i learn the hard way..

hmm, då har man slutat skolan då. och ja, det känns piss. har inte riktigt fattat det än tror ja, men det kommer väl. igår vare klassfest hos sebban, jälla roligt de va raaaa! jag har alrig varit så, snygg, smidig och rolig iaf, det kan jag lova.  ikväll blir salamander igen då, blir la kul... i hope.  man har man roligt folk runt sig så blir det väl alltid lyckat kan jag tro.   ska försöka att komma hem i tid iaf.. FÖR VI ÅKER TILL TURKIET IMORN!       nej, nu ska ja packa ihop mig o bege mig hem för att packa osv.       hare så skönt här hemma nu!

SOLONG FUCKFACEEEEEE!

speak right to my heart.

jaru, då var det dags för skolavslutning då.. om cirkus tolv timmar är vi på väg till kyrkan, usch..    idag har klassen varit i lidsbroa o softat.. erik hade fått med sig en såkallad bergssprängare så det blev sång o dans för hela slanten, för min del iaf. en del kubb och gris hann vi med också, tyvärr började det regna och tillslut hagla så vi satt inne i omklädningrummen, men bra som vi är så blev även det kuligt. när ja kom hem duschade jag oså, sen drog mormor och jag o fixa blommor o allt sånt inför imorn. joline o jag vaxa benen, fixa naglar o ögonbryn/-fransar hos anne. gick på revyn me anna o sofi och sen gick ja hem... har precis försökt komma på vad av allt jag har packat jag inte behöver ta med mig.. men det är svårt det där tycker ja (=   

hade avslutningsmiddag igår, tisdag, också.. den var lyckad. även om maten smaka skit o jag fick koffein gick som inte har försvunnit än, men det är soft.   

nej, nu måste jag försöka sova lite.. känner på mig att klockan o jag kommer vara smått oväner imorn när den ringer lite för tidigt (:

SOLONG!

cause everybody's looking great but you!

jadu kära blogg.. idag har jag inte den blekste aning om vad jag ska skriva, jag kanske inte har någonting att berätta? ja vet inte... brukar ju vara bra på att skriva om massa onödigt o ointressant skräp. men inte idag, tydligen.   idag har idah rensat mitt ansikte, det gjorde ont så in i helvete.. men det var skönt när det var klart, känner mig som en helt ny människa.. nästan iaf.  vet faktiskt inte vad jag har gjort mera, orkar inte tänka efter. kollat på film o softat bara (:  skulle ha promenerat med sandra, men hon hade problem med att höra av sig så det blev ingenting, väldigt synd tyckte ja.. behöver träffa henne.   nu sitter ja hemma i min säng och käkar choklad, är inte alls sugen på det.. men det bara blev så. vill ha truly black NU! tror att jag har blivit beroende av det på gamla dar.  nej, mina fingrar o jag är inte överens, skulle gissa på att dom vill vara nån annanstans än på tangentbordet just nu, så får sluta skriva för bokstäver bara försvinner o läggs till hela tiden o orkar inte skriva om hela jävla tiden.   så, där fick ni anledningen till att jag nu säger gonatt och ber en tyst fader vår för er alla, eller kanske två tillomed (förlåt mig fader för mina synder)  

SOLONG!


you're not sure that you love me..

..but you're not sure enough to let me go!

lördag morgon, hallelujah! helgen har vart fin so far. torsdag kväll drog joline o jag runt och röjde lite, avslutade med nattdopp, nationalsång och vandalisering. dear god, please forgive me.  igår kväll drog vi till åleby (en skog utanför sörby) och röjde ännu mer, kvällen blev dock inte så lång pga av personliga skäl... skulle egentligen ha sovit där men albin va snäller och kom och hämtade oss, drog hem hit o somnade... när jag vaknade var jag ensam, fattade först inte vfr men.. det kom senare... idag vet jag inte vad det blir, ska dra ut en sväng nu iaf.   hare bra!

p.s. sorry för gårdagens dåliga skämt mina kära telefonvänner, i stundens hetta tycke iaf jag att det var roligt. d.s.

SOLONG!   fuckfaceeeee!

när ja är ja och nej är nej.

var väldigt länge sen ja skrev här nu, kommer nog att vara så i fortsättningen också, min tid räcker inte till för massa internet o liknande. såå, vad har hänt? massa fast ingenting.. dagarna bara kommer o går fort så in i helvete. hinner inte fatta att jag vaknat innan jag somnar igen.    men nu är det äntligen helg, sista helgen innan sommarlovet. vet inte vad jag ska hitta på, vi pratade om grillning.. men vi får se. pontus har åkt till gbg o pappa ska va i kd hela helgen så jag är ensam! det var så länge sen sist jag var det känns det som.    vet inte vad jag ska skriva, har tappat fantasin totalt.  kan ju påpeka att jag åker till turkiet om drygt en vecka. jag vill jag vill jag vill NU!   skulle gärna hoppa över allt som kommer innan, dvs.. skolavslutning o allt det där.   nej nu ska ja lägga mig ut i solen en stund!

SOLONG!

RSS 2.0