Jag vill flytta, typ... NU!

Draballaigrussvettigarynkigagäddhängsstjärt.. 
Tolka det hur du vill.

SOLONG fuckface!


För mycket dröm för lite ork.

Godmorgon!   Börjar jobba om en timme och har absolut ingenting att göra fram tills dess. Har varit klar sen nio i morse, då jag inte orkade sova längre än till åtta.  Jobbar 12-21 idag, känns inte alls kul. Speciellt inte sista timmen när alla gått och lagt sig och jag bara sitter där.. Minuterna går inte speciellt fort då.   Som sagt så jobbar jag 7-16 lördag söndag.. lett är jag på det... men det är väl bara att bita i det sura äpplet och fortsätta, som en tönt en gång sa.    Nej, kanske ska kolla mejlen och se om jag fått nått svar på alla husvagnar jag mejlat om, till sommarn ska vi ha en :D      Ni får ha en bra dag, så hörs vi la imorn.

SOLONG!

Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur.

Som sagt så har min dator kraschat, vilket ger mig ungefär noll tillgång till internet. Så nu när jag för några minuter sen kom hem till Albin var att dyka över datorn det första jag gjorde (:    Vet inte riktigt varför jagt fått sånt databeroende igen?   idag har jag varit ledig.. Spenderade först dagen i peran o sen hemma hos mormor och morfar. Mer har inte hänt. Jobbar helg nu, och det suger.   Nej, nu ska jag vara social. PUSS.

SOLONG!


For the record.

Och förresten:

Vill jag bara tacka Gud, Jesus, Kungen, Allah eller vem det nu är som styr och ställer, för alla människor jag lärt känna under 2008.  Malta, klassen och folk jag träffat genom nya vänner.  Jag känner mig fan inte värd det!  Ni som vill, får ta åt er.  Ville egentligen bara säga att jag är tacksam och att jag tycker så mycket om er, ni får liksom vardagen att bli så mycket roligare.

SOLONG!


Jag ska visa några bättre sidor och lova dig någonting igen.

igår trodde jag att jag skulle dö. Eller ja, frysa ihjäl.. men det är väl ungefär samma sak. Låg med tre duntäcken på mig, en filt, tofflor, sockar, leggins, pyjamasbyxor, stortröja, halsduk och en varm Johan brevid och ändå kunde jag inte sluta frysa. Det var knäppt.

Skulle egentligen ha jobbat idag, men när jag vaknade imorse var jag sur och tvär och hade en enorm huvudvärk så kände mig inte alls pigg på det. Dagen spenderade jag därför hos mormor och morfar som skämde bort mig riktigt med tv, tidningar och massa gott att äta. Känner mig faktiskt mycket bättre nu.

Och vetni!? När jag kom hem nyss och skulle slå på datorn, så funkade det inte. Den har antagligen kraschat eller någonting, för det går verkligen inte att starta den. får väl rådfråga min far när han kommer hem vad jag ska göra. Bara den inte hargått sönder totalt och alla bilder och allt försvunnit. Bilder från Malta och Fjällbacka tillexempel. Har tänkt länge att jag ska bränna ut bilderna på skivor eller nått för datorn har varit konstig länge..  eller ja, sen jag fick den för två år sen (;  Men det har jag självklart inte gjort. Sitter iallafall vis min brors dator nu och försöker skriva på hans konstiga tangentbord, det är inte allt för lätt kan jag medela. Just därför: Salut!

SOLONG!


Jag ska vara din starka vän.

Godmorgon (:  

Egentligen har jag varit uppe ett tag, befinner mig hos farmor och farfar där jag precis käkat och snosat med stinaälskling. Gårdagen var mycket rolig måste jag säga. Trots skräckfilmsdramat vi blev utsatta för och som ingen riktigt tog på allvar sen. Herregud, va rädda vi var. Amanda och jag började leta efter skjuts hem runt klockan ett och kom inte hem förens klockan var halvsju. Egentligen hade vi ju kunnat sova kvar, men jag hade sån jävla hemlängtan (:   Vet inte varför jag alltid får hemlängtan när jag inte kan ta mig hem. Jag kan egentligen sova vart som helst, snöhögar, stentrappor och garderober.. vad som helst. Men har jag förväntat mig att få sova i min egna säng, då ska jag göra det också (; Jag är så himla trött, när vi kom hem i morse var jag så himla övertrött och uppspelt att jag inte orkade slappna av.. det tog ett bra tag innan jag lyckades somna. Men får väl ta igen det inatt. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, hade planerat att städa.. men jag tror inte jag har ork till det. NI får iaf ha en bra söndag!  PUSS


Dudni, Stinaälsklingsgoding.


SOLONG!

You know i all because of you.

Bloggen har legat nere ett tag, mest pågrund utav tidsbrist, att F knappen har svårt att göra som jag vill och för att bloggen blev en aning rörig när jag la upp min årsresume, det går inte att få bort det.. Så, om det är någon som vill läsa den, kan ni göra det här :

Januari:
Månaden som stod stilla, jag hade fastnat i ett mönster. Skolan, gå hem, se på tv och somna. I slutet av månaden dog min mammas farmor vid en ålder av 97 år. Hon hade alltid varit en förebild för mig och trots sin ålder var hon väldigt pigg och alltid med på noterna. Att Maja gick bort hände helt oväntat och jag lyckades inte smälta det förens långt efteråt.

Februari:
Rally här i Hagfors. Jag hängde med holländare och tyskar så mycket jag kunde och njöt av att få träffa nytt folk. Pappa var bortrest i tre veckor och värmen i huset slutade fungera. Jag klarade mig bra ändå. I månadsskiftet åkte jag med Fredrik till Stockholm i några dagar. Vi var på en Konsert med Smashing pumpkins som var kass och åkte tunnelbana bara för åkandets skull.

Mars:
Första kärleken tog slut och jag stängde in mig hemma. Hade varit deprimerad en längre tid så försökte under tvång skaffa hjälp. Insåg senare att det enda som egentligen behövdes var ljuset som våren kom med, vänner, vänner och vänner.

April:
Började räkna ner till sommarlovet. Trotsade min pappas förbud och bestämde mig för att gå Omvårdnad. Våren kom oerhört fort, jag klädde av mig mer än jag skulle ha gjort och blev förkyld. Länge. Grillade med mina vänner och åt mjukglass varje dag.

Maj:
Våren försvann och den sjuttonde snöade det. Jag deppade för att behöva skiljas från min klass. Vi var taggade för resan vi skulle göra till Turkiet och bråkade som aldrig förr om allting mellan himmel och jord. Jag blev kär och gjorde massa dumma saker. Inget jag egentligen ångrar, men saker jag kunde ta gjort annorlunda.

Juni:
Jag tog examen och firade alldeles för hårt med min klass. Fick mitt livs första självorsakade minnesluckor och lovade mig själv att aldrig mera dricka tequila.  Drog till Turkiet med klassen i en vecka. Vi dansade, pratade snusk, lovade bort oss till turkar och rökte för mycket hela veckan. Det var absolut den roligaste resan jag gjort hitills i mitt liv. När jag återvände från Turkland stannade jag hemma i två dagar, varav en min födelsedag, och drog sedan till Malta på språkresa.

Juli:
Spenderade två veckor på Malta. Hade riktigt roligt. Träffade människor som jag aldrig annars skulle ha träffat. Vi gick i skola tills lunch, eftermiddag på stranden och på kvällarna var det BBQ och liknande. Fullt upp hela tiden. Blev sjuk dom sista dagarna och låg isolerad i ett mörklagt rum, fyrtio graders feber är grymt myket roligare hemma i sin egna säng. Jag var på Lars Winnerbäcks konsert i Ransäter. Vendela och jag trotsade vågorna på rådasjön med hennes vattenskoter och stekte på rådabeach den enda varma veckan av sommarlovet. Jag hälsade på min vän jag fann i Malta i Fjällbacka. Fem dagar av nattdopp, cookiedough och deeptalk på klipporna, sommaren kunde inte bli bättre än så. Cyklade även fem mil den sista juli som jag stolt skrev överst på min meritlista.

Augusti:
Såg Anna & Idde i Uddeholmsladan, åt alldeles för mycket thai med Tony och gick massor av kvällspromenader. Fick åka akut till Torsby sjukhus för hundrade gången med magsmärtor. Efter att en natt dela rum med en vilsen, snarkande tant lyckades man äntligen hitta felet till mina proböem jag har tampats med i så många år. Övernattade på en ö och båtmotorn slutade funka. Vi fick ro i spöregn. Började gymnasiet och hamnade i en skitbra klass. Omvårdnad kändes helt rätt, skolan kändes helt rätt. Ja, ingenting kunde bli sämre. Det var även Eldfesten som jag aldrig kommer glömma.
Sista helgen i augusti hälsade min Maltavän Madde på mig.

September:
Jag blev kär i Nordman och kunde inte sluta tänka på honom och hans manlighet. Jag såg Mamma Mia och blev besviken. Jag drack så mycket kaffe att magen gick sönder och insåg stolt att jag lagt på mig tio kilo under sommaren. Jag drog till Norrköping med Tony en torsdag för att se Valsarna köra sin första finalmatch mot Vargarna. Dan efter körde de sin andra och sista. Förlust. Kvar i allsvenskan. Jag var på släktträff, träffade Victor och lärde känna min pappa på nytt. Vi kunde helt plötsligt prata med varandra.

Oktober:
Kom in någon slags depression, sov hela dagarna och låg vaken om nätterna. Fick panikattacker, först bara på nätterna men sen började de även komma i skolan. Tog då tag i saken och allting verkade lösa sig. Åkte till Madeleine i fem dagar och var på Reunionparty för språkresan i Lisebergshallen.

November:
Fina underbara Jessica gick bort. Hon har alltid varit en förebild för mig. Därför bestämde jag mig för att sluta slösa energi på sådant jag egentligen inte bryr mig om och bara leva som jag vill. Gjorde mig av med allt som tyngde mig och började genast må mycket bättre. Jag såg Twilight och har ännu inte fått den ur huvet. Amanda, jag, Sofi och Joline satte punkt för månaden med en köksbordsfylla och jävligt många skratt.

December:
Jag umgicks med Amanda varenda lediga stund och var på en jävligt rolig lussevaka. När lovet kom flyttade Sofi, Amanda och Vendela nästan in hemma hos mig. De har iaf sovit här så gott som varenda natt. Julaftonen var piss tills Vendela kom och rädda mig. Juldagen innebar fest och därimellan har jag och mina vänner spenderat mycket tid med Sörbylökar. Nyårsaftonen kunde inte bli mer lyckad och ja.. Sammanfattningsvis: Jag kunde inte få ett bättre avslut på året. 

Från år 2008 tar jag med mig vännerna detta år gav mig och alla erfarenheter mina resor och kriser gett mig in i är 2009 och hoppas på att få fortsätta uppleva saker.


Trettioen frågor om 2008.

1.Gjorde du något 2008 som du inte gjort förrut?
- Ja, typ reste utan pappis.

2.Höll du några av dina nyårslöften?
- Ja, att ta vara på året.

3.Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej..

4.Dog någon som stod dig nära?
- Ja

5.Vilka länder besökte du?
- Turkiet, Malta och Tyskland (fast var bara på flygplatsen)

6.Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
- Varmare och längre sommar.

7.Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
- 14 juni, 24 juni, 18 juli, 11 december, 31 december.

8.Vad var din största framgång 2008?
- Tog mig in på den linje jag ville gå, vilket kanske inte var så svårt men.. jag lyckades iaf.

9.Största misstaget?
- Inget nämnvärt

10.Har du varit sjuk eller skadat dig?
- ja, inget jätteallvarligt men..

11.Bästa köpet?
- Turkiet o Maltaresorna. Tågbiljetterna till Madde (:

12.Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat och godis.

13.Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Ja, alla underbara människor jag har runtomkring mig.

14.Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
- I'm yours - Jason Mraz.

15.Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Väldigt blandat

16.Vad önskar du att du gjort mer?
- Tänkt mig för innan jag handlat.

17.Vad önskar du att du gjort mindre?
- Ingenting.

18.Hur tillbringar du julen?
- Med den som vill..  

19.Blev du kär i år?
- Ja, det vill jag nog påstå.

20.Favoritprogram på TV?
- Ser inte så mycket på tv..

21.Bästa boken du läste i år?
- P.s. i love you.

22.Största musikaliska upptäckten?
- James taylor kanske, eller Joni Mitchell.  

23.Bästa filmen du såg i år?
- Twilight.

24.Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- Malta resan.

25.Något du önskade dig men inte fick?
- En husvagn.

26.Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Packade och umgicks med jimmie.

27.Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
-  Jag vet inte.

28.Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
- Sunk.

29. Vad fick dig att må bra?
- Kompisarna.

30.Vilken kändis var du mest sugen på?
- Robert Pattinson (;

31.Vem saknade du?
9a.

Så vad här hitils hänt år tvåtusennio? Inte å mycket faktiskt. Just nu har jag praktik, så jobbar på Lillåsen om dagarna vilket jag älskar. Trodde aldrig att det skulle vara så kul och kännas så bra. Visst, det är slitsamt.. men absolut värt det.   Just nu ligger jag i min säng, ensam. Det var gött att sova ut lite och vakna ensam. Även om det var gött att inte somna och sova ensam inatt. Det är lite konstig, jag tycker att det bästa som finns är att somna brevid nån, spelar ingen roll vem det är, bara nån.. men vakna det gör jag helst själv. Idag ska jag bara va hemma och dega ett tag och senare ska jag träffa Daniel, som jag inte sett sen förra julen eller nått, och Sofia och Klara, som jag aldrig träffat. Ska bli kul!  Ikväll ska jag, Sofi och Amanda käka lite mat och sen ska vi till Elle för lite mys med nåra tjejer.  Hoppas på en lyckad kväll '(:    Ha en bra dag. Och emma.. Hoppas du är nöjd nu? :P

SOLONG!

And your hair is a mess.

 Man borde ju egentligen ha ett lov till efter lovet. Så att man kan vila upp sig efter lovet innan skolan börjar, right?  

jag tycker iaf att det låter jävligt bra.


Letar du värme där ett hjärta slutat brinna?

Jag har hitills haft mitt bästa jullov någonsin. Därför har det också blivit väldigt lite bloggande. Men, you'll survive!  Nytt år också, har inte riktigt lämnat det gamla än, det tar nog ett tag. Tänkte iaf göra en resumé som alla andra. Av 2008 alltså.

Januari:
Månaden som stod stilla, jag hade fastnat i ett mönster. Skolan, gå hem, se på tv och somna. I slutet av månaden dog min mammas farmor vid en ålder av 97 år. Hon hade alltid varit en förebild för mig och trots sin ålder var hon väldigt pigg och alltid med på noterna. Att Maja gick bort hände helt oväntat och jag lyckades inte smälta det förens långt efteråt.

Februari:
Rally här i Hagfors. Jag hängde med holländare och tyskar så mycket jag kunde och njöt av att få träffa nytt folk. Pappa var bortrest i tre veckor och värmen i huset slutade fungera. Jag klarade mig bra ändå. I månadsskiftet åkte jag med Fredrik till Stockholm i några dagar. Vi var på en Konsert med Smashing pumpkins som var kass och åkte tunnelbana bara för åkandets skull.

Mars:
Första kärleken tog slut och jag stängde in mig hemma. Hade varit deprimerad en längre tid så försökte under tvång skaffa hjälp. Insåg senare att det enda som egentligen behövdes var ljuset som våren kom med, vänner, vänner och vänner.

April:
Började räkna ner till sommarlovet. Trotsade min pappas förbud och bestämde mig för att gå Omvårdnad. Våren kom oerhört fort, jag klädde av mig mer än jag skulle ha gjort och blev förkyld. Länge. Grillade med mina vänner och åt mjukglass varje dag.

Maj:
Våren försvann och den sjuttonde snöade det. Jag deppade för att behöva skiljas från min klass. Vi var taggade för resan vi skulle göra till Turkiet och bråkade som aldrig förr om allting mellan himmel och jord. Jag blev kär och gjorde massa dumma saker. Inget jag egentligen ångrar, men saker jag kunde ta gjort annorlunda.

Juni:
Jag tog examen och firade alldeles för hårt med min klass. Fick mitt livs första självorsakade minnesluckor och lovade mig själv att aldrig mera dricka tequila.  Drog till Turkiet med klassen i en vecka. Vi dansade, pratade snusk, lovade bort oss till turkar och rökte för mycket hela veckan. Det var absolut den roligaste resan jag gjort hitills i mitt liv. När jag återvände från Turkland stannade jag hemma i två dagar, varav en min födelsedag, och drog sedan till Malta på språkresa.

Juli:
Spenderade två veckor på Malta. Hade riktigt roligt. Träffade människor som jag aldrig annars skulle ha träffat. Vi gick i skola tills lunch, eftermiddag på stranden och på kvällarna var det BBQ och liknande. Fullt upp hela tiden. Blev sjuk dom sista dagarna och låg isolerad i ett mörklagt rum, fyrtio graders feber är grymt myket roligare hemma i sin egna säng. Jag var på Lars Winnerbäcks konsert i Ransäter. Vendela och jag trotsade vågorna på rådasjön med hennes vattenskoter och stekte på rådabeach den enda varma veckan av sommarlovet. Jag hälsade på min vän jag fann i Malta i Fjällbacka. Fem dagar av nattdopp, cookiedough och deeptalk på klipporna, sommaren kunde inte bli bättre än så. Cyklade även fem mil den sista juli som jag stolt skrev överst på min meritlista.

Augusti:
Såg Anna & Idde i Uddeholmsladan, åt alldeles för mycket thai med Tony och gick massor av kvällspromenader. Fick åka akut till Torsby sjukhus för hundrade gången med magsmärtor. Efter att en natt dela rum med en vilsen, snarkande tant lyckades man äntligen hitta felet till mina proböem jag har tampats med i så många år. Övernattade på en ö och båtmotorn slutade funka. Vi fick ro i spöregn. Började gymnasiet och hamnade i en skitbra klass. Omvårdnad kändes helt rätt, skolan kändes helt rätt. Ja, ingenting kunde bli sämre. Det var även Eldfesten som jag aldrig kommer glömma.
Sista helgen i augusti hälsade min Maltavän Madde på mig.

September:
Jag blev kär i Nordman och kunde inte sluta tänka på honom och hans manlighet. Jag såg Mamma Mia och blev besviken. Jag drack så mycket kaffe att magen gick sönder och insåg stolt att jag lagt på mig tio kilo under sommaren. Jag drog till Norrköping med Tony en torsdag för att se Valsarna köra sin första finalmatch mot Vargarna. Dan efter körde de sin andra och sista. Förlust. Kvar i allsvenskan. Jag var på släktträff, träffade Victor och lärde känna min pappa på nytt. Vi kunde helt plötsligt prata med varandra.

Oktober:
Kom in någon slags depression, sov hela dagarna och låg vaken om nätterna. Fick panikattacker, först bara på nätterna men sen började de även komma i skolan. Tog då tag i saken och allting verkade lösa sig. Åkte till Madeleine i fem dagar och var på Reunionparty för språkresan i Lisebergshallen.

November:
Fina underbara Jessica gick bort. Hon har alltid varit en förebild för mig. Därför bestämde jag mig för att sluta slösa energi på sådant jag egentligen inte bryr mig om och bara leva som jag vill. Gjorde mig av med allt som tyngde mig och började genast må mycket bättre. Jag såg Twilight och har ännu inte fått den ur huvet. Amanda, jag, Sofi och Joline satte punkt för månaden med en köksbordsfylla och jävligt många skratt.

December:
Jag umgicks med Amanda varenda lediga stund och var på en jävligt rolig lussevaka. När lovet kom flyttade Sofi, Amanda och Vendela nästan in hemma hos mig. De har iaf sovit här så gott som varenda natt. Julaftonen var piss tills Vendela kom och rädda mig. Juldagen innebar fest och därimellan har jag och mina vänner spenderat mycket tid med Sörbylökar. Nyårsaftonen kunde inte bli mer lyckad och ja.. Sammanfattningsvis: Jag kunde inte få ett bättre avslut på året. 

Från år 2008 tar jag med mig vännerna detta år gav mig och alla erfarenheter mina resor och kriser gett mig in i är 2009 och hoppas på att få fortsätta uppleva saker.


Trettioen frågor om 2008.

1.Gjorde du något 2008 som du inte gjort förrut?
- Ja, typ reste utan pappis.

2.Höll du några av dina nyårslöften?
- Ja, att ta vara på året.

3.Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej..

4.Dog någon som stod dig nära?
- Ja

5.Vilka länder besökte du?
- Turkiet, Malta och Tyskland (fast var bara på flygplatsen)

6.Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
- Varmare och längre sommar.

7.Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
- 14 juni, 24 juni, 18 juli, 11 december, 31 december.

8.Vad var din största framgång 2008?
- Tog mig in på den linje jag ville gå, vilket kanske inte var så svårt men.. jag lyckades iaf.

9.Största misstaget?
- Inget nämnvärt

10.Har du varit sjuk eller skadat dig?
- ja, inget jätteallvarligt men..

11.Bästa köpet?
- Turkiet o Maltaresorna. Tågbiljetterna till Madde (:

12.Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat och godis.

13.Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Ja, alla underbara människor jag har runtomkring mig.

14.Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
- I'm yours - Jason Mraz.

15.Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Väldigt blandat

16.Vad önskar du att du gjort mer?
- Tänkt mig för innan jag handlat.

17.Vad önskar du att du gjort mindre?
- Ingenting.

18.Hur tillbringar du julen?
- Med den som vill..  

19.Blev du kär i år?
- Ja, det vill jag nog påstå.

20.Favoritprogram på TV?
- Ser inte så mycket på tv..

21.Bästa boken du läste i år?
- P.s. i love you.

22.Största musikaliska upptäckten?
- James taylor kanske, eller Joni Mitchell.  

23.Bästa filmen du såg i år?
- Twilight.

24.Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- Malta resan.

25.Något du önskade dig men inte fick?
- En husvagn.

26.Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Packade och umgicks med jimmie.

27.Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
-  Jag vet inte.

28.Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
- Sunk.

29. Vad fick dig att må bra?
- Kompisarna.

30.Vilken kändis var du mest sugen på?
- Edward Cullen, fast han heter förmodligen inte så på riktigt.

31.Vem saknade du?
9a.

SOLONG!




RSS 2.0