come along and dance through this song.

gårdagen med albin var grymt kul, promenerade först hem till honom, vilket var grymt jobbigt. jag var dyblöt av svett när jag kom fram. vi åkte till hydro och köpte glass, fel av mig att inte minnas att jag inte kan äta utan att spilla över hela mig. min vita tunkia var mer brun än vit när jag hade ätit upp min magnum java. vi åkte iaf till slalombacken och kollade lite. albin sa att han inte trodde att jag skulle våga klättra upp på dom här stålsakerna som liftvajern hänger i, alltså dom somman åker igenom när man åker upp.. så, jag och min stolthet blev ju tvugna att bevisa att jag visst vågade det. och vem av oss var det verkigen som klättrade högst? jo, saga! in your face albin!  sen åkte vi till dompan och köpte mjölk och herman hedning och sen hem till mig för att käka. olyckligtvis hade jag besök av mina små söta grannar, hugo o petter. så sprang runt och slängde på dom hur länge som helst och blev återigen svettare än svettast (: men det var kul. när det var käkat och klart drog vi bara runt lite, hade halvkul.. eller halvtråkigt, kalla det vad du vill.  kom iaf på att vi skulle bada, sagt som gjort.. åkte till geijersholm och slängde oss i, jag först såklart.. eftersom albin även denna gång inte trodde jag skulle våga. sen åkte vi till uddeholm och kollade lite, albin blev lett (läs;svartsjuk) för att jag smsade med nissepissse hela kvällen så vi åkte hem. förlåt men jag kan inte hjälpa det, fantasin skenar iväg långt åt helvete när nils och jag börjar prata om nakenspring genom lejonen på kolmården och cykelturer genom halvasverige med att döda som slutmål. hoppas verkligen att wictor rycker upp sig lite så att han och nisse kan komma hit så jag får visa dom stan, saknar dom massa ju, alla andra från malta också iofs (:  

idag ska jag och sandra åka till rådastrand och jag tror faktiskt att det blir av denna gång. himla kul! ska cykla dit också, så min pappa kommer bli oerhört stolt över mig! fast han är ju inte hemma som vanligt men.. får la ringa och berätta det för honom. sandra skulle göra macka til mig också, va glad ja blir!   nej, nu ska ja hoppa in i duschen så jag vaknar lite. ha en bra dag folks!

SOLONG!

hey mr. curiosity, come back to me.

världens softaste dag, suttit på mormors balkong hela dan och spanat på turister och ätit glass. nu sitter jag här i sängen med datorn framför mig och tänkte skriva några rader, vet inte om vad dock.  kan ju berätta om skills i ironi som jag tydigen har.. många som har sagt til mig att jag är kung på ironi och för cirka tio minuter sen damp detta ner på msn '' ironi är typ mitt andraspråk, men när det kommer till dig har jag inte en chans'' (:   blir lite glad! jag är iaf bra på nått!   ska snart bege mig hem till albin, mina ben orkar bara inte gå hela vägen rikigt ännu, ska bara vila dom lite först. får se vad vi ska hitta på, sitta och snacka bara säkert.    ska iaf avrunda detta, ha en mysig kväll!

SOLONG!

när det blir varma sommardar.

idag spenderade jag dagen med anna. var på rådastrand i nåra timmar på eftermiddan, och sen cyklade vi runt lite på hagfors, cyklade till finkan och kollade om han va hemma, men han ville tydligen inte umgås med oss så vi åkte därifrån.. det var då det hände..jag kom med min uråldriga cykel ner för en brant grusbacke i världens fart, kunde inte bromsa eftersom mitt smarta huvud hade kommit på att däcket säkert skulle slira då. när jag kom ner för backen så insåg jag att jag inte skulle våga svänga, det var alltså en väldigt skarp sväng direkt efter backen, så jag åker bara rakt ner i diket fullt med brännässlor. lyckat. anna fick sig ett gott skratt iaf. sedan begav vi oss till sjukan för att aitta lite i massagefotöljerna innan anna begav sig hemmåt.  efter det har jag varit i vågbacken och gåttt lite och kollat på nått program om brobygge. nu sitter jag ensam i ett tomt hus och tråkar, antar att jag ska sova snart.    ta det lugnt.

SOLONG!


don't let me down.

hemma efter en dag på sjön. massa vattenskoter och andra leksaker (: besökte även rådastrand nåra gånger för att käka glass och liknande. tack för dagen vendela, det var grymt kul! är dock helt slut i mina armar, orkar knappt skriva.. det är ju tur att man är så vältränad. not!   sitter nu och väntar på att joline ska komma hem så jag kan få träffa henne lite, får väl se vad vi hittar på. nu väntar dusch, ha en bra kväll!

SOLONG!

i don't know how to act when you're around.

veckan som varit har jag spenderat på västkusten, för att vara mer specifik, i fjällbacka, med min kära vännina madeleine. har varit underbart kul, solat, badat och ätit massa. den svenska sommaren blir knappast vackrare än när man ser solen gå ner från en klippa precis vid havet. ärligt, det kan låta som en kliché, men vem blir inte tårögd av att se solen gå ner en sommarkväll? ja, jag vet att jag kan bli lite väl poetisk och sentimental ibland men jag får väl skylla på trötthet och tristess som vanligt. jag kan iaf säga att veckan med madde i husvagnen var grymt kul och jag hoppas att jag får göra om det. bilder kommer på facebook inom kort :D

idag gick vi upp klockan åtta, skulle kolla om det gick några bussar in till dingle ( min buss gick därifrån ) det gjorde det inte. men som tur var kunde börje ( campingens ägare ) skjutsa mig, jag kan inte tacka honom nog mycket för det. åkte iaf massa buss och tåg halva dan.. gick väldigt fort måste ja säga. mormor och morfar mötte upp mig på stationen i karlstad och vi åkte och köpte thaimat, shoppade lite på bergvik och sen for vi hem. ja duschade och käkade hos farmor o farfar. albin kom och hämtade mig och joline, vi åkte runt lite. kastade pannkaka och så. åkte hem till albin ett tag, sen till nöjes och köpte chips och cola och tillbaka hem till albin för att spela spel. joline vann. sen åkte vi ut och kollade lite, joline och jag moonade i bilrutan för min bror och rååd. sen skulle albin åka till sunne så han släppte av oss och vi träffade jens (en kille vi träffa förra sommarn) sen gick vi hem och jag hamnade här.

imorn hade jag tänkt bege mig ut på sjön med vendela och hennes familj. vet inte riktigt hur det blir med den saken. min kropp och jag är inte riktigt överens, om man säger så.   men nu tror ja att jag ska försöka packa upp lite innan jag somnar..       gonatt!

SOLONG!

roll me in designer sheets.

som alltid går jag upp alldeles för tidigt och blir klar alldeles för fort. har i cirka en timma suttit och väntat på att tiden ska gå och när jag trodde att klockan var tio över elva, alltså dax att gå.. var den tio över tio. lyckat! jag har verkligen inget tålamod.. kommer krypa ur skinnet på tåget idag. ska inte åka så länge egentligen, tio i två tills kvart över fem.. orkar inte ränka ut hur många timmar det är, men intalar mig själv iaf att det låter mer än det är.. är ju massa byten också, så det blir ju en rolig sysselsättning. för alla er som lyckats läsa min blogg och känner att ni vill lägga några minuter på att underhålla mig så är det bara att ringa mig, jag tar emot vilka samtal som helst.. inom rimliga gränser förståss.. jag är en jävel på sten sax påse om det är nån som känner för det.  jaja, jag är lite humorlös så här på morgonkvisten.. inget jag kan göra något åt, det bara blir så.
jag är lite nyfiken på vad jag har glömt att packat ner i mina tunga väskor.. det enda kravet madde hade var att jag tog med mig en hårfön, hon tyckte inte att dom på campingen var så bra.. och den har jag packat ner, så resten kvittar väl antar ja.  ska bli riktigt spännande att bo i husvagn, vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med om dagarna när madde jobbar, får hoppas på trevliga grannar och ett soligt väder, turkiet-malta-brännan har slutat existera.   om jag inte har nämt det så kommer jag hem på lördag, hade turen att få skjuts hem från karlstad så jag slipper drygbussen i två timmar.   och som ni kanske märker så skriver jag baar masa onödig information för att fylla ut den halvtimma som kvarstår av min väntetid. kan ju passa på att skriva lite skämt som lina överöste mig med igår kväll.

-varför har blattar mustasch?
-det vill likna sin mamma

det var kan jag skriva om mitt första barnkalas.. hittade en sån gär babybok igår när jag städade och fick veta mycket roligt om mig själv.. dettta var alltså när jag fyllde ett, jag skulle gissa på att mamma har författat detta.

din första födelsedag

din första födelsedag firade vi 2 dagar för tidigt pga golfrestaurangen som vi arrenderade den sommaren. vi hade barnkalas kl.15. då kom emma rönnbacke, jonas östlund, vendela sundell, sandra gustafsson, joakim eriksson med sina mammor. plus att ida (faster) och ''tant'' kiki engström var där. av emma och jonas fick du en klädkrok som såg ut som en tåg och av vendela ett kattpussel. av joakim ett piano som spelade blinka lilla stjärna. av sandra kläder med snobben på och av ida en kassaapparat med plingljud.  senare kom farmor o farfar, mormor o morfar, gammelfarmor maja och gammelmoster solweig och rolf. av m o m, f o f och ida fick du en lära-gå-vagn med sängkläder och docka. av solweig och rolf fick du mjukisklossar och en plockburk. av maja fick du pengar, siv och folke hade skickat med pengar.  du höll igång och var pigg hela dagen så när du väl skulle sova efter en hel dag så blev det jobbigt. dessutom var du snorig och förkyld på din första födelsedag. av oss (mamma och pappa) fick du en trehjulig racercykel med ''skjuv''stång bak. en cerise som pappa köpt. supertuff!

så nu ska ja avsluta detta och åka för att besöka min kära vän från borås. fast i fjällbacka då. hare bra!

SOLONG!


help! i need somebody.

gårdagen spenderade jag med joline, vi kollade på film. dawn anna och return to house on haunted hill. den förstnämda var sevärd men nummer två var kass.   imorse gick jag upp halv elva, efter tio timmars sömn, för att städa. hann bara badrummet och hallen innan jag åkte till mormor och morfar för att städa hela deras lägenhet. gick ganska fort, var klar på typ två timmar. käkade pizza med lillebror och solweig. åkte sen hem till mitt lilla hus och fortsatte städa. många många timmar städade jag och hela huset blev skinande :D     när städandet var klart fick jag betalt och jag gick hem till joline och skrek; NONIE, JAG VILL HA KYCKLING OCH RIS!  som tur var hade pia lagat det så jag värmde mig lite :P  sen gick vi till grannarna och åt grillkorv. nu håller jag på att packa , åker nämligen till fjällbacka för att träffa leine imorn!! ska bli så satans kul.. det är nämligen därför jag har städat idag, för att ha råd att åka dit.

ser fram emot det så himla mycket, dock inte att sitta på buss o tåg hela dagen imorn, men det löser sig.

SOLONG!

you can put the blame on me.

- number one song at malta XD

har varit en liten paus med mitt bloggande nu, har haft fullt upp. tror ja iaf.  tänkte iaf återberätta min vecka i korthet:

tisdag: var ute på sjön med vendela och hennes familj. åkte vattenskoter typ hela tiden. jävla va kul det var, har faktiskt aldrig kört en sån förut. körde i nån timme, om inte mer (: på kvällen åkte vi hem till mig. köpte pizza och kollade på allsång på skansen. besökte också vendelas pappa en stund.
onsdag: klockan ringde halv nio. jag duschade osen väckte jag vendela. vi gick till sjukan och började köa oss fram genom samtal, massa prover och undersökning för att komma fram till att de inte kunde hitta ett endaste fel på mig (: vilket var bra, men timmarna vi spenderade där uppe känns ju jävligt meningslösa. mormor o morfar bjöd oss på baugetter och sen gick vi till ekorren med dom xD köpte mig två väskor, en halsduk och ett skärp för typ hundrafyrtio spänn. åkte till vendelas släktingar och sen hem till mig för att packa. åkte med pappa till golfbanan och fick vänta där i typ en o en halv timme innan vi åkte vidare mot karlstad. hemma hos vendela käkade vi och gjorde oss i ordning och drog ut på stan runt tio eller nått. träffade mira och fia där så dom fick vi med oss hem till vendela där vi dansade och pratade massa. när klockan var två blev vi godissugna så det var bara att slänga sig på cyklarna och cykla till norrstrand till den nattöppna macken o handla :)
torsdag: väckte vendela och mira vid halv tolv. käkade frukost och gjorde oss iordning för stan. irrade runt där ett tag innan vi träffade martin och meija och martin bjöd oss på lunch (: åt sallad med rökt lax och kokta vetekorn. godaste jag nånsin ätit tror ja.  vi shoppade lite för pengarna som inte existerade och vid fem tog jag bussen hem. hemma gjorde jag inte så mycket, käkade pizza med joline och satt på mana och sjöng halva natten innan jag somnade med mitt knä i jolines gump. NOT.
fredag: vaknade runt tolv och för en gång skull hade joline inte lämnat mig under natten. tog oss en kort promenix och gjorde oss iordning. gick till mormor runt halv tre och käkade innan vi drog iväg mot ransäter. köade och blev tillslut insläppta. sprang längst fram och ställde oss och stod där i fyra timmar. lars var underbart även om jag var arg på honom för att han ignorerade mig XD johan var snygg som alltid och jag blev bara mer och mer kär för varje sekund (;  skulle ju ha sovit där efteråt men värdret hindrade oss vilket jag var väldigt glad över när jag vaknade på lördag morgon i min egen säng, hade inte varit kul att vakna i ett tält som man var tvungen att plocka ner (:
lördag:klav rakt upp ur sängen och rakt in i bilen och åkte till idah o petter. käkade frukost där och umgick lite. vid två skjutsade idah hem mig. städade och duschade och sen tog jag mig en promenix hem till albin vi tittade på massa dåligt på youtube osen drog vi och käkade med farmor på värmullen. vid halv elva skjutsade vi.. eller det spelar väl ingen roll vilka det var. till malung. så satt och väntade på att få skjutsa hem dom tills klockan blev tre.  sov iofs från att kloan var kvart över ett tills vi kom hem. varsågod albin för sällskapet  (:   kom hem typ fyra och somnade direkt.
idag vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det piano hade jag tänkt :P
HA EN BRA DAG!

SOLONG!

till höger om vänster och rakt över rondellen, där bor jag.

jag är sjukare än sjukast.. vettefan vad jag fick med mig hem för sorts virus. pain är det iaf. 

idag ska jag ut på sjön med vendela o dom (:  hoppas att solen tittar farm lite och att jag inte känner mig allt för sjuk när jag har kommit ut lite, vi får la se...   ska bara försöka fixa skjuts till råda/uddeholm eller liknande. så om det är nån som känner för att skjutsa mig så, VARSÅGOD!  skulle nog egentligen behöva åka till sjukan o kolla mig lite.. mina ben gör ont så in i helvete.. har säkert fått nån konstig sjukdom i dom.

lina berättade nyss för mig att hon har ramat in teckningen jag gjorde till henne och hängt upp den på väggen, det gjorde mig väldigt rörd.  hon avgudar mig!

nej, nu väntar dusch. ha en bra dag! 

SOLONG!


radion spelar låtar som hon glömt

god morgon! jag vet inte riktigt vad som hänt med mig. jag har alltid vaknat typ halv åtta på helgerna oså.. men nu sover jag skit mycket. vaknar och somnar om hela tiden. gött, men sover ju föfan bort hela dagarna känns det som (:
är så trött på min jävla förkylning.. vill vara frisk och kunna andas som en normal människa istället för att sitta o flåsa som en svettig gammal hund.   aja, har lagt upp bilder från malta på facebook nu, så det som vill se.. får helt enkelt kolla där.    skulle uppskatta om någon av mina kära väner kunde skicka bilder från turkiet eftersom jag inte hade nån kamera med mig dit. tack. 

idag vet jag inte riktigt vad det blir, kanske ska träffa sandra ett slag.. men med henne vet man ju aldrig hur det blir XD 
jag ska iaf inte sitta här längre. ha en bra dag folks! 

SOLONG! 


i probably would break down and cry.

det konstiga är att jag är 97 procents säker på att jag somnade brevid joline inatt.. men när jag vaknade var hon inte här. jag hatar när hon gör sånt där.. hon kunde ju iaf väcka mig eller skriva en lapp eller liknande innan hon ger sig ut i sommargryningen helt ensam.  nog om det..    gårdagen bestod av softing hos mormor o morfar. ärligt talat så går min mormor mig lite på nerverna.. hon är så konservativ att det tar kol på mig. vet inte riktigt vad som har hänt med henne, hon är världens bästa mormor o allt det där, men hon är lite dömmande om man säger så..  kvällen o natten tillbringade jag med jolinen.. vi kollade på nån film, one missed call.. heltokejbra.  hon skulle sova med mig, men jag vet faktiskt inte om hon gjorde det.     

vet inte vad jag ska hitta på idag, funderar på att duscha o fixa till mig så jag kanske vaknar till en aning. men vädret lockar mig faktiskt inte att lämna sängen.. hmm, får se hur jag gör.

SOLONG!

his heart beated like a drum

jag tog ett beslut. saga maja louise johansson lyckades bestämma sig för att åka till karlstad. 
    först käkade mormor o morfar o ja på nån sunkrestaurang. åt för dom som vill veta kyckling. sen skjutsade dom mig til vendela där hon och mira var. vi satt bara och pratade, drack kaffe o fixade till oss lite. sen åkte vi in till stan. kollade runt på lite affärer, handlade dock ingenting pga pengabrist. efter en stunds fönstershoppande tröttnade vi så vi gick till maché och köpte oss varsin egenkomponerad sallad. min innehöll bulgur, kyckling, parmesanost, keso o chilipesto.. väldigt fin blandning om du frågar mig.   satte oss i en busskur och åt och vendela skämdes ögonen ur sig ''inte kan man väl sitta i en busskur och äta, tänk om vi träffar nån vi känner och dom får veta att VI ÄTER''. sen kom mormor o morfar och hämtade oss, drog till bergvik. mormor köpte en tröja, sjal o solglasögon till mig och av morfar fick jag ett armband. sen åkte jag hem till hagfors där jag sitter nu och tråkar.  känner nu att jag nog skulle ha stannat i karlstad inatt. kunde ha vart kul. men som vanligt så är jag alldeles för efterklok och får sitta ensam på mitt rum o tjura. får hoppas på sällskap senare ikväll.. men man vet ju aldrig.      tänkte bjuda på lite bilder från min resa. malta alltså.   NJUT!

lenie och jag på bbq-fest på gnenjabeach, malta.
leine o jag på BBQfest, gnenjabeach, malta. 

 
victor, becca, lenie, nils, julia, gretha, mathilda, angeliqa, sara, elli, hanna, lina o my.


jag o victor i ett tappert försök att hålla mitt humör uppe när ja va liten o-det-är-synd-om-mig-sjuk.

insåg just att jag nog inte orkar lägg upp fler bilder just nu..
får bli en annan gång.
 
SOLONG!


you will never forgive her beauty.

trötta ögon och en förkyld näsa, det värsta som finns måste vara att vakna när man är förskyld. har jag rätt eller har jag rätt? vaknade för cirka en halvtimme sen av att mormor ringde. hon fråga om ja skulle ha skjuts till kd så ja kunde hälsa på vendela... sure tyckte ja, messade sandra för att kolla om hon skulle hänga med. hon kunde inte idag.. less. och då återstår bara en liten fråga för min besultsamhet och ja och det är; ska ja åka själv eller ska ja vänta tills sandra kan följa med? ja, det kan bara ja avgöra. i think.     jaja, de löser sig. tror faktiskt att jag väntar på sandra.     så då blev ännu en av mina sommarlovsdagar i hagfors oplanerad och jag funderar på om det ändå inte är dags för den där promenaden kanske?   ska kolla me joline vad hon har pågång, kanske ska cykla runt geijers eller nått?   förmodligen inte, men jag kan ju låtsas att jag ör jätteduktig och iaf tänker på att skaffa mig lite fredagsmotion.

nej, nu ska ja ringa mormor för lite profesionell vägledning i dagens stora beslut.  ha en bra dag!

SOLONG!

you wont find nobody else like me

har redan tröttnat på att vara hemma. vet inte riktigt vilken sorts sysselsättning jag ska fylla mina dagar med. egentligen borde ja nog promenera massa, sola, bada o grilla och liknande. ni vet, sånt som man har suttit hela vintern och planerat att man ska göra på sommarlovet. menmen, imorn är det iaf bara en vecka kvar till larsdubbelv iaf. äntligen händer det nått!

vet inte vad jag ska skriva riktigt, vill bara fördriva tiden lite tills jag blir fenomenalt-det-går-bara-inte-att-vara-vaken-trött. varför? jo, för att det är så himla skönt att somna då (: och på tal om det så tror jag också att jag glömde packa humor när jag lämnade malta i måndags, min humor har inte alls hållit samma nivå sen jag lämnade paradise bay. menmen shit happens when you party naked.. som julia sa.

nej, nu skriva jag bara massa onödigt strunt, så tror ja avrundar. gonatt på er mina små gumpar (:

SOLONG!


im back folks!

turkiet var underbart, jag saknar varenda sekund därifrån. varenda minne därifrån är ovärdeligt, jag vill tillbaka.    jag orkar egentligen inte babbla upp allt vi lyckade göra under veckan i alanya, men kan ju iaf nämna att vi tog nån slags dykutbildning, som jag bär med mig med stolthet - även om den kanske inte var helt regelrätt.   vi slappade hela dagarna, hängde på vår balkong och åt oändliga mängder chips o dyl.  träffade turkar som vi förälskade oss i och som just då var det vackraste världen skådat, för att i nästa sekund vara ful jämfört med nästa person vi lagt våra vackra, blå, skandinaviska ögon på. komplicerat det där, men jag hoppas att ni förstår så gott det går. det är inte lätt att berskriva dom där 168 timmarna med ord.

malta var helt annorlunda. och med det menar jag inte att det inte var underbart och att jag inte saknar varje sekund.. då skulle jag ljuga. malta var helt fantastiskt, även om landet inte var det vackraste och vi bodde på en motorväg så lyckades mitt paradisegang och jag alltid ha kul. jag vill tacka madeleine, lina och mathilda.. mina beloved roomies, för övertrötta nätter, bråk om dusch och service vid min svåra sjukdomstid (: tack sophia, gretha, julia, emelie, my, victor, john, sara, helene, nils, rebecka, ellinor, angeliqa, martina, tim, nathalie, evangelinn, jeanette, hanna, alex och såklart lina, leine o mathilda för alla minnen, tack för skratt och sång.. tack för att ni gjorde det så lätt att inte längta hem.  jag kommer sakna er så jävla mycket nu när vi inte träffas varje dag. jag hoppas att ni inte glömmer mig, för jag kommer aldrig glömma er och våra två veckor på paradise. oh snap!

mer än så tror jag inte att jag orkar utveckla det hela.. what happens in turkey stays in turkey o vad beträffar malta så tror jag samma sak gäller där.

SOLONG!     fuckfaceeeeeee.

RSS 2.0