Just follow me for a second.

Gokväll mina damer o herrar. Precis kommit ur duschen och hade tänkt börja med pluggandet, men insåg att det alldeles strax är den rätte för Rosing på tvn. Kändes lite mera kul. Får väl plugga i reklam antar jag, eller gå upp tidigt imorn ist för sovmorgon?  Hmm, for me to know and for you to find out säger jag till det.. och Gonatt!

SOLONG!


I would never lie to myself.

Hemma vid och tänkte plugga, fick dock ett bättre erbjudande som, vad jag förstod, innehöll kaffe. Hmm, lite svårt att välja där, får nog ta plugget ikväll.. Det löser sig.  Hade ingen engelska idag, ingen aning om varför.. men Elisabeth kom iaf inte.. Drog ut på stan med Joline som handlade lite saker och skulle posta en Harryboy till Fredrik i Halmstad. Mja, sen blere mana. Nu ska jag ta med mina ben på en promenad hem till freddemus. Ha en bra dag!  

SOLONG!


I'm not old and tired

Sitter och lyssnar på The Sounds, sjunger och längtar som fan till P&L. Verkar bara bli jag och Emma, men vafan.. jag ska se Lasse, Thåström och alla även om jag måste göra det själv.     Jag körde bil förut. Det var jävligt roligt även om jag var jävligt dålig.. Albin blev aslett för att jag glömde svänga och höll på att köra rakt ut i vägen så jag fick inte köra mera (x  Det var kul så länge det varade iaf.   Nu ska jag titta på Project Runway osen blire medicinplugg innan det är dags att sova.   GYNAAAATT!



SOLONG!


I realize it's my mistake.

Måndag klar!   Bara resten av veckan kvar tills det äntligen är helg. Gött. Inte för att jag vet vad jag ska göra, bara att jag ska på såndär övningskörningskurs.. Men det är långt tills dess. Just nu har jag stor lust till att bege mig till Vendela, helst i sällskap av Sandra. Men så blir det förmodligen inte. Blev också sugen på klassfest när Emma o Sara pratade om att dom skulle ha det idag. Måste nog bli så snart. Ska snart dra till Bibbi för att färga hans hår, sen tror jag att jag ska hänga med Mus. Får la se hur det blir.. Ni får ha en bra kväll. 

SOLONG!

It's a brand new day

Inflyttningsfest på fredan, heltokejkul.. tills jag somnade. Lördag, lugntliggaisängenheladagen-dag. Nu, äta mat hos farmor.. Lillebror har tagit med sig datorn till Kil, jämt lit jobbigt. Ha't.

SOLONG!

You think I'm blind but I have eyes to see.

Slutade 13.20 idag, vilket var oerhört gött (:   Vet inte vad jag ska hitta på bara, funderar på att ta mig i kragen och dra till styrkan, måste faktiskt nu.. Men det får bli senare ikväll isf, kanske får med mig pappa dit om jag har tur.   Ska nog gå till mormor och morfar nu, har inga pengar på mobilen och tänkte att dom skulle fixa det åt mig (:  Ja, så får det bli.. Ha det bra!


SOLONG!


Du ser mig inte på samma sätt nu.

När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda att det är så här man mår när man hemligheter har.

Jag mår illa.. Och jag har ingen aning om varför. Vill helst bara sova nu, men känner att min kropp behöver en promenad nu, så det får väl bli en sådan först iaf. Ska bara se till att hitta mp3 först så jag kan ge mina öron lite mera tinnitus.  Dagen har annars varit dryg, hade två lektioner så slutade halvtolv. Skulle ha stannat tills två för att gå på ett möte, men vid halv orkade jag inte vänta längre så jag gick hem (; När jag kom hem sov jag tills nu ungefär. Helt underbart (;   Nej, nu blire promenad.. Ha de bra!

SOLONG!


I can make it even better for you.

Nu är jag trött ska ni veta. Har sovit i två dagar nu men ändå verkar inte fredagen vilja gå ur mig. Sängen väntar snart men måste samla kraft för att först ta mig dit, och sen flytta på alla saker som jag lagt i den. Alla jävla saker jag hade med mig till bystugan i fredags som jag inte packat upp än.  Ikväll har jag lånat mormor ocg morfars lägenhet och luggit där och tittat på tv medans dom var på bio. Sen tog jag mig en promenad innan jag hamnade här..  Pappa är inte hemma som vanligt.. egentligen kvittar det, märker inte av att han är hemma.. det enda kruxet är ju att jag måste gå ut och hämta tidningen själv på morgonen.. Och ja, jag måste läsa tidningen på morgonen. men nu sitter återigen min bror och flåsar mig i nacken.. så ska avsluta. GONATT

SOLONG!

Allt det vackra är kort.

Inatt sov jag tolv och en halv timme, vilket är grymt mycket förmig som sover typ sex timmar annars. Idag har jag hängt nere hos farmor och farfar. Käkat, och umgåtts med Idah och Stinabus. Ikväll vet jag inte vad det blir, är grymt trött.. så det blir väl Beck i guess. Nu ska jag lämna över datorn till min bror som står här och flöåsar mig i nacken. Ha det bra!

I've been trying
Always fighting
Thought it made me stronger
Now I fight no longer

SOLONG!


Take it to the top.

Precis vaknat efter några timmars efterlängtad sömn. Gårdagen var grymt rolig, enligt mig iaf. Vad som hände behöver vi ju inte gå in på, men det var iaf kul och värt varenda minuts slit. Kanske. Tråkigt bara att födelsedagsbarnen drog hem redan vid tolv, men är man törr.. så är man. Vi gick och la oss runt fem sex inatt och jag som hade madrass med mig, fick sova på en rad stolar. Jag kan inte riktigt förstå hur det gick till, men jag är väl jävligt givmild i guess. Det slogs även världsrekord i bystugan imorse.. Världens största sked, med flest nationaliteter.   Jag var dock inte med i den. Men det var alltså ett X antal munkforsingar, hagforsingar, gustavingar, eksäringer, sörbylökar etc som sov sked.  Riktigt jävla roligt tyckte vi att det var, då iaf.   Gick upp åtta och käkade mat osen började vi städa. Var klara vid ett ungefär.   Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och förhoppningsvis, om jag har tur, köpa mig en välbehövd pizza.   Hadegött(;

SOLONG!


We're going to the same place, but not in the company of eachother.

Nu är jag ännu mera apatrött än vad jag var igår så det blir mycket snart läggdags för mig. Idag sturuntade jag i sista lektionen och tog med mig Sofi och Joline hem till mig. Hänge där ett tag och sen följde Sofi och jag med Joline till tändläkaren när hon skulle borra. Hon vågade inte gå själv nämligen. Inte för att hon var rädd för borren, utan för att hon var rädd för folket i väntrummet. Jaja, sen drog Sofi hem, Joline och jag åkte till Dompan och handlade lite och sen blev det pizza. Nu har jag plockat ihop massa saker så att morgondagen ska flyta på smidigt. Det har varit så mycket krångel att jag inte pallar mer strul snart.     Men nu ska jag ta mig i säng. GONATT!


SOLONG!

Ta med dig ett korsord morsan och stick ut i naturen.

Sitter och lyssnar på pojkarna i Pontus vent.. Jävligt underhållande, eller tillräckligt iaf.  Idag har jag varit lett, så lett att jag kastade saker omkring mig. Kastade bland annat hushållspappershållaren i väggen så att den blev sned. Sen dammsög jag och åt grillad kyckling, då gick det över (;  Annars idag har jag varit på två möten, sen OPdag med medicin, social omsorg och arbetsmiljösäkerhet eller vad det heter. Sen bar det ut i affärerna med Sofi. Nu försöker jag välja mellan att sitta uppe och vänta på att SATC ska börja eller helt enkelt gå och lägga mig, är apatrött.  Men det är for me to know öm ön säger.   NATTA!


SOLONG


We'll be dancing once again.

Just nu spyr jag på stress.. Har inte tid för någonting känner jag. Och allting ska krånglas, så att det blir så enkelt som möjligt. Typiskt jävla svenskt. Rättvist och bekväm, annars kan det kvitta.  Jaja, nog om det. Emma har precis varit här och lånat kläder. Själv har jag tappat bort en massa, så det blir mjukis till helgen tror jag. Ska värma mig mat nu, titta på tv och försöka skita i helgens upptåg. Vi får väl se om jag lyckas.  Är lett för att jag missar sovmorgonen imorn också. Har två möten på morgonen som jag måste gå på. I nästa liv ska jag inte engagera mig i en enda liten sak. Påminn mig!  Gonatt på er och förlåt för det ilskna inlägget.. det är snart glömt (:

SOLONG!

So take a fall, the spotlight is on.

Sitter hemma och twilightdeppar. Lyssnar på Bellas Lullaby femhundra gånger i rad och väntar på att Edward Cullen ska komma och hämta mig.. Ärligt, så är jag inte så bestatt som jag verkar.  Jag är bara kär i honom på något konstigt vis.

Ska snart dra till Munkfors på äventyr. Skulle önska att det inte var Munkfors men sällskapet är ju fint så jag får väl överleva. När jag kommer hem, om jag kommer hem vill säga, vet jag inte vad jag ska hitta på. Funderar helt ärligt på att åka till styrkan. Men dom planerna hinner säkert ändras. Ni får iaf ha en bra dag!  



SOLONG!

If he's gone forever, I don't wanna know.

Sitter nu hemma och väntar på att SATC ska börja och lyssnar på Måns Zelmerlöw.. Ganska pinsamt men ja, så är det bara (:   Igår satt Joline och jag och lyssnade på Darin, Måns och Chris Brown och grinade för att.. ja, vi kan aldrig få dom. Men den kärleken håller jag för mig själv, tills nu då (;  Idag har jag först varit hos tandläkaren och hon sa att mina tänder har blivit väldigt gula för att jag dricker för mycket kaffe.. Men jag antar att jag får leva med det, tror inte jag orkar sluta dricka kaffe nu. Sen kom Sandra hem till mig, jag lagade mat och sen tog vi oss en promenad. Sandra ringde Robin och han kom och hyrde en film till oss och sen gick vi hem till honom och tittade på den medans vi åt choklad och drack kaffe. Såg Låt den rätte komma in och den var inte speciellt bra. Men det var bra att Sandra läst boken så hon kunde berätta för oss vad som egentligen skulle ha hänt (;   Men tack för dagen iaf, den var mycket bra (; 

Imorn är det dags för skolan igen då, efter långhelgen.. Vet inte riktigt hur jag ska orka, men det märks. GONATT

SOLONG!


So take this wine and drink with me.

Sitter hemma hos Joline och väntar på henne.. Hon skulle ut och käka med Per och jag fick inte följa med ;(   Har lite aptråkigt, men jag överlever väl.. Känner är stark doft av mat nerifrån undervåningen.. undrar att vad det blir jag? (= 
Idag har jag varit nere hos Farmor.. Vi käkade mat och spelade kort. Sen träffade jag och Joline Keith. Aja, nu ska jag läsa knasen. Ha en braig dag!

SOLONG!

Killing me softly.

Har precis kommit hem från Hanna. Har haft en jävligt rolig kväll med Sofi, Anna, Amanda, Moa, Elinore, Meta och Hanna. Kollade på melodifestivalen och blev fan så chockade när vinnaren vann x)   Sen spelade vi Pictonary, Meta och jag vann stort :D  Sen blev det lite singstar innan hemfärd. Måste göras om.  Nu ska jag hoppa i säng. Gonatt!

SOLONG!


No, I'm not fucking indepentent.

Gårdagen var extremt jävla rolig måste jag säga (:   Tack så mycket för den ;)   Snart kommer Anna in till mig och vi ska sola.. Har inte träffat den tjejen på aslänge, ska bli riktigt kul!   Annars vet jag inte vad det blir idag, det märks. Nu ska jag öva på min salsa ;D   Ha en bra dag!

SOLONG! 


You know I'm one of a kind.

Jag saknar att smyga ut på natten. Jag saknar att sakna dig. Jag vet fan inte vad jag håller på med, jag vet bara att jag kommer strula till allting igen. Men ändå, kan jag inte låta bli.

Jag vet egentligen inte varför jag har den här bloggen.  Jag skriver ju aldrig någonting vettigt, någonting som är roligt för andra att läsa. Skriver mest för att jag själv behöver det. Även om jag knappt publicerar en fjärdedel av allting jag skriver. Det känns för privat samtidigt alldeles för banalt. För ett halvår, ett år sen skrev jag alltid. Men då handlade det mest om min dag. Vad jag gjort osv.. Nu känns det, tråkigt.  Vintern drar ner mig nått enormt. Iaf i mars.. Vintern har inte riktigt tagit slut och våren har inte riktigt kommit.  Jag låter som en kärring, men det är ju så.. Det är ju nu man längtar efter sommaren som mest. Allting känns mycket lättare då.   Massa osammanhängande strunt, som vanligt.

Jag saknar den där kvällen du vet. Hur kunde någonting så fint vara så fel.



SOLONG!


Burn with me.

''jaaa, jag blir så djup och sentimental av allt det här, men jag saknar det jag hade då. jag är inte alls så nu längre, känner mig pinsam är jag sitter där med blocket i knät och ska försöka vara min egen psyklog.. jag mår bra nu, men jag mådde bra på ett annat sätt då, det är så invecklat att det blir komiskt. och jag vet inte varför jag skriver det här heller för den delen.    trötthet o tristess gör en kanske lite mera.. ja, vad säger man.. ärlig, öppen eller kanske modig. jag har ingen aning. jag vet bara att jag ska avrunda detta inlägg innan jag blir allt för poetisk.''  - Maj 2008

piss, jag saknar massa saker nu för tiden. Blicka framåt förfan nu saga! 

Mama don't cry, I just wanna stay high.

Sitter nu och lyssnar på Erlend Oye, jävligt bra.. enligt mig alltså. Och..Jag har enormt tråkigt och har precis grinat i en halvtimme utan anledning. Sjukt konstig är jag. Började typ grina för att allting blev fel o för att allting kändes misslyckat ''böhö, jag vill inte bli stor, jag har inga bröst, mens på gång kanske - gråt'' osen tänkte jag ''nejfan, skärp dig.. '' och så såg jag mig själv i spegeln och då blev det liksom ''böhö, jag ser ut som helvete, röd och mascara i hela ansiktet. jag är så jävla ful utan smink''  Men nu har jag samlat mig och skrattat åt mig själv ett tag. Påtal och ingenting, man saknar inte sånt som man har, right? Allting bara snurrar i huvudet på mig nu.. vet inte riktigt varför jag inte riktigt kan släppa massa gamla saker, jag brukar inte vara sån. Men, jag kanske har blivit lite bitter. Nog dillande känner jag, kommer inte på någonting vettigt att skriva.   Ni får ha en bra kväll..

SOLONG!


My baby and I.

Hade skrivit ett rejält inlägg om den lyckade gårdagen, om man inte räknar med byn då vill säga (; Men jag tror det försvann, som det brukar göra. Hade först förfest hemma hos mig, riktigt kul. Byn har jag ingen annan kommentar än: aldrig igen.  När vi kom hem från byn fick vi leta efter en bilnyckel som någon slängt ut i snön. ´Vi gav upp efter en timma. Då var det dags för efterfest som många tydligen hört talas om.. Det var grymt kul iaf. Det hela slutade med att typ femton personer fick för sig att sova här, vilket iofs var heltokejmysigt. Sov dock bara en timma, varav en på golvet eftersom jag förlorade min plats på madrassen :P När milano öppnade gick vi dit och käkade o efter det började många åka härifrån. Dom sista fyra ockuperade min säng hela dagen och åkte inte förens typ fem. Jämt lit lett (;  Kunde iofs ha väckt dom, men dom sov så sött.

Huset var inte så roligt att se när jag vaknade imorse heller..Vart man än gick fastnade man med fötterna och..ja, detvar brötit. Men det var nästan värt det. Nu ska jag snart sova.. kan knappt hålla ögonen öppna. Harebra!



SOLONG!

Your either in or in the way.

Imorgon gör jag sista dagen på Lillåsen. Känns lite vemodigt, men ändå jävligt gött. Gött att få komma tillbaka till skolan och träffa lite mer jämngamla personer (:    Idag fick iaf jag blommor av avdelningarna jag varit på och så fick jag mycket bra på allt. Vilket gjorde mig mäkta stolt!  Fällde nästan en tår när jag skulle gå hem för hur snälla dom har varit  emot mig. Idag har jag också solat med Amanda.   Under helgen vet jag inte riktigt vad det blir, fest hoppas jag på iaf.   Nuska jag försöka hålla mig vaken en timme till, tills SATC börjar!  Gonatt!

SOLONG!

I don't wanna stop.

Jag har tråkigt, just därför;

Ditt namn?
 Saga Maja Louise Johansson
Födelseår? 1992
Hur Lång är du? hundrasjuttiofyra centimeter
Spelar du något instrument? OFC
Dina första tankar när du vaknar? Typ, vad är klockan?
Är du hungrig? Ja, alltid.
Vart befinner du dig just nu? I min brors rum, hemma hos oss.
Biter du på naglarna? JA -.-
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Svarta
Är du bra på? Allting, utom slalom
Har du några husdjur? Nej, jag har ju inte det
Är du singel?  OJA
Vem är snyggast? öööh, lasse?
Vem vet mest om dig? Hedell i guess.
Vad vill du ha just nu? Ingen feber.
Ditt mål i livet? Bli rik och storbystad.
Rädd för? Fåglar, grodor, älgar, liftar och katter -.-
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Jag har ingen aning.
Har du körkort? Ja.
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Linnea.
Pepsi eller Coca cola? Coca cola
McDonalds eller Burgerking? BK
Sjunger du? Jämt
Vad har du för skostorlek? 38 om jag vill, men egentligen 39/40
Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Jo, flera gånger om dan.
Vill du gifta dig? Inte så noga.
Kommer du överens med dina föräldrar? Sometimes.
Din hårfärg? Blond
Skorna du hade på dig idag? Har inte kommit så långt ännu
Grönan eller Liseberg? Liseberg
Vad sover du i?  det är änna olika.
Kläder du har på dig? trosor,bh, mjukisbraller.
Har du glasögon? Ja ;D
Favoritårstid? Sommar
Favoritmat och dryck? COCACOCACOLA.
Hur svarar du i telefonen hemma? Adeäsaga
Hur svarar du i mobilen? Aa
Sov du ensam inatt? Jajjemän.
Vad gjorde du kl 08 imorse? Då sov jag nog.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Duschade.
Vad var det senaste någon sa till dig? Då ses vi imorn, hejdå.
Druckit idag? Jöfa.
Vad är det för väder hos dig nu? Jag vet inte en aning.
Godaste glassmaken? Krossad  cholkad.
Sover du tungt? Nja, ibland.
Drömmer du mardrömmar? Nej, bara när jag är sjuk.
Favoritklädsel? Vet inte.
Vad ser du om du tittar till höger? en ramones affisch.
Favoritgodis? MARABOU
Hur många kuddar sover du med? nio
Längtar du mest efter just nu? att få komma tillbaka till skolan.
Vad väntar dig om 10 år? Hmm, det får jag väl se då.
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Ingenting.
Saknar du någon nu? Javisst,
Snus eller cigaretter? Cigaretter
Vill du ha barn? Jag tror så.
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja, det kanske jag gör.
Är du snäll? Beror på vem du frågar.
Är du blyg? Ja, ibland
Tycker du att du har fin dialekt? Nejförfan-
Har du spytt i någons knä? Inte som jag minns.
Tycker du om fester? Ja,  om det är en rolig sådan :P
Tycker folk du är snygg? Joline tycker jag är snygg
Är du modig? Ja, ibland.
Har du använt någon hårprodukt idag? Nej.
Har du bråkat med någon idag? Nej, inte alls.
Vad har du för planer till helgen? vet inte, fest i guess.
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
Är du sugen på något nu? ja, mat
Är 50 cent bra? Nej.
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Ja.
En bra film? rock n roll highschool
Vem får en kram? Den som vill ha en.
Vem får en puss? Min armbåge.
Brukar du läsa horoskop? ja, varje dag.
Sprit, cider, vin eller öl? dä kvetter, sö läng ja blir full.
Kan du baka bullar? Självklart-
Bläck eller blyerts? bläck
Katt eller råtta? Råtta
Hund eller katt? Hund
Vad såg du senast på tv? Sex and the city
Tycker du om din pappa? Ja, när han är snäll.

NU ska jag göra mig klar för praktik,  ha en bra dag!


She enjoys nothing more.

Precis vaknat upp och kan inte riktigt bestämma mig för om jag är frisk nog att gå till Lillåsen, har fortfarande lite feber. Dessutom så måste jag städa. Det var några som skulle komma och titta på huset till helgen.   Egentligen borde jag kanske gå, men jag orkar inte riktigt. Har sovit jättekonstigt inatt. Drömde massa konstigt.. Nej, ska nog hoppa i suchen nu iaf.. Ni får ha en bra dag!

SOLONG!

As long as they get somewhere they know.

Godmorgon!   Jag vaknade nyss med feber! Vilket är bra på ett sätt, kan sova hela dagen. Men jag orkar inte flummet.. Blir så satans fumlig och fruitcake när jag har feber.   Inatt har jag iaf sovit hela natten. Sov bara mellan två och fyra igår natt så gårdagen på Lillåsen var lite halvkul.. Kommer inte ihåg så mycket.. Bara att det var jävligt gött med Lillåskaffe igen :D
Efter praktiken igår gick jag hem till mormor och morfar och begärde vapenvila. Ja, jag la mig. Men det var inte roligt att vara ovän med dom längre. Eller ovän med mormor, morfar kan inte bli sur på mig(:   Bara när jag slänger tops i toaletten. Ne, jag tror att min fruitcakefeber och jag ska bege oss till sängen, men ni får ha en bra dag. PUSS!

SOLONG!

If he want's to stay he stays.

Gårdagen spenderade jag med Joline. Vi tittade på Melodifestivalen, som sög, och sen på Rocksystrar, som var heltokejbra.  Gick o la mig runt tolv.. Kunde verkligen inte somna. Låg o vred mig tills klockan var halv tre, då klädde jag på mig och begav mig ut i skogen.. Albin ringde så jag gick o hämtade honom i björkliden o följde honom hem.. Jag kom hem runt halv fyra, käkade kaviarmacka och låg sömnlös för andra natten i rad.. somnade runt halvsex. Idag har jag varit i badhuset med Idah och Stina. Har även umgåtts med Emma. Vi lagade mat och åkte bob på Mana. Emma sladdade och kastade av oss båda då vi flög typ tre meter.. Det gjorde så ont att jag var tvungen att skrika (;   Men tack för dagen Emma, det var behövligt.   Nu ska jag snart bege mig i säng, börjar sju imorn och hade planerat att inte ligga vaken inatt. Vi får väl se hur det går.    GONATT!

SOLONG!


RSS 2.0