. Jaja, det löser dig nog hoppas jag, men jag tänker inte gå till sjukan iaf. Hmm, jag vill bara sova. Men jag har börjat snarka och det gör så himla ont när jag vaknar. Alla dessa problem. GONATT!

SOLONG!

Vi har aldrig förut varit så nära.

Sitter just nu och väntar på att Färjan ska börja tillbaka. Idag hade vi förflyttningsteknik i tre timmar. Det var inte alls kul, fast henrik var rätt så söt iofs (=  Annars har dagen varit ganska tom på innehåll. Har lagat mat och lite sånt. Är oerhört trött, blir gött med kort dag imorn.    Nej, nu tror jag att det börjar faktiskt. Gonatt! 

SOLONG!

RSS 2.0