Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.


Jag saknar sommaren 2008!

Dom sista veckorna på Asplund. Jag saknar känslan av att sommarlovet var nära. Att skolka bara för att kunna sitta ute i solen och försöka glömma att vi skulle skiljas åt. Att halsa gin o tonic på burk för att samla mod inför det första doppet. Sjunga nationalsången påväg hem mitt i natten. Hänga upp innebandymål där dom absolut inte hör hemma.  Sitta i skogen hela natten, kedjeröka och lyssna på LW. Jag saknar vmfesten på flyget till Turkiet och applåderna när vi landade. Spela stensaxpåse och vinna fem cigarettpaket som jag aldrig fick. Att sova mitt på dan och dansa på nätterna. Jag saknar att vara kär och göra dumma saker. Malta o alla människor jag träffade. Jag saknar drömmarna vi målade upp om hur vi skulle spendera resten av sommaren. Det som aldrig blev av. Nattdoppen och kvällspromenaderna. Klipporna med Madde i Fjällbacka. Nätterna vi var vakna och dagarna vi sov. Jag saknar ångesten över att börja gymnastiet, över att bli stor.      

Jag har svårt att tro att sommaren 2009, att året 2009, kommer bli lika jävla underbart som 2008 var. Men vi ska försöka, right?!

SOLONG!


Och blickar ut över stadens alla ljus.

idag har Saga Johansson varit i Branäs.  Och det var sista sången jag stod på ett par slalomskidor, det är helt klart säkert. För det första, menstider.. och för det andra så ramlade jag och satte mig gränsle över en orange jävla pinne första åket.. och för det tredje så var det fucking brant överallt så jag vågade inte åka.. och för det fjärde så var det kallt .. och för det femte så var jag förbannad, storgrina typ sju gånger och som sagt, pms..och Albin fick ut för allt. Jag skrek att jag hatade honom, att han skulle åka ifrån mig för att jag ville inte va med honom, att han skulle hålla käften, att han skulle låta mig va.. men ändå åkte han medmig så gott som hela dagen. Tills jag gav upp vill säga. Dock sa han till mig sen när jag hade åkt klart att han faktiskt inte ville åka skidor med mig någon mer gång, kanske om jag lär mig att inte va så himla feg. Det mest misslyckade var nog att jag fick en sån chock över hur dålig jag var.  Jag var väl inte direkt duktig när jag åkte sist för fem år sen, men jag tyckte det var kul och va inte så jävla feg som jag var idag..   Haha, jag kommer iaf aldrig åka igen. Ska ge bort mina skidor till Pontus så han får åka sönder dom.   NU hade jag tänkt att fixa lite käk osen blire tvkväll.. Grey''s eller summer? har liksom fastnat för båda (;  PUSS

SOLONG!

Vi hade samma strävan, samma mål.

Vaknade i morse med någonting som kändes som en baksmälla. Vilket är ganska omöjligt.. efter som det enda jagdrack igår var vatten och energidryck. Dock fick jag mig en rejäl smäll i huvudet, kan bero på det.  Det blev alltså fest igår ändå.. Sandra frågade om jag ville följa med och jag kände att det skulle vara gött att komma ut o träffa lite folk, så jag hängde på. Var först hemma hos Ida och sedan åkte vi vidare mot Ekshärad där det var 18årsfest för Mathilda och Johanna. Tilol en början var det ganska segt, det kom inte så mycket folk o så. Satt mest i nykterhörnet med Hanna o Meta och spanade. Men sen började det komma massa folk och jag fick dansa, då blev det jävligt kul. Slutet på kvällen var ju dock inte lika lyckat, men som tur var så fick jag hjälp av Sandra o Robin. Tack!  Vet fan inte vad jag hade gjort om jag hade varit själv.  Kom hem runt fyra och har knappt orkat sova nått inatt, har haft ont i hela jävla kroppen.. Så nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig framför tv:n och hoppas på att jag lyckas somna.  Ni får ha en bra dag. Och tack så mycket för igår, det var kul!   

SOLONG


Man gör som alla andra och försöker att bli van.

Godmorgon.  Jag är dålig på att uppdatera som vanligt, men tro mig..   ni har inte missat någonting (: 
Igår var jag ute och käkade med Amanda, Sofi, Maria, Moa, Emma, Elinore och Erika. När vi käkat fick vi efter många om och men skjuts hem till Elinore där vi tittade på The Stranger..  den va asbra :D   Fast jag sov med lampan tänd efteråt, den va lite småkuslig..   Idag ska jag hänga med Albin tror jag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Är sugen på att gå ut o träffa lite folk, men så verkar det inte bli.    NI får iaf ha en bra dag. PUSS

SOLONG!


Så vuxen i din hand.

Egentligen har jag kagt upp flera unlägg sen jag skrev sist,  men av någon konstig anledning har dom inte blivit publicerade. det kvittar väl egentligen, det enda viktiga jag hade skrivit var nog att jag beklagade mig över att Amanda rådissade och töntförklarade mig när jag tyckte att vi skulle dra uhoplite tjejer på lovet och typ grilla korv och åka pulka. Hon gillade inte den iden, och jag har ingen aning om varför. Så om någon är på så är det baraatt säga till. Riktar mig främst till Emma Östlund, eftersom hon är det enda som läser mig blogg.. Nog om detta. Jag är ledig idag och imorn efteratt ha jobbar lördag kväll och halvåtta igår morse tills halvnio på kvällen. Nej det var inte så himla jätte roligt.  Så på min första lediga dag ska jag, det är hemskt att säga men.. frosta ur frysen. Jag är så lett på mig själv ska ni veta. Jag har börjat undra om jag inte är en mindre upplaga av en 40+are. När jag var ledig i fredags så städade jag huset, och idag ska jag städa toaletten, frosta ur frysen och laga mat. Jaja, minn ungdom kanske kommer när jag är fyrtio. Det märks. Nej, nu ska jag göra nått vettigt.   Haregött!


SOLONG!

So, why don't you agree with me?

Gokväll! 

Internet har under helgen lyst med sin frånvaro. Och faktiskt så har jag inte saknat det.  Fredagen spenderade jag ensam i Karlstad city. Handlade lite oså i väntan på att Vendela skulle sluta skolan. På kvällen hjälpte jag henne att flytta och sen åkte vi in till stan och käka på BK vid elva. Lyckades missa bussen hem,  men som tur var kunde Martin hämta oss. På lördagen fortsatte vi att flytta tills jag tog ett-bussen hem. Kvällen spenderade jag och många andra hemma hos Karro och sedan bar det vidare till byn.  Lyckad kväll måste jag säga, trots alla oanade händelser.  Idag har jag umgåtts med Johan och hängt hemma hos farmor och farfar.

Hade snart tänkt krypa till kojs, börjar tolv imorn och jobbar ända tills söndag. Minus fredag som tur är. 
Så ni får ha det så bra, tills vi hörs igen!

SOLONG!

I'm not gonna spend my life being a colour.

Tydligen blev det en del missförstånd när jag skrev att jag skulle flytta.   Pappa har länge viljat sälja huset, men inte gjort det för att jag har sagt nej.   Men för några månader sen så sa jag till pappa att vi kunde sälja huset.. så nu har vi pratat mer och mer på att göra det. Det blir troligen så, men ingenting är ju 100% klart. Men jag blir ju iaf kvar i Hagfors så jag kan gå klart skolan. O vart pappa o lillebror tar vägen har jag ingen aning, det märks.  

Sitter just nu i Kil i ett svart rum med en tonårsgrinig lillebror brevid. Attans, hoppas inte jag var så där när jag skulle fylla 14. Jag ber om ursäkt isåfall. Imorn ska jag in till Karlstad hade jag tänkt. Osen får jag se om jag far hemåt eller stannar hos Vendela en natt, det lutar åt hemfärd just nu iaf känner jag.    Men nu ska jag sova.   PUSS


SOLONG! 

I dare you to stay.

Min dator fungerar som sagt inte och nu kom äntligen min pappa hem från schweizland så jag kunde låna hans (:
Så vad har hänt sen sist?  Sandra o jag raggade upp några killar från filipstad som vi skulle ha med oss till folkan. Men när vi kom dit var majoriteten av besökarna 30+ så vi försökte inte ens komma in. Jag har sett systrar i jeans 2 två gånger,  jag har jobbat och jag har varit i peran o snosat med hästar.. fick dock allergichock typ, men det hör inte hit.  Imorn jobbar jag halvdag sen drar jag till Kil.. Får väl se om jag får tillgång till internet där. Nej, nu ska jag fortsätta packa ner massa saker. håller på att samla ihop alla grejer som är mina och grejer som jag ska ha.. om vi flyttar. OM.     Nå, ha en bra kväll!   PUSS

o tjejer, jag saknar er.

SOLONG!


RSS 2.0