Jag har sett så mycket elände, hör du vad jag säger?

Nästan färdig, blev inte så mycket kastat ändå.. Jag har svårt att skiljas från mina trasor, hur urtvättade och fula dom än är. En kasse med kläder till den som vill ha, sånt som jag inte alls använt mycket. Orkar inte fortsätta nu, ska gå och hålla mormor sällskap en stund.  Sen får vi se vad det blir. Puss.

SOLONG!

Thank you, for whatever keeps me in your arms.

Jag har ett problem. Jag bestämde mig för cirka en halvtimme sen att rensa garderoben, kolla vad jag ska spara, slänga eller ge bort. Får inte plats med all skit jag har.  Så jag tömde garderoberna på innehåll och kastade allting i min säng. Och där ligger det. Jag har inte ork att städa längre. Jag vill bara ligga i min säng och sova. Men tyvärr så var jag dum nog att även slänga mina hattar där under alla andra saker. Så jag kan inte lägga mig på kläderna med risk för att hamna på en hatt och förstöra den. Så nu sitter jag här på mitt kalla golv och lyssnar helt seriöst på Kidz bop. Det är hemskt. Jag är hungrig och vill ha pizza, chips och massa saltlakrits. Jaja, jag antar att enda lösningen är att ta tag i sig själ, städa bland dom där jävla kläderna och sen tigga pengar av mormor till pizza.   Ha en bra dag!


SOLONG!

What happens just before your future?

Nu har Vendela åkt hem. Igår mös vi hela kvällen, brasa, tända ljus, god mat oså. Sandra kom hit och höll oss sällskap också. Senare på kvällen åkte vi med Sandra hem till henne. Stannade där en stund och drack kaffe och promenerade sen hem till mig. Idag kom Sandra hit vid ett och vi gick ut och kollade lite i affärer. Köpte mig en pälsmössa, en tröja och en Hard Rock klocka. På Ekorren såklart. Hittade en jättefin tavla där och när jag skulle fråga vad den kostade sa hon i kassan att jag kunde få den om jag ville. Den var nämligen trasig. Efter det har vi varit hos mormor en sväng, lagat mat och ätit. Nu sitter jag här hemma och tråkar, får se vad jag hittar på ikväll.   Ha de bra!

SOLONG!

Do you want to be a star and clutter up my sky?

Vendela är här. Hon ligger och läser en gammal SOLO-tidning. Vi har varit i badhuset, det var faktiskt gött. Bastade lite och så. Ikväll ska jag laga fläskfile, för Vendela vet inte vad det är.  Får se om Sandra tittar förbi en sväng också.  Ha en bra kväll!


Mycketmycket gammal bild på Vendela.

SOLONG!

I've been up all night so glamouros, waiting for your call.

Idag var jag duktig och gick upp klockan åtta. Mest för att jag då hade sovit i tio timmar och inte orkade sova längre. Åt frukost i typ en timme, übergött. Ingenting slår att gå upp och äta frukost hemma, ensam. Kom sen på att jag var sugen på sånna där tjocka pannkakor med glass. Så tog en promenad till coop för att handla. Har precis kommit därifrån nu, funderar på att göra kladdkaka, det var så himla länge sen.  Det spörs.   Vendela kommer hit sen, då ska vi till badhuset med Åsa o Meija. Va typ tusen år sen jag var där.   Ha de fint!

SOLONG!

Även om jag mycket gärna vill.

Hemma igen, eller.. Jag har varit hemma sedan elva på förmiddan. Är sliten efter helgens bestyr, tänkte ge er en kort, men ack så intressant, resume av min helg. ENJOY!
Lördag: Madde et moi drog till göteborg för att pröva vår shoppinglycka. Maddes funkade okej, men min var inte alls lika bra. Letade och letade, men hittade ingenting som var värt mina slantar. Vet inte vad det har blivit med mig.. Kläder o dyl. som inte har hittats på mormors vind eller köpts för en tjuga på Ekorren tycks inte duga. Tillslut tvångsköpte jag sex par trosor.. Mest för att få två små påsar att bära på (: Efter en dags shopping mötte vi upp Lina och tillsammans med henne åkte vi till Liseberg där vi mötte upp Mathilda, Hanna, My, Ellinor och Martina. Sen gjorde vi entre på STS Reunion Party 2008.  Kvällen var lam och ganska innehållslös. Men det var kul att träffa lite gamla Maltahomies igen! 
Söndag: Vi sov ut för första gången den helgen. Hela dan låg vi ine och degade tills vi tillslut fick tummen ur gumpen och följde med Maddes pappa till Hemköp där vi köpte lussekatter, Ben&Jerry, Godis, Kladdkaka och hyrde SATC och Juno. Maddes kompisar Amanda och Ellen. Drack kaffe, kollade på filmerna och käkade allt det goda. Amanda drog hem efter en stund och dom resterande av oss hamnade i köket med the och massa skitsnack tills det var dags för mig att bege mig till min buss som gick tjugo i sex. Vi hade ju bestämt att vi skulle vara vakna hela natten för att jag skulle orka sova på bussen och tåget. En timme på bussen, det var all sömn jag fick. Just därför är jag rätt så jävla trött just nu och planerar att sova vilken minut som helst. 



...With the fur, the whole club was looking at her.  Madde o jag utanför Liseberg.


Lina, Elli, My, Hanna och Madde utanför Liseberg.


Lina svänger friskt på dansgolvet omringad av Martina, Mathilda och Madde.


Jag, en stång och Madde


Ellinor, My och Hanna - Trillingarna


Jag och Lina framför någonting vi kallade sång.


Och såhär glada låtsades mina vänner vara när SK8 spelade. Uruselt!





SOLONG!


Det tar på mina nerver att stå här varje kväll.

Nu har vi precis käkat tacos. Gytt. Idag har jag varit med i Maddes skola. Jag är tydligen ingen man vill bråka med.  Vet inte om det betyder att jag ser stark och farlig ut eller om jag ska tolka det som om jag är nån wierd psykstörd jävel XD Maddes klasskompis tyckte synd om mig, han sa att Madde tvingade mig att vara kompis med henne. Hah!  Det kan han väl tro om han vill. På lunchen drog vi till stora M och käkade, (familjenamn för McDonalds, skittöntigt) det serverades nämligen grönsakssoppa på skolan, inget som gillas. Av mig iaf. Ikväll blir det Ben&Jerry och nån film.   Ha det bra!

SOLONG!

Här har ni kött och blod, min energi och all min kraft.

Äntligen framme! Åkte igår buss till forshaga och bil därifrån till Kil där jag spenderade natten. Imorse tog jag tåget till Göteborg och sedan vidare med buss hem till Madde. Vi har än så länge fikat och gått husesyn, ikväll ska vi på FN-gala där Madde ska sjunga. Tågresan gick bra, trots skrikande skåningar och ingen vettig person att snacka med. Tur att det finns musik och choklad. På tal om ingenting så har min mobil pajjat. Har en annan nu, med samma nummer. Men tyvärr fanns ingen av kontakterna kvar så det vore snällt om ni kunde smsa eller ringa (0738303993) så jag fick era nummer. Ja, ni vet väl antagligen vilka det gäller.   Ni får ha en bra kväll!

SOLONG!

Joline äro kung, Saga spelar basfiolen.

Sitter nu i datasalen på skolan. Har äntligen skrivit klart min hemtenta om det naturliga åldrandet. Och blev jag nöjd? Inte alls. Men det kvittar iofs om man skriver en uppsats som skulle bedömmas som MVG, så skulle min lärare aldrig sätta det ändå. Hon vill liksom inte. Just därför orkade jag inte lägga ner mig och skriva någonting som jag tror jag ska få MVG på för att sedan bara få G. Nog om det. Packingen igår gick åt helvete. Får försöka fortsätta sen och ta en senare buss till Kil. Nu ska jag bege mig till mormor och käka mat. Ha det bra! 

Förresten: Inatt fick min mobil för sig att den inte ville laddas, det gick inte. Jag och mobiltelefoner funkar inte ihop. Tror faktiskt att jag ska strunta i att köpa mig en ny om denna bestämmer sig för att aldrig funka igen.


SOLONG!

Första gången som du ska hålla nån hand.

Att packa är verkligen inte min starka sida. Långa resor går bra, men när jag ska, som nu, bort över helgen blir det krångligt. Ska försöka att inte packa med mig för mycket, men vill ju på samma gång inte gå i samma kläder hela helgen. Borde skaffa mig en personlig packare, om sådana finns?  eller iaf en garderob som flyttar sig med mig, vart jag är går.  Då hade jag ju sluppit springa runt här i panik och försöka komma på vilka skor, vilka jackor, vilka byxor och vilka jävla sjalar jag ska ta med mig, för att till sist bara trycka ner massa saker på måfå i väskan.  Ja, jag har varit med om detta X antal gånger förut. Tänker alltid, för att överdriva: Jag kan ju behöva gummistövlar, om vi skulle få för oss att vi ska hoppa i vattenpölarna eller jag kan ju behöva ha med mig tolv par svarta strumpbyxor för tre dagar, om allihop mot förmodan skulle gå sönder. Jag hatar verkligen att packa, har försökt ända sen igår med det enda jag lyckats bestämma mig för är vilka trosor jag ska ha med mig. Jaja, ska väl försöka lämna blogg och truly black och göra ett nytt försök med att välja jackor. Max två har pappa sagt, ingen aning om varför han över huvudtaget har någonting med det att göra.. Jag antar att han vet lika väl som jag att jag bara kommer använda en ändå.  

SOLONG!

Som om vi alltid var tillsammans.

Har nu Engelska. Drygt. Slutar om cirkus en halvtimme, ska då bege mig till Munkfors tillsammans med min mormor för att klippa håret lite. Jag skulle helst slippa, men tror jag måste faktiskt.  Imorn åker jag äntligen mot västkusten och Madeleine. Stannar iofs hos Jenny i Kil under natten och fortsätter på torsdag morgon, men jag åker hemifrån iaf. vet inte vad vi ska hitta på i helgen innan jag åker hem på måndag morgon, min ekonomi är inte stadig nog för shopping, men mormor sa att hon kunde hjälpa mig lite. Hon är så snäll. På lördag ska vi iallafall till liseberg och träffa våra Maltahomies, några av dom.. dom flesta verkar ha bangat. Tråkigt att åka tåg bara, men det löser sig.   Ha en bra dag!

SOLONG!

När jag vaknar uppochner.

Söndag. Igen!  Igår umgicks jag med Emma, och ja.. Vi gjorde massa skoj. Åt riesen, pepparkakor, nötter, snappsade, drack julmust, rökte vattenpipa, dansade, läste sextips och skrattade åt massa knas på youtube. En helt klart godkänd lördagkväll. Imorse vaknade jag av klockan 08.00. Klockan 09.00 åkte Joline och jag till Åleby för att passa Stina. Åkte därifrån klockan 15 och somnade hemma hos farmor och farfar. Vaknade vid halvsex och drog ut med Albin på promenad. Ligger nu hemma och degar, funderar på att skriva lite på engelskan. OM jag orkar, det spörs.. Ha det bra!

BJuder er en humorlös konversation mellan Nils och mig nyss. Hur är det egentligen är det skånska eller värmlänska som är obergripligt?

Nils, Helin säger:

Hejsan

´saga säger:

Hej

Nils, Helin säger:

Lgt o sånt saga?

´saga säger:

Wot?

Nils, Helin säger:

förfan asså

Nils, Helin säger:

jävla utlänning xD

Nils, Helin säger:

H U R M Å R D U ?

´saga säger:

ehm, va?

Nils, Helin säger:

Förfan

Nils, Helin säger:

Skitsamma

NIls, Helin säger:
Hejdå!

SOLONG!

En dag skulle ha förstå.

Dret.   Kvällens upptåg är inställda.  Får ta det nån annan gång helt enkelt.  Kvällen är nu oplanerad, inte kul alls.  Är ensam hemma och har absolut ingen lust att sitta hemma hela kvällen själv.  Jaja, det löser sig. Ska iaf åka till mormor och morfar nu en stund. Ha det bra!

SOLONG!

shame, it will always, always be the same.

Dålig uppdatering som vanligt, har inte så mycket intressant att skriva här ändå. Idag har jag firat älsklingsstina som fyllde ett.  Kom precis hem därifrån, håller just nu på att plocka iordning lite här hemma, för ikväll kommer det massa snyggisar hit. Vilka vet jag inte, men känner du dig träffad av benämningen snyggis så förväntar jag mig att du kommer.  Nej, nu ska jag fixa nån form av lunch, wok iguess.   Ha en bra dag!   

SOLONG!

Du har visor i ditt hår.

Då var ännu en skoldag avkarad. Skulle egentligen slutat nu, men vi fick faktiskt gå vid halv tre. Underbart. Idag ska jag vara barnvakt till mina fem små söta kusiner. Som tur är så ska jag inte va ensam. Farmor och jag ska hjälpas åt. Tror inte att jag skulle klara av att passa dom själv. Fram tills dess vet jag inte vad jag ska göra, ligga här och inte göra någonting. Har massa saker att göra, ska renskriva vårt arbete i vård och omsorg, skriva en engelska uppsats, läsa klart boken, skriva bok recension och plugga inför rollspelet, den här gången ska jag fan inte göra ett enda fel. Får göra den när ungarna lagt sig sen, ska ju ändå sitta där tills klockan blir elva.  Det löser sig. NI får iaf ha en bra kväll!

SOLONG!

Sommaren fryser till is.

Nu väntar snart en  välbehövd skönhetssömn. Dagen har bestått av umgänge med mormor och morfar. Köpte mig också en skinnpaj och en pälsjacka. Till morfars inte allt för stora förtjusning. En jacka ska, enligt honom, vara varm, täcka rumpan och ha många fickor. Annars kan det kvitta.  Har också umgåtts med Victor och hjälpt lillebror med läxorna. Ja, jag är förmodligen världens bästa syster. Har precis lagt på luren efter en halvtimmes telefonsnack med Madde, vilket verkligen var på tiden. Gonatt på er sötgumpar!

SOLONG!

Men pojken hade drömmar, det kunde man visst ändra på.

Ligger just nu och halvkollar på en gammal Beck-film. Brandbilen som försvann tror jag. Har precis käkat mackamat och läst lite. Hade tänkt sova längelänge imorse, men tyvärr blev jag väckt av ett sms från Albin och kunde inte somna om. Är oerhört tacksam! Fick istället sysselsätta mig med att kolla på MIffo för ungefär femhundrasextiosjunde gången. Det är ju inte ens bra. Nu funderar jag på att duscha och sedan ta en promenad, måste till skolan och hämta engelskauppgiften.  Jaja, Ha en bra dag iaf!

SOLONG!

And you know that you're born to be.

Uppdatering är inte min starka sida just nu. Har fullt upp med att ligga på rygg och stirra i taket hela dagarna. Försöker göra saker som gör mig glad. Men det är betydligt lättare att bara ligga här.   Nåja, jag har skadad min rygg på nått sätt. Har haft ont i den sen i våras. Jag kastade mig över en säng och glömde att ta emot mig på andra sidan. Och på idrotten fick jag ont så in i helvete, vet inte varför. Det känns piss iaf. Imorn är vi lediga. Eller, egentligen har vi en mattelektion mellan åtta och nio. Men, jag ligger hellre kvar och sover än masar mig upp för en timmes mattetjat. Nu ska jag fortsätta skala potatis, hade tänkt göra riktig potatismos.   Ha en bra dag!

SOLONG!


Heartbreaker. Dreammaker.

Välkommen tillbaka till vekligen heten Saga! Tack. Har legat instängd på mitt rum med svarta filtar för fönstrena så sedan onsdan. Anledning?  Jag vet inte. Ork och motivation är bara någonting som jag saknat på senaste tiden. Har bara känt mig deprimerad och tråkig. Nog om det. Just nu ligger jag hemma i min säng och lyssnar på Pat Benatar. Har precis försökt städa, men när jag började storgrina för att jag rev ner en kruka och skar mig på lillfingret insåg jag att det inte var någon bra ide. Jag älskar pms.  Idag kanske Zazza o Amanda kommer in till stan. Hoppas på det iaf.    Ha en bra dag!

Solong!


Där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt.

Igår kom Victor hem till mig med Ben&Jerry Cookie dough :D  Underbart gytt! Och det bästa av allt, jag har typ halva kvar.  Han åkte hem typ tio och då hade jag tänkt sova. Det blev dock inte så. Eftersom Nils envisades med att ha smssex hela jävla natten. Missförstå mig rätt, vi snackade bara.. sex alltså. Brudarna i Skåne var tydligen inte lika öppna som jag, han blev manisk!  Kanske inte ska skriva mer om detta i bloggen, men jag tyckte det var kul att snacka med en kille om sex för en gångs skull. På grund utav detta, försov jag mig imorse. Hann inte ens duscha. Hade elevrådsmöte först på morgonen, hade inte riktigt vaknat än så minns inte ens vad vi pratade om. Sedan följde fyra och en halv timmes vård och omsorg. Nu ligger jag ensam här hemma och har tråkigt, funderar på promenad.. Men det blir förmodligen inte så!  Nej, nu ska jag äta glass.   Ha det bra!

SOLONG!


Jag skolkade från allt, jag ville bara va med dig.

Utvecklingssamtalet gick fint, ingen av mina lärare hade något att klaga på. (Magnus hade inte skrivit någonting.. vet inte riktigt hur jag ska tolka det XD) Pappa var nöjd också, ganska stort plus i kanten.   Farmor och jag åkte sen till Äleby som jag nämde i förra inlägget. Rostat bröd och the. Jag tycker så mycket om dom.     Gonatt kära läsare.



Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig.
Allt är så förgängligt allting kan briserna snart,
men du är oförstörd för mig.
 
Hjärterdams sista sång - Lars Winnerbäck


SOLONG!

Men vi kräver support.

Just nu skulle jag vilja drunkna i en sliten flanellpyjamas i ett kolsvart rum under ett varmt täcke. Helst i sällskap av alldeles för mycket Ben&Jerry cookie dough och någon som kliar mig på ryggen (; Jag är ensam, frusen och sugen på sällskap.  Ska på utvecklingssamtal om cirka fyrtio minuter. Gun kommer bara prata om mina små utbrott jag fått de senaste dagarna. Hoppas hon inte har någonting att klaga på bara. Sen ska farmor och jag åka till Åleby för att hälsa på Stinaälskling, Idah och Petter.  Saknar dom!

SOLONG!

Till en drottning under månen.

Helvetisk dag. Ska väl typ säga tack till Mormor, Eva, Lisbet, Gun, Magdalena, Franske kocken, Gunilla oså.. Men jag antar att ingen av dom läser min blogg, så det struntar jag i. Just nu iallafall.  Jag är trött och sliten, ryggen värker och jag är uttråkad till dess yttersta gräns. Ska snart ta mig en promenad och rensa huvudet. Tror jag behöver det.  


Ohja, i'm a fucked up mess.




SOLONG!

Är det så här det känns att vara lycklig?

Jag har tråkigt.  Snodde den här av Anna, TACK!


1. Fullständigt namn? - Saga Maja Louise Johansson
2. Exakt ålder? -  16 år, 3 månader och 12 dagar.
3. Vart bor du? - Hemma i Hagfors.
4. Bor tillsammans med? - Pappa och Lillebror.
5. Husdjur? - Nej.
6. Färg på ditt hus? - Det har varit gult, men det har liksom bleknat bort.
7. När är du född? 1992 - 06 - 23
8. Klass? - Op1
9. Vilket år tar du studenten? - 2011
10. Något jobb? - Nej, jag har sagt upp mig ^^
11. När gick du upp i morse? - Runt nio.
12. När ska du sova ikväll? - Berättar när jag vet.
13. Duschat idag? - Ja, imorse.
14. Kramat någon idag? - Ohja.
15. Pussat någon idag? - Yesbox
16. Vad har du ätit idag? - Vad har jag inte ätit?
17. Dagens klädsel? - Förut: jeans o skjorta. Nu: Tights och linne
18. Dagens smink? - De vanliga
19. Dagens sötnos? - Pappa
20. Dagens roligaste? - Stina, hon är snaggad.
21. Har du många vänner? - Tillräckligt.
22. Hur många har du kysst? - Ingen aning.
23. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen hoppas jag.
24. Vem pratade du med i telefon senast? - Pappa
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Victor, Det gör jag! PussPuss.

FAVORIT :
26. Film? - Den bästa sommaren.
27. Låt? -  Många, idag är det nog: Vem Vet - Lisa Ekdahl
28. Mat? - Wok.
29. Dryck? - Iskall Coca-Cola.
30. Färg? - Nja, kan inte bestämma mig.
31. Stad? -  Pataya.
32. Land? - Vet inte, har inte varit i så många.
33. Ämne i skolan? - Vård o Omsorg tror jag.

SENASTE :
34. Personen du tänkte på? - Gun Bull, när jag svarade på ovanstående.
35. Gången du spydde? - Lördag morgon.
36. Gången du grät? - Nyss, på pappas axel.
37. Pizzan du åt? - En kall venezia jag fann i kylen.
38. Gången du var i Göteborg? - I sommras, när jag kom hem från Malta
39. Gången du var i Stockholm? - Månadsskiftet Februari - Mars.
40. Gången du var full? - Igår.
41. Gången du var hög? - Fredag.
42. Personen som såg dig gråta? - Edvin, Hugo, pappa, farmor, farfar och Pilla.

ANTINGEN ELLER :
43. Svart eller vitt? - Vitt
44. Hund eller katt? - Hund
45. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på när.
46. Tv-spel eller datorspel? - Tvspel.
47. Hångla eller ha sex? - Ha sex
48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Bry?
49. Ragga eller bli uppraggad? - Båda, samtidigt.
50. Big Brother eller Paradise Hotel? - Svårt val dedär.
51. Har du svart hår eller blont? - Blont.
52. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa.
53. Choklad eller lakrits? - Choklad med lakrits
54. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
55. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
56. Coca cola eller fanta? - Cola
57. Pizza eller kebab? - Pizza
58. Randigt eller prickigt? - Rutigt.
59. Älska eller älskas? - Båda
60. Leva eller dö? - Leva, fast dö vill jag väl göra nån gång.

ANTAL :
61. Personer du älskar? - Jag vet inte
62. Personer du hatar? - Ingen aning
63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Ehm.. ingen?
64. Glassar du ätit på en dag? - 29 säkert.
65. Festivaler du varit på/ska på detta året? - 358
66. Gånger du haft minnesluckor? - Ingen aning.
67. Gånger du varit hög? - Fler än dig.
68. Gånger ditt hjärta brustit? - Jag vet inte.

VEM
69. Ska du träffa imorgon? - Klassen
70. Sjöng du senast för? - Migsjälv
71. Hade du senast en msn konversation med? - Wicke
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Mormor
73. Förtjänar att dö? - Ingen

VAD :
74. Gör dig glad? - Massa saker.
75. Gör dig ledsen? - Massa saker.
76. Vad vill du helst göra nu? - Massa saker
77. Vill du ha nu? - Massa saker.
78. Önskar du dig i julklapp? - Lars Dubbelve
79. Längtar du till? - Göteborg.
80. Ångrar du i ditt liv? - Nej!


För i staden växer inga blommor.

Just nu är jag på ett strålande humör. Har varit nere hos farmor och farfar och blivit ompysslad, fått mat oså.  Pappa och jag har precis varit och köpt daimglass som jag nu sitter och äter. Underbart gott. Väntar på att Victor ska komma hit och sova bredvid mig (;     Gonatt!

SOLONG!

And the boys chase the girls with the curls in their hair.

Godmorgon!  Vaknade för cirka en timme sen med världens förkylning. Jag hatar det. Får väl skylla mig själv antar jag.  Gårdagen spenderade jag först med Sofi och Amanda, vi fikade, rotade ut hela min garderob i hopp om att hitta någonting vi kunde ha på oss. Vi drog sedan hem till Sofis tilfälliga lägenhet, åt sallad och sprang runt halvnakna. Sedan anslöt sig även Anna och Joline till sällskapet. Kvällen var kul, tills vi kom på att vi skulle åka till Bergsäng. Victor kom och hämtade oss skjutsade oss dit och fick lika snabbt komma och hämta oss igen. Åkte hem till Sofi och snackade lite skit. Hade under kvällen förlorat min mobil, så jag gick ut och letade efter den, utan lyckat resultat. Victor kom och hämtade mig och vi åkte till hagälven där han lyckades hitta den :D  Nu ska jag klä mig och dra till Sofi.   Ha en bra dag!

SOLONG!

We're gonna bring it down in just i few seconds.

Gårdagen var mysig. Samkväm at Sofis place. Amanda, Jossi, Joline och Ida var också där. Vi käkade kycklingsallad, fruktsallad, sjöng singstar och snackade skit. Underbart!  Gick hem runt tolv och då kom Victor hem till mig. Hade en helvetiskt natt och en morgon av samma slag så nu ser jag fram emot att duscha och börja om dan från början. Ska ut och fira kanelbullensdag med några brudar. Kanske fortsätter vi hela natten, kanske inte (;     Ha en bra dag!

SOLONG!

Maybe you can quiet me, but you should try to listen.

Är inte den som brukar säga sånt här, jag ska viska det så att ingen hör.
Känner mig som om jag var 13 och kär..
                    .. och jag vill göra sånt som vuxna gör.


Kan inte längre skilja rätt i från fel, så du får lura i mig vad som helst.


< Jajaja - Veronica Maggio >

Jag vill höra någon säga mig, att imorgon blir en bättre dag.

Madde ringde mig alldeles nyss och berättade att det låg en bild på mig uppe på blogg.se:s hemsida. Jag blev mäkta stolt ;)   Det var ju dock inte från min blogg, men ändå. Lite extra uppmärksamhet ger det ju iaf. Skulle ju inte klaga om mitt läsarantal steg ytterligare med några personer.         Håller just nu på at städa badrummet, tog en liten paus. Måste komma ihåg att ringa körskolan och kolla upp tågbiljetterna till Gothenburg på höstlovet. Jag vill nu! 


There's something wrong with our eyes.

Datakunskap. Inte alls roligt. Vill bara hem just nu. Trött, sliten och mensvärk nog åt hela min klass tror jag. Ska sitta här i cirka en kvart till, sedan väntar lunch och matteprov. Sen får jag faktiskt gå hem :D  Hade tänkt börja med det jag är här för att göra snart. Men har inte lyckats hitta motivation nog hitills, så jag tvivlar på att det kommer ske på den återstående kvarten.  Nej, ni får ha en riktigt bra dag kära läsare!

SOLONG!

RSS 2.0