Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner..

Har precis gjort mig klar för kvällen, har städan undan allt crap som fanns i hela huset som skulle kunna störa mina morgonrutiner, jag har laddat kaffebryggar så att jag bara ska kunna slå på den imorn. Jag har helt enkelt planerat min morgon för att få den att gå så smidigt som möjligt, för jag vet hur hemska mina måndagsmornar brukar vara.   Kvällen har jag spenderat med Tony, vi kollade på Creep. Grymt dålig film, vidrig dessutom.. Gynekologstol och såg brukar iofs inte resultera i något annat än just det.  Måste också tillägga att även Tony var med hemma hos Dennis igår, han blev tydligen upprörd när jag för en gångs skull inte nämnde honom i ett blogginlägg. Jag citerar: "sjysst du nämnde ju bara bögdennis i din jävla fittblogg''.  Mer än så tror jag inte att jag har att säga er, så jag avlutar med ett GONATT!

SOLONG!

Mellan veta och vilja.

Jag orkar inte blogga längre, mår inge vidare. That's why.  Madde var här i helgen. Vi har varit på skogamarken, vid utsiktstornet och igår var vi hemma hos Dennis för att titta på speedway, fast så värst mycket speedway blev det nog inte. Idag har vi varit i Karlstad och jag har shoppat lite, sen sa vi hejdå vid tåget och jag åkte hem till mig. Mer detaljer än så ger jag inte. Hoppas ni har haft en bra helg!  



Bjuder på en bild på mig i mitt esse, fredag kväll. I'm a wild one!
(D.v.s. Kaffe och kvällspromenad, gillas av mig.)

SOLONG!


To be warm and welcome.

Jag är trött. Så jag ska alldeles strax sova. Hoppas ni haft en bra dag!   Gonatt.

SOLONG!


She knows how to treat men.

Snart dags för skolan, som vanligt är jag klar i tid, jag får aldrig stressa. Fast ska väl inte klaga, men det är så tråkigt att vänta på Joline som är betydligt långsammare än jag. Imorn kommer äntligen Madde, saknar henna :D  Ha en rolig dag folks!

SOLONG!

It's my birthday and i can not find no cause for celebration

Kom precis hem från Tony, han var snäll och följde mig ända hem till dörren. Vi har käkat thaimat, eller Tony gjorde och jag åt det som blev kvar, kollat på tv. Jag har också spelat cs och camat för konstigt folk! Hade faktiskt tänkt städa klart här hemma idag, men det kände mycket mer kul att umgås med Tony faktiskt. Nej, nu ska ja försöka sova. Gonatt!

SOLONG!    


du tände min eld.

Jag fattar inte varför jag inte kan städa som en normal person? Med det menar jag ungefär; plocka undan o dammsuga. Nej, varje gång jag ska städa så blir det så extremt. Jag ska sy nya påslakan, jag ska byta plats på alla saker i rummet, jag ska slipa och olja golvet, ni kanske fattar?   Idag skulle jag iaf vika in lite kläder som jag hade tvättat och nu är mina garderober tomma. Det ligger massa kläder i min säng som jag ska ha i garderoben i mitt rum, det ligger ännu mer kläder i hallen som jag ska ha i garberoberna i hallen. Det ligger också en hel del kläder i badrummet, som jag inte har en aning om vart jag ska göra av. Problematiskt. Men nu återstår bara att vika/hänga in allt efter timmar av sorterande. Vad jag vill säga är bara att jag började städa ett halvstökigt rum och nåra timmar senare har jag tre helstökiga rum. Mitt mattehuvud säger mig att nått gick fel, inte sant? Nej, nu ska jag försöka bli klar. Gonatt!

SOLONG!


ska vi bygga nånting större.

Kom precis hem från mormor, vi har sytt kläder och haft deeptalk om första veckan efter att mamma dog. Skönt att få fråga av sig lite, minns inte så mycket. Vi drack kaffe i mängder och satt där båda två med tårar i ögonen, vi är starka tillsammans min mormor och jag.  Nu håller jag på att städa mina garderober, vet inte hur jag ska placera allt, det blir bara rörigt hur jag än gör. Vill kunna se allt, men det går inte då bra.  Ska iaf återgå til att försöka. Ha en bra kväll!

SOLONG!

får en doft av sommarens sista dagar.

Kort dag idag, slutade tjugo över ett!  Joline och jag pratade om en sak förut, att på sommarlovet så har, iaf vi, precis vaknat runt klockan två. Men idag har jag hunnit med att försova mig imorse, haft en timme matte, dricka kaffe i en halvtimma, haft datorkunskap, lunch, kaffepaus, engelska samt varit på banken och klockan är inte mer är tio över två. Lite komiskt tycker jag. Har planerat in städ av mitt lilla hus denna eftermiddag, får se hur länge jag står ut. Annars är nog kvällen ännu oplanerad, hoppas jag hittat på nått att göra tills dess.  Ni får ha en bra dag!

SOLONG!


Vi märkte nog aldrig riktigt vad som hände, förens allt var slut.

Hemma efter en timmes kvällspromenad med Tony. Himla gött! Kvällen har annars bestått av depp och deeptalk, men känner mig nu mycket piggare. Tror jag ska försöka komma i sång snart det var alldeles för jobbigt att ta sig ur sängen imorse, inte sant?     Gonatt!

SOLONG!

But my mind is still june.

Precis kommit hem från en heldag i skolan och en eftermiddag med mormor. Mormor och jag har varit ute och letat jeans till mig, men hittade inga som föll mig i smaken. Lite för tight, lite för låga, lite för vida, lite för mörka.. Jag blir aldrig nöjd. Väntar på att pappsen ska bli klar med maten nu, är vrålhungrig. Efter maten blir det lite vård och omsorgsplugg, ska bara läsa ett kapitel så det tar nog inte så lång tid hoppas jag. Sen ska jag sjunka ner i sängen i mina skönaste kläder med min Sofis mode som mormor köpte till mig förut. Ser verkligen fram emot det efter denna hårda dag. 

SOLONG!

But they're not from crying, he laughs more than I.

Som ni ser har min blogg äntligen fått ett nytt utseende. Det var min kära vännina Madeleines kusin David som så snällt fixade detta åt mig. Tusen tack, verkligen!  Det här fick mig verkligen på bra humör, dagen har annars varit outhärdligt tråkig och deppig. Trodde jag skulle deppa sönder för en stund. Men nu så sitter jag här, fortfarande i livet och redo för läggdags. Hoppas ni haft en bra söndag. Gonatt!

SOLONG!

from yesterday

Söndag. Fan! Vill inte att helgen ska ta slut, har inte ork nog för skola imorn. Men det löser sig. Helgen har varit great!  Fest hos Tony både fredag och lördag. Fredagen var kaotisk, folk överallt och jag också för den delen. Men kvällen blev lyckad ändå. Gick aldrig in i parken detta år heller, kändes bara meningslöst. Avslutade kvällen med toalettbesök hemma hos någon tillsammans med Anna och promenad hem i Tonys sällskap. Han var snäll och följde mig ända till dörren. Lördagen bestog till en början av mat hemma hos farmor och farfar och senare promenad med Anna i vågbacken. Skulle hjälpa Tony att städa, men när jag kom dit var han redan klar. Fick dåligt samvete men som tur var så fick jag diska. Drog hem till mig och fixade mig lite och sen tillbaka hem till Tony. Umgicks med folk och så hela kvällen. Väldigt lyckat. Drog sedan till parken och kollade, var inte alls så kul. Så jag gick hem i Joels och Andreas sällskap denna gång.  Idag har jag käkat med pappas syskon med familjer.  Kålsoppa, gillart inte! Men farmor hade fixat köttbullar till mig, Stort tack!  Vet inte rikigt vad jag ska hitta på mera idag, måste sysselsätta mig med någonting känner jag, annars kommer jag bara somna. Det spörs! Ha en bra dag!

SOLONG!


tonight, is the night.

har varit lite snålt med bloggandet nu, anledning? ja har inte orkat.    sitter här nu, nyduchad och redo.. vet nte rikigt vad jag ska hitta på.  en vecka i skolan var då avklarad och måste säga att ja trivs som fisken i vattnet med op.  kvällen närmar sig, sakta men säkert.. hoppas på att den blir lyckad, det måste den! jag behöver det.    jag antar att helgen kommer gå i rasande fart och snart är jag tillbaka i skolbänken.  jaja, jag orkar faktiskt inte blogga.. kolla in mitt gästbloggsinlägg på maddesmode.webblogg.se ist.   

SOLONG!


vad mer vill ni veta?

why do you build me up, buttercup baby, just to let me down and mess me around. and the worst of all, you never call, baby, when you say you will. but i love you still. i need you more than anyone darling, you know that i have from the start. so build me up, buttercup, don't break my heart. i'll be over at ten, you told me time and again. but you're late, i wait around and then i ran to the door, i can't take anymore. it's not you, you let me down again. hey, hey, hey, baby, baby, try to find. hey, hey, hey, a little time and i'll will make you happy. hey, hey, hey, i'll be home. i'll be beside the phone waiting for you. why do you build me up, buttercup baby, just to let me down and mess me around. and the worst of all, you never call, baby, when you say you will. but i love you still. i need you more than anyone darling, you know that i have from the start. so build me up, buttercup, don't break my heart. to you i'm a toy, but i could be the boy you adore. if you'd just let me know. although you're untrue, i'm attracted to you all the more. why do i need you so? hey, hey, hey, baby, baby, try to find. hey, hey, hey, a little time and i'll will make you happy. hey, hey, hey, i'll be home. i'll be beside the phone waiting for you. why do you build me up, buttercup baby, just to let me down and mess me around. and the worst of all, you never call, baby, when you say you will. but i love you still. i need you more than anyone darling, you know that i have from the start. so build me up, buttercup, don't break my heart. i need you more than anyone baby, you know that i have from the start. so build me up, buttercup, don't break my heart.

som ni märker så jag jag fenomenalt tråkigt, just därför har jag skrivit texten till build me up buttercup i min blogg. också för att jag har lyssnat på den i x antal dagar nu.   idag har jag och mormor varit på ekorren i många timmar, okej.. kanske en, för att leta efter en hatt till mig. pappa har nämligen slängt mitt plommonstop som jag bara kände att jag måste ha nu.  träffade albin där också, så han hjälpte oss att prova pälsmössor.. vill ha en, men alla va så trånga, fick dom inte över örona. så nu ber jag er alla där ute som äger någonting av följande att höra av sig till mig, [email protected]  okej?  vad jag vill ha är alltså: ett plommonstop, en kubbhatt eller en stuphatt, helst det förstnämda. är också ute efter en pälsmössa, en såndär som är rund och platt högstuppepå. det var nog allt tror jag.   vet inte riktigt vad jag ska göra nu faktiskt.. kvällarna känns ovanligt korta nu när skolan börjat, vet inte varför.    ska iaf sluta blogga, ha en bra kväll (:   

SOLONG!

blunda, somna om och vakna.

då var andra dagen gjord, känns redan som om det aldrig varit sommarlov. mitt humör är på topp just nu, tror inte det finns någonting som kan få mig på dåligt humör. för stunden iaf. just nu är jag extremt kaffesugen, men orkar inte fixa kaffe. har läst ut dagens tidning, så då måste ja sitta o dricka kaffe med mig själv. vilket inte lockar mig speciellt mycket.  så det blir nog inget kaffe för mig.   punktslut.  funderar på att riva ut allting ur garderoberna o städa lite, får se om min ork och kommer överens.  måste börja fila på fredagens gästbloggsinlägg också, ska inte vara ute i sista sekund denna vecka igen. turligt nog så har jag lite ideer i huvet, så det problemet är ur världen.  jaja, känner för promenad, skulle uppskatta om någon gjorde mig sällskap.. jaså det vill du? men ring mig då!      rörigt inlägg, ursäkta.. men är lycklig ända ut i fingertopparna och det ger mig skrivsvårigheter.    ha en fortsatt bra dag.

SOLONG!

jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor.

små bleka armar och en randig kind,
glömmer aldrig bort min tonårssynd.
hemmafester och en stulen bil,
jag satt vid fyrisån och döda tid.
snurra flaskan,
jag har aldrig,
sanning eller konsekvens.
vad vill du veta om mig? fråga bara.
jag berättar vad som helst.
det var sjutton år.
sjutton år i staden jag växte upp och så,
märker du hur fort det går?
och jag var sjutton år
och ville inte va den som blev kvar. 
      - 17 år - Veronica Maggio.

övertrötta kvällar gör mig poetisk, har ingen aning om varför.
grubblar över dagen som varit, vet inte riktigt vilka åsikter jag har.  är väldigt nöjd med valet av linje iaf, op känns väldigt mycket jag. fast ändå känner jag en litet sting av ångest, kanske skulle jag ha flyttat ändå?  nej, ska sluta reflektera mera över det här. är nöjd, punkt.  har nog aldrig varit med om en långsammare dag iallafall.    efter plugget drog jag hem en kort stund, sen kom albin och hämtade mig. vi åkte hem till honom och spelade yatzy, jag vann!   sen somnade jag och sov tills albin skjutsade hem mig igen. ursäkta, men jag var helt slut i båda kropp och huvud.  när jag kom hem lagade jag mat, promenerade och ja.. inte mycket mera än så. nu tror jag faktiskt att jag ska sova, har varit en lång dag.    gonatt trogna bloggläsare.

SOLONG!

baby, i'm trying.

bigdeppsuck.  jag skulle lätt offra mitt liv för bara några veckors sommarlov till. kanske. jaja, nu är det som det är och imorn börjar skolan. jag ska det stora steget och börja gymnasiet.    ordet örk ekar i huvet.  idag messade vendela till mig och sa att hon var på väg till hagfors.   jag fixade mig och drog till hennes farmor o farfar där jag träffade henne o meija. var kvar där ett tag innan va åkte till vendelas farsa och käkade.   sen åkte hon hem. jag drog hem en snabbis och sen hem till tony och kollade på os o scrubs o lite sånt.   pappa kom och hämta mig, vi käkade osen tog jag mig en kvällspromenad. himla gött.   hade tänkt sova snart, är faktiskt ganska trött.   men jag vill inte att sommarlovet ska ta slut!

SOLONG!


i'm looking for love this time.




you do seem more lighthearted.

egentligen.    egentligen borde jag vara mer seriös med min blogg, jag vill ju egentligen inte skriva så här, idag har jag gjort det o det, sen gjorde jag det.      jag tycker ju själv att det är ganska tråkigt att läsa. kanske borde vända min seriösa sida till och för en gångs skull skriva om någonting annat än mig själv och vad jag gjort.   jag vet inte?  jag borde kanske också ta mig i kragen och fixa designen någon jävla gång, men det blir inte hellre av.   jag är bra på att snacka utan att det händer något.  jaja, big deal.   ingenting jag orkar tjata om i längden.   ville bara försöka pusha mig lite.     har spenderat kvällen med joline, skitsnack på bänken o youtube hemma hos henne.   lagomt röj för sista kvällen på sommarlovet.   det låter hemskt. sista sommarlovskvällen.  eller det är väl en kväll imorn också antar jag, men det är sista kvällen jag går och lägger mig och det är fortfarande sommarlov när jag vaknar.   invecklat, men ni kanske fattar?    ska inte tjöta mera,   gonatt på er sötisar.

SOLONG!

låt solen gå upp utan mig.

tänkte försöka knappa ihop ett litet inlägg om dagarna som gått. onsdagen och natten till torsdag i sofis sommarstuga var grymt kul, massa snack o skratt. det var ju inte lika kul dan efter när båtmotorn slutade funka och vi fick ro i spöregn över hela sjön för att ta oss hem (:  när ja kom hem åkte jag direkt till munkfors för att klippa o färga mig,   färgen blev ju bra, men som vanligt klipper hon mig alldeles för kort (:  när jag kom hem gick ja o albin ut i skogen och gick med hans hund. himla kul, men blött.  kvällen spenderade jag med datorn o filmen den där mary som jag lånade av jolinen.   igår ringde idah o väckte mig, fixade mig och sen drog ja ner till farfar för att träffa idah, petter o stina.  snackade lite med dom sen drog jag till farmors jobb i uddeholm och satt där i nåra timmar. när hon slutade åkte vi till ekshärad för att handla och sen hem til farmor o farfar.  dom fixade mat medans jag satt vid datorn och försökte få ihop slutet på mitt gästbloggsinlägg som nu ligger upp på maddesmode.webblogg.se (:   blev inte rikigt nöjd, men det får la gå.   när det var färdigkäkat drog jag till jimmie och kollade på old school tsm med honom o mattias.        idag vet jag inte rikigt vad jag ska göra, så lite som möjligt hade jag tänkte iaf (:   ha en bra dag!

SOLONG!

be a joyrider.

ingenting intressant händer. jag fasar för skolstarten. just därför, ingen blogg.


väck mig inte imorgon

jag är ensam hemma. tyst. tråkigt. just därför:


1. Vad står de i de 4 sms.et i din inkorg?
Haha varför är jag dum då? xD (från tony cederholm)

2.Vad står de i de senaste skickade sms?
Jo, tänkte det.. Men det var sut på domus och jag orkade inte gå till pekås (till tony cederholm)

3.Vem är överst listan över missade samtal?
madeleine laurell

4. Vem är 6.a på listan över mottagna samtal?
jimmie byberg

5. Vem är 2.a på listan över uppringda nummer?
jimmie byberg

6.Vad har du som bakgrunds bild?
J <3 S skrivet i jolines hand.


7.Hur mkt batteri har du?
helfullt

8.Vem är 8 på din kontakt lista?
david jansson

9. Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen?
joline hedell

10. vem är den första på bokstaven "G" i din kontakt lista?
gretha jern isacsson

11.Vad heter din mobil , som bluethooth namn?
S

12.Den bästa låten på din mobil?
blackbird - the beatles

13.Den sämsta låten på din mobil?
den som dör får se - markus krunegård

14. Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen?
zazza med baconkjukost under näsan.

15. Hur mkt är klockan när du gör detta
22.08



tack för er tid

SOLONG!












we are the sultans.. the sultans of swing.

på tal om ingenting:     madde eller någon annan hjälpsam människa får gärna fixa iordning min blogg lite. är så trött på utseendet så jag tror jag spyr snart.   men varje gång jag ska göra om den så laggar datorn ihop. så NÅGON måste göra det åt mig eller låna ut sin dator. så är det bara. tack så mycket.

SOLONG!

they don't give a damn about any trumpetplayin' band.

onsdag, usch.. nu är det inte alls långt kvar till skolstart. hade jävligt soft schema iaf, så det var ju iaf bra.. men tyvärr så räcker det inte för att få mig sugen på att börja skolan igen, mår så satans gött nu när jag får vara hemma o pyssla med vad jag känner för. menmen, jag får väl tvinga mig själv att överleva det här också.   jag kan iaf lugnt säga att det här har nog varit den bästa sommaren hitills. turkiet, malta, västkusten, inge jobb, bara massa slappisdagar. hoppas bara nisse och dom tar sig hit nu och sätter punkt för sommaren med en grymt rolig helg.    usch, jag vill verkligen inte att det ska bli höst. jag vill gå barbent i ballerinas utan att frysa häcken av mig.. orkar inte dra på mig ett par byxor, det har under sommaren blivit min största fasa. byxor. visst, det är väl massa mysigt med stora tröjor, mössor, vantar o strumpbyxor.. men jag måste nog säga att sommar i klänning o gladiatorsandaler gillas mer av mig.    nog om det.   igår klev jag upp vad jag tyckte va tidigt, säger varje år att jag ska 'öva'' på att gå upp tidigt sista veckan, men det blir aldrig riktigt av. iaf, käkade frukost, fixade mig, lagade mat till mig och min bror. himmel va gott de va (: sen drog jag hem till mormor och satt på deras balkong tills dom kom hem.  vi åkte o handlade och sen åkte jag hem till sandra. vi tog oss en promenad och hamnade sen hemma hos henne för kaffe o macka.   idag blire grillmys i sofis sommarstuga, verkar som om vädret planerat att svika oss, men vi får la hålla oss inne. hade tänkt ladda upp en väska med massa spel (:  känner mig väldigt stressad, ska åka runt tre och innan dess känns det som om jag ha hundra saker att fixa, så nu har jag inte tid att blogga längre.  ha en bra dag!

SOLONG!

brand new love grows on trees

gomorron gomorron!   solen skiner och jag är på ett strålande humör. ärligt talat så har jag inte en susning om vad det är för väder, och jag är för tillfället ganska trött. men jag försöker intala mig själv att det är ska bli en perfekt dag, gud va kul jag ska ha!   så där, nu räcker det med optimsm för idag. uttråkad som jag är sysslesätter jag mig med ännu fler frågor. desssa hittade jag på linapalmquist bdb.

1. vad har du på dig just nu? vit tee o troser.
2. vilken hårfärg vill du ha?  naturligt blond, hatar utväxten som jag måste tampas med.
3.kan du vicka på lillfingret? ja, det är klart ja kan.
4. är du komplexfri? inte helt o hållet.
5. har du någongång hittat en 20 lapp på marken? nja, isf var den nog min egen.
6. kan du vissla? jajjemän
7. gillar du viskleken? ja, det är soft.
8. tycker du att simple plan är bättre än good charlotte? har svårt att bestämma mig på den fronten faktiskt XD
9. vad händer imorgon för dig? sleepover at sofis summerstuga.
10. vad åt du senast? pringles
11. vad var din favoritfilm som liten? teddybjörnarnas jul
12. brukar du leka med dina småsyskon om du har några? nej, han vill inte
13. vad har du i håret just nu? en toffsare.
14. älskar du någon form av dryck? just nu lever jag för kaffe, annars.. jöfa typ.
15. har du skrattat ihjäl dig på grund av en viss person? nej, jag dog aldrig.. men de va nära.

om ditt boende:

1. var bor du? hemma i björnänga, hagfors.
2. ska du flytta? nån gång, men inte just nu iaf.
3. vilken färg är det på din nuvarande bostad? det var gult en gång, men det har liksom bleknat bort.
4. när du flyttar hemifrån, vart vill du bo då? varsomhelst.
5. vill du bo själv? den som lever får se.
6. kan du tänka dig att bo i en träkojja? jovisst.
7. vilket nummer bor du på just nu? 3
8. vill du flytta? ja, men inte just nu.
9. kan du tänka dig att bo tillsammans med en internetvän? visst
10. har du bott på ett ställe en mil ifrån din nuvarande bostad? ehm, ingen aning.

sant/falskt:

1. du röker? falskt
2. du är en pojke? falskt
3. du är en flicka? sant
4. du hatar lingon? falskt
5. du har ont någonstanns nu? falskt
6. du har opererat bort en kroppsdel? falskt
7. du super dig full varje helg? falskt
8. du har drömt om en mystisk man? sant
9. du gråter om du ska ta en spruta? falkst
10. du har ormfobi? falskt
11. du hatar hattar? falkst
12. du har kallat någon för fanskap? falskt
13. du är hyffsat duktig på tennis? falkst
14. du tuggar på någonting just nu?falskt
15. du har en laptop som du är inloggad på just nu? sant

om ditt ursprung:

1. är du helsvensk? ja
2. om inte, vilka andra länder är du från? geijersholm
3. har du varit i nåt av dom andra länder som du har ursprung från? javisst.
4. vill du åka till nått av dom läderna isåfall? vet inte om jag kan kalla det för land.
5. gillar du sverige? inge fel.
6. tycker du att svenska språket är fint? gillar finska bättre.
7. är du färgad som svensk? blekfis ja.
8. vad är typsikt svenskt? lassestefanz o sill typ.
9. tycker du om länderna du har ursprung från? massa
10. vill du bo i ett annat land än sverige? säkert

dagens:

klädsel: har inte kommit så långt ännu.
frisyr: knut på huvet antar ja.
låt:  dire straits - sultans of swing
tv: ingen alls
sjuka: kärnfrisk
tråkigaste: inget att göra, än så länge iaf.
roligaste: läsa tidningen imorse typ XD

senaste personen som:

du kysste: migsjälv när jag hånglade med min spegelnbild igår.
sov i din säng: vendela tro ja, eller jimmie.  
såg dig gråta: ingen aning, minns inte när jag grät sist.
fick dig gråta: minns inte.
fick dig skratta: jag själv igår.
du gick på bio med? madde, mathilda o lina.
du gick på stan med: ehm, joline iguess.
skickade ett mail till dig: facebook.
skickade ett sms till dig: tony cederholm.
skickade ett lunarinlägg till dig: minns inte, idah skulle jag gissa på-

de senaste 24 timmarna har du
:

gråtit: ne
köpt någonting: jao, chips o sånt.
varit sjuk: ne, haft kaffeabstinens o grinat på albin för det.
sjungit: ohja.
sagt jag älskar dig: tror inte de
velat säga till någon eller några att du älskar dem: nej, det är lugnt ändå.
träffat någon ny: mötte en kärring jag aldrig sett på lidl igår, gills det?
saknat någon: jora
kramat någon: nej-
ätit: ja, mackamat.


that's all folks!

SOLONG!

he's in love with a rock'n'roll world

dagen på sista veckan av sommarlovet var då avklarad.   jag har sysselsatt mig med följande:   lagat mat, handlat med mormor och morfar.. plusikanten: morfar pröjsade för ett par nya guldörhängen till mig. im soo spoiled! sen drog jag till albin ett tag, vi kollade på du är vad du äter och albin lagade mat.. sen tvingade jag honom att skjutsa mig till ok så jag fick köpa mig en kaffe. sen gick jag och mötte joline, vi gick till nöjes och kollade, men hittade ingenting vi ville ha.. så vi drog hem till joline ist. käkade chips och kollade på paradise hotel. satt och småsnacka lite en stund, sen drog jag hem.      och där är jag fortfarande.  och jag lär nog stanna här också.  huvet är fullt av massa skit, fan joline... jag är ingen gubbe. naaaaaa, ska nog ta och avrunda detta lite,           sov gott plyschbraller.

SOLONG!

det kallas tvivel, det där som stör..

idag har jag varit väldigt duktig, städat i köket o hallen. städat badrummet o rensat avloppet (aldrig igen).. jag har också tvättat, städat mitt eget rum och handlat me pappa.  ringde även till min bror och frågade om inte han och hans kompisar var hungriga, hade nämligen planerat att laga mat till dom (:   så snäll är ja.  gjorde tacos och det verkade så hem.  iaf, när pappa och jag satt i bilen påväg till ica ringde mobilen. det var nils.. jag blir jättaglad bara för att han ringer, men när han sedan säger att han, wictor, eme o rebecca sitter och kollar på tågtider för att åka och hälsa på mig blir jag överlycklig :D  ringer madde, så hon fixar också tåg till samma helg. så himla kul! trodde faktiskt att vi hade lagt ner alla dom planerna, men tydligen inte.  o min pappa reagerade mycket oväntat på det, han lovade att han skulle se till att han o pontus inte var hemma den helgen så vi fick huset för oss själva (:   jag är så glad!  får bara hoppas att det verkligen blir av och att inte min otur ska sätta in så ja hamnar på sjukan eller liknande den helgen XD        gonatt sötisar!

SOLONG!


but i'm just trying to love you.

jag har skrurat golven, och nu väntar jag på att dom ska torka (:   så därför tänkte jag sysslesätta mig med detta som jag hittade på annnepe:s  bdb (:

Lovar du att svara seriöst på alla följande frågor?- ska försöka.
Vad heter du? - saga maja louise johansson
Hur gammal är du? -sexton
När sjöng du senast? - alldeles nyss
Har du duschat idag? - nej
Har du har solat solarium? - ja det har jag.
Choklad eller lakrits? - bägge samtidigt.
Du studerar ofta dig själv i spegeln? - det kan jag nog påstå att jag gör.
Vill du sova jämsides med någon i natt? - jättegärna
Senaste gången du spydde? - 13 juni
När gick du upp i morse? - först åtta, sen tolv.
Förlorat ett spel i klädpoker? - de tror ja inte
Har du färgat håret minst 3 gånger? - nja, har slingat
Spelar längden på killen någon roll? - nej, de tror ja inte att jag tycker iaf.
Hånglat med en kille? - jovisst
Singel eller upptagen? - singel
Vem hade du senast en msn-konversation med? - just nu: madde, tony o albin.
Vad tycker du om dina betyg? - dom duger åt mig
Vem vill du kasta en sten i huvudet på? - idah, för att jag saknar henne.
Antar glassar du ätit som mest på en dag? - ingen aning, tjugotre eller nått säkert.
Vad längtar du till? - tills jag får sova sked med joline
Har du piercing nån annanstans än öronen? - nej
Vad skulle kunna göra dig till världens lyckligaste? - vene, att mamma kom tillbaka i guess.
Vem ska du träffa imorgon? - vendela hoppas ja.
Utekväll eller hemmamys? - beror på humör, sällskap och ja...
Vem kramade du senast? - hannes
Ragga eller bli uppraggad? - ragga XD
Senaste personen som du kysste? - mobilen, 13.13 XD
Senaste du pussade? - hannes
Big Brother eller Paradise Hotel? - big brother
Har du några favoritjeans? - ja, tyvärr
Vad har du för ögonfärg? - blådisar
Vem pratade du med i telefon senast? - vendela
Favoritstad? - pattaya ;D
Bruna eller blonda killar? - kvittar.
Favoritland? - av dom ja varit i, thailand helt klart.
Göteborg eller Stockholm? - stockholm.
Platt eller lockigt hår? - lockigt
Hur många har varit otrogen mot dig? - bra fråga xD
Pizza eller kebab? - pizza
Vad har du för stjärntecken? - kräfta
Äger du nån sak av d&g? - nej?
Har du pojk- flickvän? - nej
Du älskar att shoppa? - det gör jag nog.
Har du något jobb? - ja, lucky me (:
Brukar folk ta dig för att du är äldre än du är? - ja, faktiskt.
Gillar du någon nu? - joline är en storfavorit.

jaha, så var det gjort.. och jag kunde inte vara helt seriös.. det blev för hårt med det där pizza eller kebab?   vendela ringde nyss och sa att hon skulle komma hit, massa mysigt.   tyvärr kunde josefin inte följa med.    ja, ni får fortsätta ha en mysig söndag.

SOLONG!

maybe i'm a lonely girl who's in the middle of something.

fredag kväll var väldigt lyckad måste jag säga.. började med mat o lekar och slutade med filtar, chips och stjärnfall på studsmattan. hann även med lite bus, som jag faktiskt har dåligt samvete för.  lille pojkstackare.. klockan tre var jag först i säng, det hade gärna fått vara luddes, men josefin hade oturligt nog paxat den så jag fick trängas med vendela i hennes säng. det gick prima det också faktiskt. vakna på först av alla såklart, så jag drog ner och åt frukost och duschade och gick sedan till netto där mins tremänningar kom och hämtade mig, vi skulle nämligen på släktträff i sunnemo (: det var faktiskt kul, var så länge sen jag träffade allihop.   jag kom hem runt sex, duschade, tvättade och sen drog jag till jimmie ett tag.          idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att städa lite här hemma, det behövs.
ni får iaf fall ha en rikigt mysig söndag!

SOLONG!

men så nära får ingen gå.

snart bär det av till vendela, vill bara att jag ska vara där nu, känner mig inte alls sugen på att åka buss i två timmar. men, det får la gå.  nej, nu ska jag gå och ta ut lite pengar. ha en bra dag, vill ni mig nått så nås jag på mobilen tils imorn kväll när jag är hemma igen (:

SOLONG!


it might be easier.

trött. det är det enda ord som existerar i mitt huvud nu. är helt slut i varenda kroppsdel, varenda cell, i varenda liten atom av min kropp. skulle ju kunna gå och lägga mig men har för mycket saker som jag måste fixa. måste skriva kort, måste fixa ett sätt att frakta ett paket till karlstad så diskret som möjligt. jag måste plocka in alla mina kläder som jag har slängt ut över hela golvet, och innan dess måste jag försöka hitta någonting att ha på mig imorn hos vendela, och nånting om vi ska till arena och nånting att ha på mig på släktträffen på lördag... har så jävla mycket kläder, men det känns inte som om det är någonting som passar.  och allt känns dubbelt så jobbigt bara för att jag vet att om jag hade gjort det här under dagen så kunde jag ha sovit för länge sen nu! jaja, smällar man får ta helt enkelt.    idag lyckades jag äntligen pallra mig iväg till jobbet. sen drog jag hem en stund och sen till tony. kollade, efter mycket tjat från min sida, på morgan pålsson. jag älskar den filmen! sen skulle vi ju, efter mycket tjat från hans sida, kolla på hancock, men den var så jävla konstig så vi bytte till nån annan som jag inte minns vad den hette.. kollade inte klart på den så det spelar ingen roll heller.   sen kollade vi lite på datorn och så innan jag drog till farmor och käkade. och sen hamnade jag här i mitt rum och insåg hur mycket jag hade att göra, piss!  nej, nu ska jag försöka få loss tummen från min gump och sätta lite fart.     gonatt folks!

SOLONG!

när mina ögon inte längre ser.

idag kom sandra hem till mig vid tolv, vi satt bara och snackade ett tag innan vi drog ut på stora staden för att fixa present till vår kära väninna. hann även med latte och baguette på telehuset, lika gott som alltid :D sen drog vi hem till mig och bara låg och tittade i taket, var lika trötta båda två. så vi åkte ner till sandras pappa och lånade två filmer och sen vidare till nöjes där det inhandlades ben&jerry cookie dough och pågen gifflar som vi avnöjt hemma hos mig till den ena filmen, som var: heartbreak hotel. får aldrig nog av den filmen, den är så oerhört pinsam och jag antar att det är det som gör den så bra :D    efter filmen drog sandra hem och jag hamnade framför datorn. orkade inte ligga still så tog mig en promenad, vilket var dumt.   när jag kommit halvvägs började värktabletterna gå ur (alltså har massa strul i magen.. det var därför jag var i torsby) och jag börjar få riktigt ont.  så jag dök in hos jimmie och vilade lite oså skjutsade han mig hem sen. tack så mycket för det. nu ligger jag här i min säng och tackar gud för mirakeltabletterna som läkaren skrev ut åt mig, dom funkar väldigt bra :D   tror faktiskt att jag ska försöka sova lite nu, skulle hålla mig inne och inte bli kall var det enda dom sa till mig på sjukan och jag har varit ute och flängt sen jag kom hem därifrån. det är nog absolut inte därför inte värken försvinner iaf XD   jaja, sov så sött!

förresten, om någon har några förslag på låtar inom kategorin ''radiomusik'' får gärna höra av sig, vet inte hur jag ska lyckas fixa tillräckligt med låtar som duger till ms vend annars.. eller iofs, google har alla svar.

SOLONG!

jag vet en vän, som är lika blåögd som jag.

ge mig..
världen, fred, kroppen.
solen, hav, jorden vi lever av.
sommar, liv, kärlek och livs motiv.
sanning, tid, kunskap, frid, doften.
allt som du har.

.. och jag ska stanna kvar.

kände för att vara lite poetiskt, så därför var jag det. har dock inte skrivit det själv. det är låten '' come give me love ''.    lagomt smörig för en tisdagskväll. 

snackar med lina just nu, hon tycker att jag ska tillägna dagens blogginlägg till att berätta om hur bäst hon är. så nu gör jag det, har snackat med henne i mick jävligt länge nu, fast den senaste halvtimmen har hon baar fått lyssna när jag pratat i telefon, hoppas hon gillade det (:  fast nu strular min mick, så jag antar att samtalet är slut.  när jag kom hem från torsby idag (spenderade natten på sjukhuset där, behöver inte ta upp orsaken) åkte jag direkt till karlstad för att hälsa på vendela. hon fyllde nämligen år idag!  umgicks lite med henne och josefin, käkade mat och sen drog jag hem. lyckad kväll måste jag säga. när jag kom hem träffade jag joline i nåra minuter, duschade, besökte nöjes och hamnade sedan här. och här har jag suttit sen dess.    just nu sitter lina och sjunger rise up för mig, hon har verkligen talang (: 
LINA ÄR BÄST I HELA JÄVLA...  hoppas detta duger åt dig lina?!

bjuder är på ett smakprov av vår konversation innan lina kom på att det faktiskt finns mickar.

´saga säger:

AMMAAAAAAGAAAAD. *kastar trosor på dig*

» typ linapalmquist. säger:

AAAAH *duckar och kastar mjölkchoklas med apelsinsmak och crisp tillbaka*

nu ska jag publicera detta, så lina här nått att läsa. hare gött!

SOLONG!


du är en tår i svarta hav.

igår blev det helt oplanerat fiske iaf. jag fiskade dock ingenting, åkte bara dit, grillade korv och åkte hem.. mer friluftsliv än så klarar jag nog inte av.  följde med idah, petter o stina hem till dom i åleby där det bjöds på rappakalja, guitarhero o singstar tillsammans med jessika, marie o martin. himla kul, även om jag umgicks mer med min mobil än med dom. ursäkta mig, jag kan bara inte låta bli. tölade med tony om ingenting för länge så han kommer få värsta telefonräkningen och sen ringde nisse och vips, så hade vi pratat en timme. ursäkta gott folk för att jag har svårt att vara tyst. somnade så småningom gott men vaknade av att petter gick förbi. då låg jag med huvet i sängen och resten av kroppen på golvet. min rygg känner av det idag kan ja säga.  vakna runt nio, käkade frulle. farmor kom och vi åkte till golfbana och käkade med farfar. sen hem, städade oså.. nu orkar jag inte skriva mer, vill bara sova!  dröm sött!

SOLONG!

i wanna get lost in your rock 'n' roll.

inte skrivit här på nåra dar, har inte haft ork.. kan iaf berätta att onsdagen bestod av en cykeltur på fem mil. jag och sandra fick den fantastiskt smarta iden att vi skulle cykla till råda och sen över prästbol till lidsbron och sen hem.  den mjölksyran jag hade när jag kom till vågbacken, tror inte jag någonsin har känt en smärta som den. jo, en gång i borlänge för länge sen, men det behöver jag inte ta upp. jag klarade det iaf, vilket jag är mer än stolt över. onsdagskvällen spenderade jag först på bryggan med farmor, farfar, lillebror och joline och senare hemma hos mig med joline och filmen the return, ingen vidare bra film.. enlig mig iallafall.     på torsdagen fyllde min älskade faster 25 år så jag åkte hem till henne för att fira henne, satt mest och tjurade hela tiden.. förlåt för det.  när jag kom hem duschade jag och fixade till mig innan mormor och morfar kom och hämtade joline och mig. vi åkte till ladan där vi såg på packmopedturnen, var delvis ganska drygt.. men anna och idde var bra. blev ju även intervjuade av eric på vf, haha. bara för att vi var dom enda unga där. när vi kom hem hyrde joline och jag film, freddy vs. jason. kollade inte på den, orkade inte koncentrera oss.  igår, alltså fredag, städade jag bland mina kläder.. fick utöka med ännu en garderob, känns gött att ha lite mer plats.. så man ser sakerna bättre (:  senare på kvällen fick jag med mig tony ut på en promenad. gick hem till honom sen ett tag innan joline ringde i panik för att hon var förföljd.  så jag drog hem.  när jag kom hem kollde jag på dukes of hazzard, men somnade efter halva typ. runt halv tre ringde jimmie o väckte mig och sen kunde jag inte somna om, låg och vred mig tills fem eller nått, då lyckades jag äntligen somna.   idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, skulle ha varit till bullertjärn och fiskat och så.. men vädret lockar mig inte att gå utanför dörren, så tror ja stannar hemma faktiskt.      är extremsugen på att åka till karlstad och hälsa på vendela lite..   men mina ekonomi är inte ens stabil nog för att ha råd med buss fram och tillbaka.. så om det är nån som ska till karlstad och som låter mig åka med.. hör av er :D      ha en bra dag!

SOLONG!


RSS 2.0