the world is a pretty place if you have a pretty face.

idag hade slutade ja kvart i tio. orkade inte gå hem så stannade kvar i skolan. anna, jolin och jag hade aptråk så vi gjorde en brasa bakom idrottshallen. sen eldade vi på en snigel. sen drog vi hem och till upstairs.. satt där i nåra timmar. sen skulle jag hem för att jag skulle göra den där cp saken. skulle laga mat. men de blev faktiskt gott, som tur var.. sen kom fredrik hit. kollade på mastermind och så. nu ligger jag och kämpar med världens mensvärk, de känns som om jag måst spy.. skit jobbigt. jag tänker för mycket.. de e så skit. vill inte tänka såhär..  solong!


i skuggan av din stolthet, ska jag resa mig och gå.

f u c k.  jag e astrött, på mig själv.. vet inte vad det är med mig, jag får inte tänka såhär! jagfårintejagfårintejagfårinte. uschåfyåblä.. nej, nu ska ja tänka på nått annat. onsdag imorn, likamed ta-igen-dag.. ska ha slöjd två timmar men va ändå tvungen att laga mat. myckörk. sen ere torsdag. speedway eller bio?  ingen aning. sen ere ju faktiskt fredag, äntligen!  dör om jag inte får helg snart. (: behöver prata nu oxå, inte om nått spec. bara prata. fem dagar hemma i min säng ensam... ni kanske förstår. funderar på att slå en pling till sjöström och kolla läget lite, de va så himla läge sen jag snackade med henne.. fast hon e ju sjuk, då ringer jag säkert och väcker henne.. aja, vi får la se.. ska iaf bege mig nån annanstans och inte häcka vid datorn längre. SNOS!




imorse vaknade jag 8.45 av att jolin skickade sms till mig. tror att det är första gången jag inte har vakanat av att mobilen ringer 6.25. konstigt. ringde till pappa och va sur för att han inte hade väckt mig.. men han sa att jag skulle va hemma. jag åt en lallås, de plågade.. men nu har jag fått i mig lite iaf. har jämt kollat på beck och virkat.. de va mindre kul.. menmen, nu ska jag nog städa mitt rum lite.. så har jag det gjort tills imorn. solong!


det spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss. det är bortom min kontroll. du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd. min sista gnista hopp var att synas, att bli sedd. och jag glömmer bort att andas, för sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld. att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll. men jag lever på impuls nu, via fjärrkontroll.. men jag sa alltid nej.  och gäst ikväll är jesus, han har kickat heroin. han läppjar på sitt glas och ramlösa blir till vin. han berättar om sina vapen, sin tid i saint-tropez, om att ge sig själv en chans, om sin nya z-3. i en värld av idioter, står han först i kön.han berättar framför kameran om hur han bytte kön, eller om nått helt annat som också e privat. om alla dom han älskat och dom han bara sög av. men han sa altid nej..

det kallas tvivel, det där som stör.


jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar´.. att vara sjuk. det är det pisstråkigaste som finns.  idag tänkte jag faktiskt gå till skolan, mådde piss men orkade verkligen inte va hemma mer. hoppade in i duschen och allt blev svart.. tuppade av i nåra sekunder och vaknade på duschgolvet med benen helt knas under mig och med vettnet rakt i fejjan.. satt och skakade på golvet där.. ropade på pappa så han hjäpte mig till sängen tillbaka.. sov, sov och sov massor.. låg och kollae på typ hem till byn ellur vad det heter. sen kom jolin hem till mig 
- saga, du har inge knäckebröd?
- jo, de har ja väl..
- gud va gött, knäckebröd och kaviar!
- aru ..
- oh, vafan.. jag tar lite vetelimpa istället ja. ochlite smör när jag ändå e igång.
-aja
- du saga, jag tar oboy oxå (=
de va faktiskt kul! sen ringde jolin till wasa och frågade " vad är anledningen till att dom gamla wasa sandwich inte längre lanseras?" och fick svaret.. dom andra e godare. pffsth. de erom inte re :) sen gick hon hem. jag kollade på kommisionen och gjorde ingenting. sitter här nu med sunkmjukisbraller, tossilossitoffs och tofflingar.. har bott i det i nåra dagar så längtar efter jeans och hårspray nu faktiskt (=  tänkte få i mig päronkrämen som står framför mig... men de e så himla motbjudande.. de liknar mer en mormorsflytning än nått ätbart. men måste äta lite.. jag skakar ihjäl mig. fast iofs.. vfr äta när man väl lyckats sluta? då kanske jag nån gång kan förlora lite av mig själv.. nej, nu ska jag lägga på lite mer färg i håret, virka och deppa.. vi får väl se om jag lyckas ta mig ur sängen imorn.. de märks.  aja, sejuläjter & sånt.



förlåtförlåt, jag önskar att jag kunde styra över mig själv. 

 
                                                                                     

image3
   


vad vore jag utan dina andetag?

idag sov jag ända tills klockan va kvart i tolv, måste nästan av rekord för mig de ( ;  efter ett tag kom fredrik hit, vi gjorde ingenting.. låg bara och kollade på kommisionen eller va det hette. sen åkte han hem och jag drog ner till farmor och farfar. där var det massa folk så jag orkade inte vara där särskilt länge. gick hem och fredrik kom hit igen.. vi kollade på bingolotto och mysade. han åkte hem för en kvart sen ungefär.. och jag har inget att göra, tror att jag ska sätta mig och virka lite, så har jag det gjort (; men vi hörs, herra!

jag vet att du sover, känner värmen från din hud. bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu. jag skulle ge dig allt du pekar på. men bara när du inte hör, vågar jag säga så.  min klocka har stannat. under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi, inuti e du fjäderlätt och vit. och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand. jag har tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår. jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. jag kan inte ens stå när du inte ser på. och färglös som en tår, blir jag utan dina andetag.





vi lär oss av varandra.

jaha, e så jävla lett jämt nu.  kunde inte sova på hela natten mellan torsdag och fredag.. pappa blev assur för att jag var sjuk, som om de va mitt fel. gick iaf inte till skolan, hela halsen va helt svullen så kunde inte äta eller dricka nått, piss jobbigt. sov iaf till typ fyra sen kollade jag på lite filmer och så, klockan nio duschade jag och somnade. typ halv tolv ringde fredrik och väckte mig, sen kunde jag inte sova. typ fem orkade jag sova. vaknade typ tio och då kollade jag på trav i x antal timmar.. sen ringde mormor så dom kom och hämtade mig så jag kunde få titta på mtv och grejer eftersom min söta lilla pappa typ blivit amish eller nått och tagit bort alla kanaler. mormor gick och köpte mjuklass till mig och hyrde djävulen bär prada.. sen blev jag ganska pigg. tänkte att jag isåfall kunde jag ju åka till sunnemo ändå. men tyvärr så ville inte faderamish det.. så då blev det inte så. jag va asarg och satt hemma hos mormor och morfar och kollade på sommarkrysset och vincent eller vad det hette.. yhea, vilket liv man har! kom precis hem därifrån och fick typ återfall och va tvungen att ladda hem massa kentlåtar, skitsjukt.har inte lyssnat på kent på flera år (;  funderar faktiskt på att lägga mig och sova så det kan bli morgon nån gång. har så himla tråkigt.. jag behöver få tillbaka  det lilla sociala liv jag hade för nån dag sen.. får panik av att inte kunna prata med nån. men vi hörs, herra!




som om inga sorger fanns, som om vi alltid var tillsammans.

tyck synd om mig


allt jag fördömt eller förnekat är springande dar, på tappra små ben.

mooos-dag. hade no i två timmar, de va övermysigt...kollade på film och grejer. sen struntade jag i franskan och drog till tandläkarn och fick hela käften bedövad och tänderna uppborrade. sen gick jag hem till mitt. jolin kom hit och vi gjorde våffler.. de va väldigt gött. drog sen till annes och köpte nagelack, till apoteket och köpte läppsyl och till nöjes och köpte chips, godis och dricka. sen kollade vi på heartbreak  hotel´. sen tänkte jolin på refrängen och drog hem. och jag hamnade här... vill bara att klockan ska bli läggdags så jag kan sova. de e fan de enda jag verkligen älskar att göra nu för tiden.. skulle sova dygnet runt om jag kunde. nu sitter jag iaf och lyssnar på handen på hjärtat och plågas med en sväld hals. vill verkligen inte bli sjuk nu när de äntligen e helg.  på lördag ska snos och jag stå och sälja saker på the kristet utseende. haha, de blir övermysigt.  imorn vet jag inte vare blir. men de märks väl. nej, nu ska ja måla naglarna, leta efter mitt apotekskort och sova lite. vi hörs väl förmodligen sen..


ett år sen (=

image4






fem saker jag önskar jag kunde

jonglera med jävligt många bollar.
vara på två platser samtidigt.
laga massa trasiga saker.
tjäna pengar på ingenting
göra tio kullebyttor utan att  skada mig.

fem saker jag önskar jag hade

massa pengar som aldrig tog slut
eget megahus med allt inuti.
en bassäng med pulvermos
alla älsklingar hos mig dygnet runt.
skor som knyter sig själv.

fem saker jag saknar

mamma
massa folk som jag inte orkar ränka upp.
att va liten och leka med vattenballonger i smyg.
mina rutiga braller.
kanal5


fem saker jag ska sluta med

kommentera andras utseende
äta så mycket
vara blyg
bråka med pappa
använda mormors pengar

fem saker jag hatar

min näsa
hamburgare
när jag inte får som jag vill
att jag e fattig
att bråka med folk

fem saker jag älskar

fredrik, brudarna, mormor&morfar, farmor&farfar, fastrar, lillebror och dom där.
bacon
musik, musik, musik..
lasse
jöfa



jag e enormt uttråkad just nu, fast de e jag ju alltid iofs. fredrik har precis åkt hem och jag e alldeles ensam.. inge bra ere på tv heller ( ; jag har fått en finne på ögonbrynet.. skitjobbigt, bara så ni vet.. e jävligt övetrött oxå, de e egentligen ingenting jag e nöjd med just nu.. men de va ju inte heller så ovanligt. har jag nånsin varit nöjd? funderar på att göra nått nyttigt när jag ändå inte har nått att göra. typ dammsuga.. fast då vaknar min lillebror som förmodligen sover. SYND (: nej nu ska jag faktiskt försöka tagga ner och sova lite, de har blivit allt för många sena nätter denna vecka.. men vi hörs imorn ( ;  

jag blir svag, jag blir rädd att nånsin förlora dig.

jag hatar verkligen internet, just nu iaf. typ i januari så gjorde jag en blogg.. en som denna. men orkade aldrig använda den. så idag när jag satt här ensam hemma och tråkade tänkte jag att det kanske e dags att bli lite mer seriös med den och började fixa till den.. men tror ni det funkade? nej! så jag har suttit hela dagen och försökt att få till den. tillslut blev jag så lett och tog bort hela skiten och gjorde en ny. som funkade perfekt. nästan. så iaf nu ska vi se om jag orkar skriva i denna blogg istället. men de blir nog inga problem tror ja. skulle sitta och skriva blogg hela dagarna om jag kunde. jag e typ beroende av att skriva. men de e väl inget fel med det. idag stannade jag hemma från skolan. det fanns faktiskt ingenting som kunde ge mig nog med motivation för att orka ta mig upp ur sängen imorse. jag låg och sov till typ elva. sen kollade jag på miffo. va tvungen att se den två ggr.. för jag somnade hela tiden och jag ville inte missa nått (: sen lagade jag våfflor. de va jävligt gött, funderar på att göra lite till snart. satte jag mig vid datorn ett tag, joline ringde och hon höll på att laga korv och mos, då blev jag oxå hungrig så jag gjorde mos. de va oxå väldigt gott. sen la jag mig och kollade på farlig sanning, men jag tror jag somnade för jag minns ingenting av den (: sen hamnade jag här.. och kämpade med min blogg som äntligen e klar (eller, den får vara klar så länge.. tills jag orkar bråka med den igen)  jag känner mig jävligt ensam jämt nu, jag tor inte att nån e hemma och jag har väldigt tråkigt. tror jag ska spela pinball nu när ingen e hemma.. för då gör det ju inget när jag blir förbannad när jag dör (x .. nejda, så dålig förlorare e jag faktiskt inte. nejmen man kanske skulle ge sig på att göra våfflor igen då, innan lost börjar .. vi får se hur det blir. 


denise&jag på valborg. vi passar så bra tsm (=

image2

RSS 2.0